Evli bir erkeği elde etmek zafer olarak mı görülüyor

canım mesele erkekleri korumak deil ama o kızada yok şöyle demeyelim falan filan olmaz erkek kadar o da suçlu ne demek yani..burda anlat anlat biteriycem şeyler var..bizim o zihniyetteki hem cinslerimiz olmasaydı aldatmakta bu kadar basit ve ucuz olmazdı şimdi erkekler birbirleri tarafından evliyse ve sevgilisi yoksa yadırganıyolar ee sen gel adamın gözüne gözüne sok nereye kadar dayanabilir sence(kesinlikle erkekleri korumuyorm ama veren çok olunca ee alanda mutlaka oluyo...)mini etekleri şortları giyolar süslenip püsleniyolar oralarını buralarını fırtlatıyolar ben bile bi kadın olarak gözümü alamıyorum kikirkikir kikirdiyolar 404 gibide yapışıyolar artık diyecek hiçbirşey bulamıyorum...sence bunlar masummu en az erkekler kadar suçlu bakmayan erkekte yok bunlara..bu kadarda idda ediyorum..

evli erkekler bakıyor diye mini etek,şort ta mı giyemeyeceğiz canım.ne münasebet.tabi ki de süslenip püsleneceğiz.siz süslenmiyorsanız daha çook aldatılırsınız bu kafayla

3 yalnış 1 doğru hatalar diz boyu
Gerçek bu yalan söyleyemem
ıki aşk arasındayım
Affet beni allahım
Bu gerçeği artık gizleyemem,

ıçimde sessiz çığlıkların
Evlilerde sever inkar etme dilim
Bir yanda aşkım bir yanda yuvam
Ne yardan geçerim ne de onsuz gülerim

Çırpınan bir can iki yol ayrımı
Sabır bana allahım sabrım sona vardı
Çırpınan bir can iki yol ayrımı
Sabır bana allahım sabır sona vardı

ŞU ŞARKIYA bakarsanız toplumumuzda artık bu düşüncenin nasıl normalleştiğini nasıl meşru birşeymiş gibi görüldüğünü anlarsınız, adamlar utanmadan birde şarkı yazıyorlar ya pes diyorum artık pess lmaz:

Son düzenleme:
evli erkekler bakıyor diye mini etek,şort ta mı giyemeyeceğiz canım.ne münasebet.tabi ki de süslenip püsleneceğiz.siz süslenmiyorsanız daha çook aldatılırsınız bu kafayla

süslenmediğimizi kim söylediki sana canım evimde bende mini etek şort giyiyorum vede acayip güzel ve çekici bi hatunum mesele bu deil bak bi giymek var bi giymek var adabınla giyin ama otoyola çıkacak karı gibi giyinip erkekleri kışkırtanlara diyorum..ama ben san bişey diyim mi bence sende biraz kadın düşmanısın gibi geldi..öyle aldatılmak süslenmek püslenmekle alakalı olsaydı madonna, jennifer lopez ,hülya avşar aldatılmazdı işte yanıldınız durum bu bizim kocalarımız o kızları bizden güzel cazip buldukları için deil macera için kullanıyolar..:teyteyayrıca güzel ve akıllı kadınlar daha çok aldatılıyomuşş)

Son düzenleme:
Evli bir insanın (kadın/erkek ayrımı olmaksızın) gayri meşru ilişkiye girmesini kınıyorum.. Ama her iki cinsinde bu konuda aynı derecede suçu olduğunu düşünüyorum..
Size geçen aylarda gazete 3.sayfalarından iki örnek vereceğim; Bir kız nişanlısının evli ve çocuklu olduğunu öğrenince adamı terkediyor, ama adam ısrarla kızı tacize devam ediyor ve sonunda da kızı öldürüyor, şimdi siz bu kızı suçlarısnız yine nasıl anlamamış diye? Evli olduğunu öğrenip terkedip öldürülen bir kız var ortada.. Biraz da iğneyi kocalarınıza çuvaldızını kadınlara batırın..

