Evli bir erkeğin kız arkadaşlarıyla yakınlığı nasıl olmalıdır

pirayevera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
14
-59
1
35
Geçmişte yaşadığım bir olay aklıma takıldı sizlere de sormak istiyorum. Eşimin 7 yıllık yakın bir kız arkadaşı var (evli değil) . Benimle de bir kere dışarda tanışmıştı o kişi. Biz Mersin'de yaşıyoruz. Arkadaşı ise başka şehirde. İş için birkaç günlüğüne Mersin'e geldi ve eşim bizde kalması gerektiğini söyledi. Çıldırdım kıyamet kopardım. Eşimde arkadaşı da beni anlayışsızlıkla suçladı. Sizce böyle bir şeyin doğrusu nedir?

Geçmişte yaşadığım bir olay aklıma takıldı sizlere de sormak istiyorum. Eşimin 7 yıllık yakın bir kız arkadaşı var (evli değil) . Benimle de bir kere dışarda tanışmıştı o kişi. Biz Mersin'de yaşıyoruz. Arkadaşı ise başka şehirde. İş için birkaç günlüğüne Mersin'e geldi ve eşim bizde kalması gerektiğini söyledi. Çıldırdım kıyamet kopardım. Eşimde arkadaşı da beni anlayışsızlıkla suçladı. Sizce böyle bir şeyin doğrusu nedir?
sizin evde kalması uygun degil
Aynısını kendisi kabul eder mi
Sende ozaman erkek arkadasini eve al uygun muymus

Bana da ayni anlayisi gosteriyorsa ben olsam bizde kalmasi icin davet ederdim (pandemi donemi haric) ama siz farkli olabilirsiniz kabul etmeyebilirsiniz ama arkadasina bu durumu esim istemedi seklinde yansitmasi ve arkadasinin da sizi anlayissizlikla suclamasi cok yanlis geldi evin icinde ciftin arasinda olan seyleri arkadasina yansitmasi yani.

bence olabilir

bu size bağlı

benim fazlasıyla muhafazakar kız arkadaşım

benim sevgilim ile yaşadığım eve gelip kalmıştı mesela bize garip gelmemişti

eşimin kız arkadaşı da kalabilir benim erkek arkadaşım da kalabilir

sonuçta kıza bir yer göstereceğim ben de eşimle yatacağım ne önemi var ki gelenin erkek ya da kadın olması

erkek arkadaşı olsa idi aynı tepkiyi verir miydiniz onu düşünüp tartın

erkek arkadaşı daha rahatsız edici değil mi elin adamı evinizde banyo tuvalet vs

lakin iş için geliyorsa otelde kalsın diyeceğim de yıllar önce ben de eğitim için gidip erkek kuzenimde kalmıştım, iş arkadaşımda kalmıştım vs vs

Normal bir evlilik olsa eşiniz haklı derdim bu arada. Benim en yakın iki arkadaşımın biri erkek biri kadın ikisi de bekar bende kalırlar. Eşimin bekar arkadaşı var erkek gelir kalır. Çift olarak gelip kalan da çok. Bizim evde kalınca ne olacak ki arada güven bağı olduktan sonra. Ama sizin evlilikte ne sadakat ne güven kalmış. Bundan daha önemli sorunlarınız var

7 yıllık kalacak kadar yakın arkadaş ama siz bir kere görüyorsunuz kızı
Ve en tuhafıma giden arkadaşının sana anlayışsız diyebilmesi yani bu yüzü bulmuş eşinden
Bana anlayışsız diyorsa gitsin başka yerde kalsın banane derdim

Back
X