- 12 Aralık 2007
- 8.513
- 11
- 158
- Konu Sahibi brontebronte
-
Şimdi siz evli erkekleri ayartmaya çalışan kadınları kafanızda hep ssüslü püslü çıtırlar olarak canlandırdığınız için diyorsunuz ki para için yapılıyor bu, parası olmayan adam için olmuyor...
Acaip yanılıyorsunuz....
Evli olup karısını aldatan adamlar karıları ve sevgilileri biri birini vurunca 3. sayfaya düşüyor bir çoğu da zengin tipler değil.... Evli olduğu halde karısının üstüne kuma getiren adamlar var bunların %80i bırak zengin olmayı kendi karnını bile doyurmaktan aciz....
Mesela para değil.... Mesele adamın şerefsizliği, evlendiğinde karısına sadık kalma sözü verdiği halde bu sözü tutamaması, mesele adam bu sözü tutmadığı halde kocamı ayartan ahlaksızlar diye kocalarına değlde 3. şahıslara çemkiren kadınlar.....
Şimdi siz evli erkekleri ayartmaya çalışan kadınları kafanızda hep ssüslü püslü çıtırlar olarak canlandırdığınız için diyorsunuz ki para için yapılıyor bu, parası olmayan adam için olmuyor...
Acaip yanılıyorsunuz....
Evli olup karısını aldatan adamlar karıları ve sevgilileri biri birini vurunca 3. sayfaya düşüyor bir çoğu da zengin tipler değil.... Evli olduğu halde karısının üstüne kuma getiren adamlar var bunların %80i bırak zengin olmayı kendi karnını bile doyurmaktan aciz....
Mesela para değil.... Mesele adamın şerefsizliği, evlendiğinde karısına sadık kalma sözü verdiği halde bu sözü tutamaması, mesele adam bu sözü tutmadığı halde kocamı ayartan ahlaksızlar diye kocalarına değlde 3. şahıslara çemkiren kadınlar.....
bir tanıdığım sayesinde cok yakından yasadığm bir olay cocuk bir isletmede müdür hadi alsa alsa 1 milyar alsıncok yakısıklı değil evli ve cocğu var karısıda cok ğüzel
kız 27 yasında bekar dikkatini cekiyor ve telefonla ayartana kadar ilk mesajları askını herseyi itiraf ediyor belli belirsiz saatlerde arayor nerden biliyorsun diyeceksintelefonda mesajlarını gördüm
diyalok aynen söyle erkek ğaliba beni yanlıs anladın
kız hayır ğalıba seviyorum seni
lütfen arama beni
kız cok acı cekiyorum
erkek arama bir daha beni bak cok bozarım seni artı bir küfür
kız gene devam
erkek bak ev geldim arama beni ve bu böyle devam ediyor
sonucmu adam aldattı esini o kızla kızda demeye dilim varmıyor ve bu kız sözde kapalı cok mütasıp
ne oldu simdi erkekmi suclu
evet ikiside suclu ama kadın evli oldugunu bile bile yaptı ve en büyük serefszlik bence
böyle insanlar yüzünden evlilğiklerimiz hep bir sühpe hep bir korku acabalar
böyle evli oldugunu bile bile bir erkeği ayartan bir kadın hic bir zaman mutlu olamaz
olmasında insallah
Bence siz koca dünyanın ahlağını düzeltmeye çalışacağınıza kocanızı doğru seçin..
Madem kocanızın yaşadığını macera diye hafife alıyorsunuz, boşverin yaşasın canım.. :dance:
HEND Sizin için çok üzüldüm çünkü ben sevgilimin dahi beni aldatmaısnı affedemem macera deyip kabul edemem etmedim de, hayatta insan gururu onuru için yaşar, aldatan şerefsizlik yapıyorsa kabullenende onursuz..
Size ters gelen bir yorum yaptıysa bile, bu itham hiç doğru değil..
Bu şekilde bir damga vurma hakkını kim veriyor size?
HEND Sizin için çok üzüldüm çünkü ben sevgilimin dahi beni aldatmaısnı affedemem macera deyip kabul edemem etmedim de, hayatta insan gururu onuru için yaşar, aldatan şerefsizlik yapıyorsa kabullenende onursuz..
biz bu hakkı erkege vermiyoruz canım onlar bu konuda hak sahibi sanıyor kendilerince bir sürü sebebleri var karısı soğuk karısı ilgisiz karısı cilve yapmayı isve yapmayı bilmiyor yada kendi kültüründe görmüyor yada karısı asırı kıskanc sürekli soruyor neredesin eve ğelmiyormusun diyeSırf erkeke suçlu lafı ne demek? Bi burda hakim değiliz? Ben bi adamla evleniyorsam o bana sadakat yemini etmiyormu? Benimle bir ömür herşeyi açlığı yoluğu vs paylaşan bana karşı sorumluluğu olan kim benim eşimmi diğer kadınmı? Allah aşkına mantıklı olun, evet etrafta ahlaksız bir sürü kadın var ama hangisini yola getireceksiniz? Kaldıki türk kadını ile aldatmasa para yedirip yabancılarla aldatır, bu hakkı erkeğe siz veriyorsunuz.. Böyle düşündüğünün sürece tek gecelikte olsa er geç aldatılırsınız..
öylemi canım birincisi ben kocamı yada erkekleri korumuyorum hepside yapıyooo tmm mı ama kzlarda az deil.ne yani adam beni öldürecek diye gidip evli bi adamla berabermi olalım...
evet canım hafife alıyorum hafif kadınlarla işim olmaz ok?istediği gibi de yaşayabilir napıyım kullandırmasınlar kendilerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?