- Konu Sahibi brontebronte
-
öyle ya da böyle...
ölmüş bir insan bahsettiğiniz. nasıl böyle konuşmayı içiniz kaldırabiliyor? yanlış anlaşılmasın böyle bir şey yaşanmışsa onay vermek söz konusu olamaz ama bahsettiğimiz insan hayatta değil
bu arada konu başlığıyla da ilgili olarak... evli bir erkekle beraber olan kadına sitem edilir, kızılır belki, hemcinsine nasıl bunu yapabilirsin diye ama nasıl asıl suçlu o olur?
yahu kadın bana ne der çıkar işin içinden. öteki kadına sadakat yemini olan kendisi mi kadının kocası mı? ona ne????
nasıl da veryansın ediyoruz. yok efendim nasıl yapar bunu nasıl yuva yıkar? dünya üzerinde kendisi istemezse aklı bir kadın tarafından çelinecek kaç insan var? ya ben başka bir yerde yaşıyorum ya da toptan kabul ediyoruz erkeklerle başedemeyeceğimizi ve dişimize göre bir rakibe, diğer kadına çemkiriyoruz. olmaz öyle!! adam delikanlı olsun yapmasın. siz onun kendi eşi olduğunuz halde kendisinin istemediği bir şey yaptırabiliyor musunuz? elin kızı nasıl yaptırsın?
bırakalım şu herifleri korumayı
canım mesele erkekleri korumak deil ama o kızada yok şöyle demeyelim falan filan olmaz erkek kadar o da suçlu ne demek yani..burda anlat anlat biteriycem şeyler var..bizim o zihniyetteki hem cinslerimiz olmasaydı aldatmakta bu kadar basit ve ucuz olmazdı şimdi erkekler birbirleri tarafından evliyse ve sevgilisi yoksa yadırganıyolar ee sen gel adamın gözüne gözüne sok nereye kadar dayanabilir sence(kesinlikle erkekleri korumuyorm ama veren çok olunca ee alanda mutlaka oluyo...)mini etekleri şortları giyolar süslenip püsleniyolar oralarını buralarını fırtlatıyolar ben bile bi kadın olarak gözümü alamıyorum kikirkikir kikirdiyolar 404 gibide yapışıyolar artık diyecek hiçbirşey bulamıyorum...sence bunlar masummu en az erkekler kadar suçlu bakmayan erkekte yok bunlara..bu kadarda idda ediyorum..
evli erkekler bakıyor diye mini etek,şort ta mı giyemeyeceğiz canım.ne münasebet.tabi ki de süslenip püsleneceğiz.siz süslenmiyorsanız daha çook aldatılırsınız bu kafayla
canım mesele erkekleri korumak deil ama o kızada yok şöyle demeyelim falan filan olmaz erkek kadar o da suçlu ne demek yani..burda anlat anlat biteriycem şeyler var..bizim o zihniyetteki hem cinslerimiz olmasaydı aldatmakta bu kadar basit ve ucuz olmazdı şimdi erkekler birbirleri tarafından evliyse ve sevgilisi yoksa yadırganıyolar ee sen gel adamın gözüne gözüne sok nereye kadar dayanabilir sence(kesinlikle erkekleri korumuyorm ama veren çok olunca ee alanda mutlaka oluyo...)mini etekleri şortları giyolar süslenip püsleniyolar oralarını buralarını fırtlatıyolar ben bile bi kadın olarak gözümü alamıyorum kikirkikir kikirdiyolar 404 gibide yapışıyolar artık diyecek hiçbirşey bulamıyorum...sence bunlar masummu en az erkekler kadar suçlu bakmayan erkekte yok bunlara..bu kadarda idda ediyorum..
süslenmediğimizi kim söylediki sana canım evimde bende mini etek şort giyiyorum vede acayip güzel ve çekici bi hatunum mesele bu deil bak bi giymek var bi giymek var adabınla giyin ama otoyola çıkacak karı gibi giyinip erkekleri kışkırtanlara diyorum..ama ben san bişey diyim mi bence sende biraz kadın düşmanısın gibi geldi..öyle aldatılmak süslenmek püslenmekle alakalı olsaydı madonna, jennifer lopez ,hülya avşar aldatılmazdı işte yanıldınız durum bu bizim kocalarımız o kızları bizden güzel cazip buldukları için deil macera için kullanıyolar..:teyteyayrıca güzel ve akıllı kadınlar daha çok aldatılıyomuşş)
Evli bir erkeği elde etmek zafer olarakmı görülüyor bilemiyorum ama evli erkeklerin, çıtır kız kandırıp ayartmayı zafer olarak gördükleri kesin....
Her aldatma vakasında aynı yorumu yapıyorum... Her bekar kadın her adamdan hoşlanabilir..... Ama adam evliyse o kadına karşılık vermez.... Adı üstünde kadın bekar ve özgür istediği adamla gezer tozar.... Ama adam evliyse bunu yapamaz... Çünkü o evlidir ve karısına sadık kalmalıdır...
Evliliğin getirdiği bu sadakati koruyamıyorsa bu adamın suçudur....
Adam eğer adamgibi adamsa feriştahı gelse elde edemez.... Ama adamın gözü dışardaysa oooo....
O yüzden kadınların zafer olarak algılamasını yada adamları ayartmasını değilde evli adamların skor peşinde çıtır hatun peişnde koşmalarını yargılayın....
Madem kocanızın yaşadığını macera diye hafife alıyorsunuz, boşverin yaşasın canım.. :dance:
süslenmediğimizi kim söylediki sana canım evimde bende mini etek şort giyiyorum vede acayip güzel ve çekici bi hatunum mesele bu deil bak bi giymek var bi giymek var adabınla giyin ama otoyola çıkacak karı gibi giyinip erkekleri kışkırtanlara diyorum..ama ben san bişey diyim mi bence sende biraz kadın düşmanısın gibi geldi..öyle aldatılmak süslenmek püslenmekle alakalı olsaydı madonna, jennifer lopez ,hülya avşar aldatılmazdı işte yanıldınız durum bu bizim kocalarımız o kızları bizden güzel cazip buldukları için deil macera için kullanıyolar..:teyteyayrıca güzel ve akıllı kadınlar daha çok aldatılıyomuşş)
zor yasam sartlarimi kadinlarin maddi durumu iyi olan erkekler icin birbirlerinin gözlerini oymalarina neden oluyor??...ilginc olan ekonomik gücsüz erkekler icin bu savaslar yapilmiyor!!
fikirlerinizi merak ediyorum:uhm:
para para para noktaalkisalkisalkis bu cümlede noktayı koymuşsunuz aslında.
bu konuda erkeklerin akıllı olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?