Evli bir erkeği elde etmek zafer olarak mı görülüyor

bu konuda takıldığım çok nokta oldu...
en başta "elde etmek" lafına takıldım
elde etmek yani sahip olmak, işte bu bakış açımız yanlış arkadaşlar
en büyük hatamız bir erkekle beraber olunca ister sevgili ister eş ne olursa olsun, onu kendi malımız gibi düşünüyoruz...
aşk karşılıklı sözleşme imzalamak değildir, herkes ömür boyu elele gezeceği aşkı hayal eder ama malesef böyle birşey yok
herşey gibi aşkın da bir süresi var
demek istediğim tabii ki aşk bitince hadi hemen yeni arayışlar değil tabii ki...
aşk biter ama karşındaki insana göre hayatın belli bir şekil alır, eğer karşılıklı değer veriyorsanız
sevginiz güçlüyse ömür boyu mutlu yaşayabilirsiniz, ama bu bir şans bence
eğer erkek ya da kadın mutlu değilse yeni arayışlar peşindeyse
benim başıma gelse tek diyeceğim yolun açık olsundur.
herşey gittiği yere kadardır...

"evli erkeği elde eden kadın" tanımlamasına külliyen karşı çıkıyorum, erkek aptal bi varlık mı
kim nereye çekse oraya giden ??? seviyorsa, kaybetmekten korkuyorsa hiçbir yere gitmez
gidiyorsa karısının hayatında zaten bir yeri yoktur

bu durumda "evli erkeği elde eden kadın" ın suçundan önce erkeğin veya eşinin karşılıklı hataları tartışılabilir.

elde etmek zafer midir ???
o da başta dediğim gibi elde etmek zaten
evli veya bekar kimi elde etmek olursa olsun hastalıklı bir bakış açısıdır.

Katılıyorum..

söylenecek söz yok lafının üzerine.. bal kaymak.. ağzına sağlık bacım

bir tanıdığım sayesinde cok yakından yasadığm bir olay cocuk bir isletmede müdür hadi alsa alsa 1 milyar alsıncok yakısıklı değil evli ve cocğu var karısıda cok ğüzel
kız 27 yasında bekar dikkatini cekiyor ve telefonla ayartana kadar ilk mesajları askını herseyi itiraf ediyor belli belirsiz saatlerde arayor nerden biliyorsun diyeceksintelefonda mesajlarını gördüm
diyalok aynen söyle erkek ğaliba beni yanlıs anladın
kız hayır ğalıba seviyorum seni
lütfen arama beni
kız cok acı cekiyorum
erkek arama bir daha beni bak cok bozarım seni artı bir küfür
kız gene devam
erkek bak ev geldim arama beni ve bu böyle devam ediyor
sonucmu adam aldattı esini o kızla kızda demeye dilim varmıyor ve bu kız sözde kapalı cok mütasıp
ne oldu simdi erkekmi suclu
evet ikiside suclu ama kadın evli oldugunu bile bile yaptı ve en büyük serefszlik bence
böyle insanlar yüzünden evlilğiklerimiz hep bir sühpe hep bir korku acabalar
böyle evli oldugunu bile bile bir erkeği ayartan bir kadın hic bir zaman mutlu olamaz
olmasında insallah

bende bunu kast ediyordum...mesele kendine bile hayri olmayan erkekler degil...kendine bile bakmaya parasi olmaz...3 kuma ...10 cocuk yapar...cocuklarini okutmaz...calistirir hatta hirsizlik bile yaptirir...veya coluk cocuk demez...minik kizlara bile satasir...bu tipler genelde kisilik bozukluklari olan tipler...yani onlar zaten kendilerine ...cocuklarina bile hayri olmayan tiplerdir.

her toplumun icinde islah edilmesi imkansiz bir grup insan vardir...bunlar incelenince karsimiza saglikli bir birey cikmiyor.

benimde anlatmak istedigim...adam düzgün bir tip...esinlede sorunlari yok...parasi var...ve bu adamin cevresinde kendini sunmaya hazir bir cok kadin bulabiliyor ...

benim arkadasim bunu yillar önce yasadi...son zamanlarda bunu onunla konustugum icin bu topigi actim...onun eside kendi is yerlerinde calisan bir kizi hamile birakmis...arkadasim duyunca derhal bosadi...adam öbür kadina nikah kiymadi ...adamin öbür kadindan ikinci bir cocugu daha oldu...ne zaman adam iflas etti...ugruna esini terk etigi yeni kadin adama iki cocugu birakip baska parali adama kacti...

