evli bir bayan olarak...

Pardon, kim nerede dalga gecmis?
Ya da gülmüs ki?

evet çıkıyorum
istediğim yerede giderim
bekar arkadaşlarımlada oturur bi yerde bişeyler yer içerim
eşimdende bi yere giderken izin almam
yanlızca haberi olsun aramasın diye ben bugün buraya gidiyorum yada yarın şununla biyere gidicem derim
ne yani evlendik diye
kocamızın esirimiyiz

Pardon, kim nerede dalga gecmis?
Ya da gülmüs ki?

Sözüm size değil, aksine sizin mesajınız çok hoşuma gitti :)

Arkadaş geceyi sormamış zaten canım.

Geceyi bırak, gündüz bile çıkamıyor ki

Anladıgım kadarıyla eşi aynen bunu yapıyor

Sözüm sizeydi. Kullandığınız smileylarla dalga geçmiş izlenimi verdiniz belki amacınız o olmasa da..

Sözüm sizeydi. Kullandığınız smileylarla dalga geçmiş izlenimi verdiniz belki amacınız o olmasa da..

arkadaş konuya değil benim yazdıklarım için o ifadeleri kullandı

Kullandıgım smiley gülme işareti mi Allah aşkına?

Konuyu anladıgımın ama şaşkın oldugumun ifadesiydi.

Smileyle dalga geçildiğini de ilk defa görüyorum.

Hem beni bilenler bilir. Şu forumda insanların sorunlarıyla dalga geçecek belki de en son kişiyimdir...

Son düzenleme:

ben bazen öyle saçma smiley kullanıyorumki..
yandık o zaman :44:

Evli değilim. Ama bence asıl bunun tam tersi anormallik olur.
Ama böyle erkekler hala var bunu biliyorum

Sizi tanımıyorum. Öyle biriyseniz tanımak isterdim.
Farkettiyseniz ben de "öyle yapmak istemeseniz bile öyle bir izlenim verdi" dedim.
Kimsenin konusunu kirletmek ya da reklam olmak ta istemem. İyi akşamlar dilerim size:)

10 yıllık evliyim çok şükür hiç dışarı çıkmam konusunda yada bir yere gitmem konusunda sıkıntı yaşamadım çarşıyada giderim tek başıma pazarada giderim hatta arkadaşlarımla uzak yerlere pikniğe havuza hamama falanda gideriz arabayla... bazen arkadaş yada komşularımla parka yada okey oynamaya falan gidiyoruz akşam saatlerinde ... bazen çok sıkılırım eşim yorgunum ben evde kalayım oğlumla der ben anneme çay içmeye giderim eşim izin verir saolsun tabiki bunda anormallik yok eşim güvenip izin verdikten sonra kimin ne dediği umurumda olmaz bende durum tam aksine bekarken ailem izin vermezdi tek başıma bir yere gitmeme özellikle akşamları asla dışarı çıkarmazlardı arkadaşlarıma kalmaya göndermezlerdi abim saolsun herşeyime karışırdı

Sözüm size değil, aksine sizin mesajınız çok hoşuma gitti :

:)

Pluiecigim sanirim ufacik, mini minnacik bir yanlis anlasilma sözkonusu oldu

Angel ile svdsvd aralarinda sakalastilar. Ondandi o gülücükler.

Sen kimsin dersen, durumdan kendine avukatlik vazifesi cikaran bir dost :)

eşini eve kapayıp gününü gün eden erkekler yok mu vardır tabi.walla bunun kıskançlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum ben.karşılıklı güven olduktan sonra tabikii istediğim an dışarıda çıkarım,gezerim de tozarımda.sonuçta evlilik kölelik değildir.hayatımı paylaştığım eşimle ortak bir yaşam sürmektir.eşime ve çocuğuma karşı sorumluluklarımı ihmal etmediğim sürece,yapmak istediklerimi yaparım.kimi zaman eşimin onayını alırım tıpkı onunda benden onay alması gereken durumlar olduğu gibi.kimi zamanda kendi takdirim yeterlidir.gündüz ya da akşam olması bu durumu değiştirmiyor bazı durumlarda kız kıza buluşuruz arkadaşlarımla dışarda bişeyler içer eve dönerim.
evlilik:sevgi+saygı+güven...

konu sahibi konuyu acar ve yok olur. Amacinizi pek anladim.

1. Esinizle böyle bir sorununuz mu var ?

2. Bir arastirma sorusu mu ?

3. Aklin yolu birdir. Bunu sormaniz bile cok ilginc....

Sizi tanımıyorum. Öyle biriyseniz tanımak isterdim.
Farkettiyseniz ben de "öyle yapmak istemeseniz bile öyle bir izlenim verdi" dedim.
Kimsenin konusunu kirletmek ya da reklam olmak ta istemem. İyi akşamlar dilerim size:)

İyi ama ben şaşkın oldugumda o smileyi kullanırım.

Böyle anlaşılıyorsa bir daha kullanmam.

Tabiiki çıkıyorum...Bu konuda herhangi bir yaptırım yok üzerimde..Ben zaten bilirim ne zaman çıkıp çıkmayacağımı,ne zaman dönmem gerektiğini.......

aynen cevap yazmayacaksan ne diye açtın konuyu

başka cevaplar bekliyordu sanırım

bir amacim olsa gerekmiyor...
ben bu konuyu özel problemlerimi paylasmak icin acmadim, sirf sizin görüsünüzü düsüncelerinizi ögrenmek istedim, o kadar.
cevaplariniz icin tesekkür ederim.
iyi geceler.

İnci sözlükteki meraklı erkekler mi bastı burayı yoksa yine diye düşünüyorum..Saçma saçma konular açılmaya başladı yine.....:44:

bir amacim olsa gerekmiyor...
ben bu konuyu özel problemlerimi paylasmak icin acmadim, sirf sizin görüsünüzü düsüncelerinizi ögrenmek istedim, o kadar.
cevaplariniz icin tesekkür ederim.
iyi geceler.

100 kişiye sorsan belki 5 i çıkamıyorum diyecek cevaplar o kadar belli ki

açtığın topikte bir derdim var topiği ayrıyetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…