- Konu Sahibi kelebek2006
-
Hemen dalgaya vurulmuş yine..
Hanımefendi böyle bir şey yaşıyorsa bunda gülünecek bir şey göremiyorum. Aksine trajik.
Evlilik bayanın kafeslere kapatılması değildir. Elbette çıkabilirsiniz dışarı, arkadaşlarınızla görüşebilir, çarşıda alışveriş yapabilirsiniz..
Arkadaslar siz evli bir bayan olarak tek basiniza disariya cikabiliyor musunuz?Mesela bir saat falan hava almak icin yalniz carsiya falan cikabiliyor musunuz? Veya gündüz kiz arkadaslariyla biraz uzaga gezmeye? Yoksa sizce Bunda bir anormalik mi var?
Pardon, kim nerede dalga gecmis?
Ya da gülmüs ki?
Arkadaş geceyi sormamış zaten canım.
Geceyi bırak, gündüz bile çıkamıyor ki
Anladıgım kadarıyla eşi aynen bunu yapıyor
Sözüm size değil, aksine sizin mesajınız çok hoşuma gitti :)
Sözüm sizeydi. Kullandığınız smileylarla dalga geçmiş izlenimi verdiniz belki amacınız o olmasa da..
Sözüm size değil, aksine sizin mesajınız çok hoşuma gitti :)
Sözüm sizeydi. Kullandığınız smileylarla dalga geçmiş izlenimi verdiniz belki amacınız o olmasa da..
Kullandıgım smiley gülme işareti mi Allah aşkına?
Konuyu anladıgımın ama şaşkın oldugumun ifadesiydi.
Smileyle dalga geçildiğini de ilk defa görüyorum.
Hem beni bilenler bilir. Şu forumda nsanların sorunlarıyla dalga geçecek belki de en son kişiyimdir...
Kullandıgım smiley gülme işareti mi Allah aşkına?
Konuyu anladıgımın ama şaşkın oldugumun ifadesiydi.
Smileyle dalga geçildiğini de ilk defa görüyorum.
Hem beni bilenler bilir. Şu forumda insanların sorunlarıyla dalga geçecek belki de en son kişiyimdir...
Arkadaslar siz evli bir bayan olarak tek basiniza disariya cikabiliyor musunuz?Mesela bir saat falan hava almak icin yalniz carsiya falan cikabiliyor musunuz? Veya gündüz kiz arkadaslariyla biraz uzaga gezmeye? Yoksa sizce Bunda bir anormalik mi var?
Sözüm size değil, aksine sizin mesajınız çok hoşuma gitti :
Sizi tanımıyorum. Öyle biriyseniz tanımak isterdim.
Farkettiyseniz ben de "öyle yapmak istemeseniz bile öyle bir izlenim verdi" dedim.
Kimsenin konusunu kirletmek ya da reklam olmak ta istemem. İyi akşamlar dilerim size:)
konu sahibi konuyu acar ve yok olur. Amacinizi pek anladim.
1. Esinizle böyle bir sorununuz mu var ?
2. Bir arastirma sorusu mu ?
3. Aklin yolu birdir. Bunu sormaniz bile cok ilginc....
konu sahibi konuyu acar ve yok olur. Amacinizi pek anladim.
1. Esinizle böyle bir sorununuz mu var ?
2. Bir arastirma sorusu mu ?
3. Aklin yolu birdir. Bunu sormaniz bile cok ilginc....
İnci sözlükteki meraklı erkekler mi bastı burayı yoksa yine diye düşünüyorum..Saçma saçma konular açılmaya başladı yine.....:44:
bir amacim olsa gerekmiyor...
ben bu konuyu özel problemlerimi paylasmak icin acmadim, sirf sizin görüsünüzü düsüncelerinizi ögrenmek istedim, o kadar.
cevaplariniz icin tesekkür ederim.
iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?