• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bir bayan olarak...

kelebek ani bir sinirle küfür etmişsin ama bunlar başına bela olabilir. internet üzerinden de olsa bunlar şuç ve tespit edliyor. bence yazdıklarını düzelt. bir anlık sinirin seni yakmasın

hyretler içerisindeyim!!! bir bayan nasıl bu kadar çirkinleşir ve ağıza alınmayacak laflar edebilir.ben okurken utandım sen nasıl yazabildin utanmadan...ve hala nasıl buradasın inanamıyorum...:18::18::18::18:

beni silin burada silmediginiz sürece böyle devam edecek adminlara sesleniyorum silin beni!!!!!!!!!!!!!!!!

allah allah burdan çıkmanın çok kolay yolları var
çıkış yapıyorsun
ya da üyeliğini iptal ediyorsun
neden modlara sesleniyorsun ki
istemem yan cebime koy yani

diğer arkadaşlar siz de sanki hala öğrenemediniz özellikle haftasonları pek mod bulunmuyor buralarda
geldiklerinde gerekeni zaten yapacaklardır aceleniz ne
kib yapın keyfinize bakın
bu konu da miadını doldurmuş

Son düzenleme:
aynennn kaltak seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aileme laf atma orospu

senin hicbir bildigin yok ceneni kapa artik

dedigim gibi kocam beni salmiyor diye bir durum yok buna da asla izin vermezdim

sanal dahı olsa çok terbıyesız bı ınsansınız
hıç yakışmıyor
bencede üyelığınızı sıldırın, böyle yorumlar forumun kalıtesını düşürüyor

Bu ne seviyesizlik yazık,bence bu siteye üye olurken bazı şartlar aranmalı,bu ne yahu ipini koparan giriyor.laflara bak ,milete cahil diyen hatunda küfürün biri bin para.

konu sahibi ağzını topla... kocanın seni eve kapatması normal sırf zararsın sen...

ağzına geleni konuşamazsın ... tek bir yorum yapmısım benim yorumuma bile ağzın bozulmuş maşallah yani Allah etrafındakilere sabır versin...

Kelebek2006 adlı üyemizin genel tavrı bu zaten.
Birçok konuda böyle cvp. yazıyordu. Bu defa haddini aşmış.

Back
X