• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bir bayan olarak...

siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin
pislik! eleştirelere açık değilsen açma konu ya açma arkadaşım ne kadar paçoz sunuz yada ergenlıkten kurtulamamışsınız. Allah allahhh!!:47::47: Tİksiniyorum senin gibilerinden .

ne oldu kuyrugunuza basıldı galiba
almış olduğunuz aile terbiyesini çok güzel sergilediniz gerçekten
kötü söz sahibinindir.sizin seviyenize inmemi bekliyorsanız çok beklersiniz...son dakikalarinız bütün üyelere yazın istediğiniz gibi :24:

ahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahaha! :52:
Neyssse kelebekciğim Senin üstüne basıyorum Ve öldün ! bay bay :ssz: SEN CEZA TUŞUNU HAKETTİN!

Kazen bir diger konuda haksiz yere ceza almistim, polemik yarattigim icin lütfen yaziyi basindan sonra okuyun . Durum ne halde..... Sonra bize ceza yaziyorsunuz :(((

siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin
:53::53::53::53::53:

arkadaslar bu kişi sizi gaza getırıp sızınde kufur etmenızı istiyor ıstedıgı karsılık vermenız topluca uyelık ıptalı
kibarlıgınızı bozmayın

yazık..

kelebek dediğin narin olur.
biz sana yardım etmek istedik
nevar yani olamazmı kocan çıkmana zin vermedi,belki çok seviyor seni,belki çok kıskanıyor,belki gözünden bile sakınıyordu
bunlar gayet normal şeylerdi
anlatıp rahatlayabilirdin,sana birkaç yol gösterir önerirdik
sen saldırmayı seçtin
suçsuzden sen, ama suçlu durmuna düştün.

vayy cok bilmis seni yanimda olmayan biri nasil yasak koyabilir nasil nefes almama izin vermez bilmediginiz bir seye yorum yapmayin mal misiniz nesiniz

hhaaa sıktırrrrrr

aynennn kaltak seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kocan seni o yüzden... Aaaa haklıymış... :53: Bence de topluma karışmamalısın.

kelebek dediğin narin olur.
biz sana yardım etmek istedik
nevar yani olamazmı kocan çıkmana zin vermedi,belki çok seviyor seni,belki çok kıskanıyor,belki gözünden bile sakınıyordu
bunlar gayet normal şeylerdi
anlatıp rahatlayabilirdin,sana birkaç yol gösterir önerirdik
sen saldırmayı seçtin
suçsuzden sen, ama suçlu durmuna düştün.

beni sucladilar yok dalga geciyormusum, yok erkek misim falan fisman her seyi bastan oku! onlar basladilar ben degil sirf detaylara girmek istemedigim icin saldirdilar bana

Ayıp denen birşey var.

Bir kadın,ne kadar kızarsa kızsın bu şekilde küfür etmez.Etmemeli.

Acaba eşi mi girdi siteye diye düşünüyorum.

Hayretler içindeyim zira...

Back
X