• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bir bayan olarak...

Arkadaslar konu sahibesi galiba kovulacagini

anlamis turk filmlerindeki gibi beni kovamazsiniz ben kendim istifa ediyorum diyorrr:9:

Lutfen actigim konulari ve uyeligimi silin demiss.

Bosver guzelim zaten banlanacaksin

Senin gibi kibar olmayan hanimlari ya da heyecan arayan erkekleri kulubumuzde istemiyoruz:kkk::kkk:

Son düzenleme:
beni sucladilar yok dalga geciyormusum, yok erkek misim falan fisman her seyi bastan oku! onlar basladilar ben degil sirf detaylara girmek istemedigim icin saldirdilar bana

tabiki takip ediyorum baştan beri,ama sen gelen birkaç yorumdan sonra çark ettin.
daha sonrasında olaylar bu hali aldı.
anlatıp rahatlasaydın,bir yol bulsaydın böyle olmayacaktı
hadi tamam baştan başlayalım özür dile kapansın bu konu artık
tama belki utandın,konuyu değiştirdin olabilir
özür dile arkadaşlardan yardımcı olalım sana
bak sinirlerin nekadar bozulmuş.

tabiki takip ediyorum baştan beri,ama sen gelen birkaç yorumdan sonra çark ettin.

tamam özür diliyorum her sey cigrindan cikti benim de bu kadar sert bir cevap vermemem lazimdi aslinda küfür eden biri asla degilim ben de zaten böyle bayanlara kiziyorum ama sinirlendim sözlerinize kirildim sirf yardim istedim bu kadar...sanalda zaten her seyi daha sert bir sekilde geliyor insana gercek hayatindan...

Son düzenleme:
alt tarafi sanal siz kim oldugumuzu bilmiyorsunuz uzaktan cok laf atmayi biliyorsunuz ama beni tanimadiginiz halde

Valla sanal manal...Normal hayatta kendine küfürü yakıştırmayan,sanalda da yakıştırmaz.

Ayrıca ben sana laf filan atmadım,hatta konuna yorum dahi yazmadım.

Kötü yorumlar olduğuna inanıyorsan,şikayet butonunu kullanabilirdin.

konu sahibinin hakaretlerinden sonra halen nazikliginize ve sabrinaza hayranim ...........

Son düzenleme:
Eğer özel hayatına çoook düşkünsen burda ' kocamm beni salmıooo' diye çığırmıycaksın. özel hayatınla ilglili sorunlar gelince insanlar seni deşmeye değil srounları paylaşmaya konuşmaya çalışmış ama sen ' aaa sorduguma cevap verin siz kımsınız benim özel hayatımı yargılıyorsunuz' moduna geçmışsin:9:

konu sahibinin hakaretlerinden sonra halen nazikliginize ve sabrinaza hayranim ...........

naziklikle alakalı değil sumuz
baştan dürüst olamadı,verdiğimiz tepkiler utandırdı onu galiba
ama kötü bir tepki vermedik hiçbirimiz
o sadece anlatamadı,
sonra konuyu değiştirdi çark etti.
evet küfür etmesi kesinlikle doğru değil.yanlış yaptı ama yinede özür diledi.dibe vurdu anladı hatasını

dedigim gibi kocam beni salmiyor diye bir durum yok buna da asla izin vermezdim

Bastan sona bütün konunu okudum ben hiç bir bayana küfür etmeyi yakistiramiyorum bak canim ben evliligimin ilk 3 senesi hic bir yere yanliz gidimedim ya esimle ya annem yada kayinvalidemle gittim ama sonra degisti simdi nereye istersem gidiyorum haber verir giderim bilmiyorum sorunun ne ama umarim yardimci olabilmisimdir ama küfür ettigin arkadaslardan özür dilemelisin

Back
X