simdi bu arkadasim diyorki...simdiki aklim olsaydi ...bosamazdim...(aradan tabii 17 yil gecti)... ama o zaman cok duygusaldim...cocugumun rıskını bu kadar cabuk atmazdim...cünki ne oldu ...hirs yaptim ...olayi aldatilan kadin gözünle gördüm ...bana nasil bunu yapar diye...ama öbür kadin olayi sadece madiyatta göre degerledirdi...cünki para kalmayinca kadinda gitti...adama atti iki cocugu... cekip gitti...benim cocugumun rıskı böldü...resmen baskasinin yuvasina iki yumurta birakti gitti...ne ahlak dedi ne namus...yamadi iki cocugunu iyi bir aileye...simdi baska diyarlarda...

benim burda anlatmak istedigim cocuklarin rıskı...baska bir kadinin cocugunu riskini bölmek ne kadar normal görülüyor...kari koca anlasamaz ...bosanir...yeni partnerler olur yeni cocuklar dünyaya gelir...bu ayri bir konu...ama burda adam karisini bosamaktan yana degil...belki sikayetci...ama bosamiyor...ve burda diger kadinin rolü niye bu kadar normal karsilaniyor.

bende genc kiz oldum...güzeldimde...ama evli bir erkek karsimizda olunca dikkatli oluyordum...ayagimi denk atiyordum...karsimda bekar biri olunca daha farkli davraniyordum...hic o konulara girilmesin diye...simdi benim kizim var...ben bu konuyu ona anlatmaya calisiyorum...

mesele, erkek yaklasira zaten serefsizdir...bekar bir kizi kadirmaya calisan birinden hayir gelmez...ama evli bir adamada bile bile gaz verilmez...mesele bu...

bana göre bu cok normal görülmeye basladi son zamanlar...bizim bir tanidigimizin kizi...yukarda yazmaya calsitim..evli bir adamdan cocuk dogurdu (bu adam cok zengin)...adamin karisi üc ay sonra dogum yapti...adam cikti dediki ona para verdim aldirsin diye...hem sirf benimle degil baska evli adamlarlanda birlikteydi karimi seviyorum onun icin yuvami yikmam dedi...karisi simdi ayri yasiyor ama adam asla bosanmam dedi...olayin üzerinden 4 yil gecti ayri yasiyorlar ama bosanmadilar...adamin karisi dediki yuvama geri dönmiyecem ...ama bosanmiyacamda...öbür kizda bosar beni alir sandi ama öyle degil...adam istemedi...acik acik söyledi...bu adamla birlikle olan kizda ...bana hic pisman gelmiyor...adama aciyor telefonu su lazim bu lazim cocuga...cünki adamin parasi var...cocugu onda yasiyor diye ödüyor cocugunun ihtiyacini karsiliyor ...kiza bakiyorum öyle piskin bir seyki...hayret ediyorum...

su an türkiyede sanirim yasalar degismeye basliyor ...biliyorsunuz artik DNA ya göre evli olmayan kadinlarinda cocuk sahibi olunca cocuklarin babalarinda nafaka alma haklari olacak...daha türkiyede bu tam olmuyor ama yavas yavas bence bu türkiyedede daha cok fazlalasacak...cünki kanunlar yeni ...daha tam uygulanmiyor..bana geliyorki sanki bu kanunlar türkiyede uygulanmaya basladigindan beri...evli erkeklerle birlikte olmak cok daha normal görülmeye basladi...ve tepkilerde bunu gösteriyor...sirf erkek suclu diye...

hepinize tesekkür ederim emeginiz icinopuyorumnanaktan

Sırf erkeke suçlu lafı ne demek? Bi burda hakim değiliz? Ben bi adamla evleniyorsam o bana sadakat yemini etmiyormu? Benimle bir ömür herşeyi açlığı yoluğu vs paylaşan bana karşı sorumluluğu olan kim benim eşimmi diğer kadınmı? Allah aşkına mantıklı olun, evet etrafta ahlaksız bir sürü kadın var ama hangisini yola getireceksiniz? Kaldıki türk kadını ile aldatmasa para yedirip yabancılarla aldatır, bu hakkı erkeğe siz veriyorsunuz.. Böyle düşündüğünün sürece tek gecelikte olsa er geç aldatılırsınız..

Bence siz koca dünyanın ahlağını düzeltmeye çalışacağınıza kocanızı doğru seçin..

öylemi canım birincisi ben kocamı yada erkekleri korumuyorum hepside yapıyooo tmm mı ama kzlarda az deil.ne yani adam beni öldürecek diye gidip evli bi adamla berabermi olalım...

