- Konu Sahibi kelebek2006
-
kızlar konu sahıbı aynı başlıktan bır tane daha açmış yanlıs gördüm galıba
bir amacim olsa gerekmiyor...
ben bu konuyu özel problemlerimi paylasmak icin acmadim, sirf sizin görüsünüzü düsüncelerinizi ögrenmek istedim, o kadar.
cevaplariniz icin tesekkür ederim.
iyi geceler.
hayir konuyu acarken iki defa oldu forumun teknik sorunu var
100 kişiye sorsan belki 5 i çıkamıyorum diyecek cevaplar o kadar belli ki
açtığın topikte bir derdim var topiği ayrıyetten
yooo "esiniz size ne yasaklar koyuyor" diye bir topikte yüzde ellisi "ahh disariya tek basima cikmak yasak, arkadaslarla cikmak yasak vsvs" yaziyordu ben de sasirdim cogu kisinin hayati ne kadar kisitlaniyor diyee
bir amacim olsa gerekmiyor...
ben bu konuyu özel problemlerimi paylasmak icin acmadim, sirf sizin görüsünüzü düsüncelerinizi ögrenmek istedim, o kadar.
cevaplariniz icin tesekkür ederim.
iyi geceler.
yooo "esiniz size ne yasaklar koyuyor" diye bir topikte yüzde ellisi "ahh disariya tek basima cikmak yasak, arkadaslarla cikmak yasak vsvs" yaziyordu ben de sasirdim cogu kisinin hayati ne kadar kisitlaniyor diyee
siz dalga mi geciyorsunuz
Bu kadar sinirli cevap yazmaniza anlam veremiyorum. Anket yaparsiniz adi anket olur bizde görüslerimizi aciklariz. Bir derdim var konu basligi altinda konu acip "sizin görüslerinizi almak istedigim icin yazdim özelimi sizinle paylasmam demek nedir ?" Sizin özelinize cok merakliymisiz gibi....
merakli olmasaydiniz israr etmezdiniz galibaa...
bence konu sonunda dayak yiyeceğiz,üslup gayet sert..
konu sahibi bir konu açtın cevap verdik,sonra geldin iyi geceler içerikli bir msj yazdın şimdi de azarlar tavırlardasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?