Evli bir erkeği elde etmek zafer olarakmı görülüyor bilemiyorum ama evli erkeklerin, çıtır kız kandırıp ayartmayı zafer olarak gördükleri kesin....
Her aldatma vakasında aynı yorumu yapıyorum... Her bekar kadın her adamdan hoşlanabilir..... Ama adam evliyse o kadına karşılık vermez.... Adı üstünde kadın bekar ve özgür istediği adamla gezer tozar.... Ama adam evliyse bunu yapamaz... Çünkü o evlidir ve karısına sadık kalmalıdır...
Evliliğin getirdiği bu sadakati koruyamıyorsa bu adamın suçudur....
Adam eğer adamgibi adamsa feriştahı gelse elde edemez.... Ama adamın gözü dışardaysa oooo....

O yüzden kadınların zafer olarak algılamasını yada adamları ayartmasını değilde evli adamların skor peşinde çıtır hatun peişnde koşmalarını yargılayın....

Bence siz koca dünyanın ahlağını düzeltmeye çalışacağınıza kocanızı doğru seçin..

Madem kocanızın yaşadığını macera diye hafife alıyorsunuz, boşverin yaşasın canım.. :dance:

Helal olsun, yorumunuzun öününd eğiliyorum.. alkisalkisalkis

Madem kocanızın yaşadığını macera diye hafife alıyorsunuz, boşverin yaşasın canım.. :dance:

Çoğu kadın kendini böyle avutuyor.Eşine toz kondurmuyor,yaptığını bile bile.
Evli bir erkekle beraber olan kadınlar kendince zafer yaşıyor.ınsan düzgün karakterli ise böyle basit olaylara bodoslama dalmaz.Kadın da erkek de suçludur bu durumda.kötükedihüso

Yazık çok yazık, erkekleri böyle böyle şımartmıssınız, kızkardeşinize bile asılsa kocanızı savunuyorsunuz... Kocanızın gözü dışarda ise yapacak bişey yok. KENDıNıZı KANDIRMAYIN. Madem erkektir yapar diyorsunuz o zamanda susun lütfen..

HEND Sizin için çok üzüldüm çünkü ben sevgilimin dahi beni aldatmaısnı affedemem macera deyip kabul edemem etmedim de, hayatta insan gururu onuru için yaşar, aldatan şerefsizlik yapıyorsa kabullenende onursuz..

evlı bır erkegı elde etmek bır kadın için şerefsızlıktır bence başka bırşeydıyemıyorum bırde erkegın evllılıgı bu ilşkıden dolayı bıttıyse dahada kotu allahım boyle bır şeyı kımseye yaşatmasınnn

kadın düşmanı olsaydım kadınları savunmazdım.sen habire kadınları kötülüyorsun.kadınlara karı demenizi de hiç yakıştıramadım

zor yasam sartlarimi kadinlarin maddi durumu iyi olan erkekler icin birbirlerinin gözlerini oymalarina neden oluyor??...ilginc olan ekonomik gücsüz erkekler icin bu savaslar yapilmiyor!!
fikirlerinizi merak ediyorum:uhm:

alkisalkisalkis bu cümlede noktayı koymuşsunuz aslında.

bu konuda erkeklerin akıllı olması lazım.

Zafer değildir o kendi çöküşüdür... Ha kadın bunu farkında mıdır?.. Sanmam... Ona zafer gibi gelir...Anlık kısa mutluluklar yaşar fakat sonrası hezimet....

Şimdi siz evli erkekleri ayartmaya çalışan kadınları kafanızda hep ssüslü püslü çıtırlar olarak canlandırdığınız için diyorsunuz ki para için yapılıyor bu, parası olmayan adam için olmuyor...
Acaip yanılıyorsunuz....
Evli olup karısını aldatan adamlar karıları ve sevgilileri biri birini vurunca 3. sayfaya düşüyor bir çoğu da zengin tipler değil.... Evli olduğu halde karısının üstüne kuma getiren adamlar var bunların %80i bırak zengin olmayı kendi karnını bile doyurmaktan aciz....

Mesela para değil.... Mesele adamın şerefsizliği, evlendiğinde karısına sadık kalma sözü verdiği halde bu sözü tutamaması, mesele adam bu sözü tutmadığı halde kocamı ayartan ahlaksızlar diye kocalarına değlde 3. şahıslara çemkiren kadınlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…