Son düzenleme:
Size ters gelen bir yorum yaptıysa bile, sakinlikle cevap verelim arkadaşlar bence...
Herkes fikrini yazıyor .
Sonra topicler kilitleniyor diye üzülüyoruz..

Sana böyle yorum yapma hakkını kim veriyor demişsin sayın HEND..
Bana bu şekilde yorum yapma hakkını da kendi vicdanım veriyor..

Son düzenleme:

ilksencim bak burda seninle tartışmak istemiyorum..ben mecare için sizlerle lafını burayı okuyan o tür kızlar varsa bunu kafalarına iyice yerleştirsinle diye yazdım..erkekleri veya kocamı savunduğumdan değil anladın mı?ama sizde o tür kızları öyle bi masum gösteriyosunuzki sinir oldum elinin altında internet var aç bi bak her yerde çırılçıplak kendilerini pazarlıyolar altalımak çok mu hoşuma gidiyo sanıyosunki erkekleri savunuyum ama doğruya doğru diye bişey var yani bana demeyinki yapmayan erkek var gözle elle yada beyinle mutlaka aldatıyolar sanıyomusunuzki sizden başka kimseye bakmıyo yalan bu zamanda nerde öyle mecun adam neden bu kadar çoğaldığını düşünün bi aldatmaların işte kızların piyasada böyle kendilerini sunmaya başladığı zmandan beri..(ha şunuda ekleyim tabiki erkek %100 suçludur aldatırsa lütfen siz bayanlara karşı bu kadar iyi niyette olmayın)

ilksen bak lafların ağır kaçıyo sen yorumunu yap çık herkese laf yetiştirmek zorunda deilsin çok büyük konuşuyosun allah sana yaşatmasın o zamanları.... yapan .....bilmem neler onurlu biz onursuz öylemi eğer benim durumda deilsen benim hakkımda yorum yapma ok şunlarıda korumaktan vazgeçin artık!bişey yazıcaksanda bana artık özelden yazarsın arkadaşın konusunu iyice dağıttık ve bizim yüzümüzden inceleme alıcak..

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen üslubumuza çok dikkat edelim...
hakaret tarzı kelimeler kullanmayalım...
böyle devam ediyorsunuz,sonra da neden ceza aldık diye soruyorsunuz..
bu şekilde devam ederseniz konu incelemeye alınacak...

biz bu hakkı erkege vermiyoruz canım onlar bu konuda hak sahibi sanıyor kendilerince bir sürü sebebleri var karısı soğuk karısı ilgisiz karısı cilve yapmayı isve yapmayı bilmiyor yada kendi kültüründe görmüyor yada karısı asırı kıskanc sürekli soruyor neredesin eve ğelmiyormusun diye
kendi cevrelerinde bunu bir eğo meselesi haline getiren erkeklerde var ben evliyim ama karım kadar baska insanlarıda idare ede biliyorum diyen
ama sonucta bunu kimle yaptığı ve nasıl yaptığı önemli değil sonucta aldatılıyorsunuz her sekilde birde buna tesvik eden kadınlar var evli oldugunu bile bile onlarla beraber olan bence bu kadınlar erkeklerden daha ...................................

öylemi canım birincisi ben kocamı yada erkekleri korumuyorum hepside yapıyooo tmm mı ama kzlarda az deil.ne yani adam beni öldürecek diye gidip evli bi adamla berabermi olalım...

Bu sözünüz sizin düşünce tarzını ortaya koyuyor, kızlar az değili ya da şöyle böyle ama onlar el kardeşim el, siz koynunuzda ki yılana bakın... Ya da hayatınız boyunca böyle paranoyakça etraftaki kadınlara erkek avcısı muamelesi yapın banane.. Siz de bu zihniyet olduktan sonra erkekler sizi travestilerle de aldatır..

evet canım hafife alıyorum hafif kadınlarla işim olmaz ok?istediği gibi de yaşayabilir napıyım kullandırmasınlar kendilerini...

Bu durum o kadının zaten umrunda değil, umrunda olsa evl adamla olmaz, çünkü gurur şeref hak getire ama sizin umrunuzda olmaması da ilginçççççç !!!!! Kaldıki o iş tek kişilik yapılmıyor bi kullanma varsa ikisi de bibirini kullanıyor.. :roflol:

Her neyse benim değindiğim nokta çok farklıydı, öyle bir noktaya getirdiniz ki ben "erkeğin aldatmasını normal adleden herkesi kınıyor, ve kötü sözleri sahiplerine iade ediyorum" evli kadın ya da erkek bir ilişkiye girerse bekardan daha suçludur, nokta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…