• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkeğin kız arkadaşlarıyla yakınlığı nasıl olmalıdır

Böyle şeyleri başkalarına sormak anlamsız geliyor bana.
Her insanin, ilişkinin doğrusu yanlışı ayrı olabilir.
Bizim evliliğimizde olabilecek birşey değil bu yazdığınız.
Başkası içinse gayet normal bir durumdur.

Önemli olan sizin için ne olduğu?

Son düzenleme:
Benim tanidigim sevdigim guvendigim biriyse kalabilir. Olumlu enerji almadığım biriyse kalamaz. Esime bir sey yapacak diye mi tabii ki hayir. Boyle bir seyin mumkun olmadigini biliyoruz hepimiz. Kotu enerjisi evime girsin istemem. Evim kirlenir.

Adam gevşek biri olduğunun sinyallerini size yıllar önce vermiş.Düzgün bir evli erkek kadınlarla samimi arkadaş olmaz.Nitekim sonradan kendine metres tutmuştu eşiniz değil mi ?
Üf bugün de gevşek olduğumu öğrendim 🤦‍♀️

Konuya gelince insanların arkadaşlarına tavırları evlenmeden önce nasılsa evlendikten sonra da öyle olmalı. Ben değişmesi için bir sebep göremedim tavrımızın. Zaten evlendikten sonra değişiyorsa evlenmeden önce ne gözle bakıyordu acaba bana diye içime şüphe düşer .

Toplu ortamda seviyeli sohbetlere kimsenin bir sözü olmaz ama başbaşa kalmalar,buluşmalar,mesajlaşmalar bana dost ayağına yatılmış flört gibi geliyor.
Gamze şunu söyleyebilirim neden çok korkarsan başına gelir. Bkz. konu sahibi bu konuyu daha önce yaşamış şimdi eşi başkasıyla beraber. Ayrıca eşi böyle havadan nem kapan erkekler vukuatlarını daha iyi gizliyorlar. Ava giderken av olmamak lazım.

Biz hastane ortamında çalışıyorz eşimin etrafında bayan çalışan çok hepsinde tanırım çok severm. Şimdi eşleri ile de görüşürz aralarından biri bekar hatta esimlede yakın arkadas. Eğer sevgili olacak olsaydilwr ben yokken olurlardı diye dusunuyrm arkadaşlıkları eskiye dayanıyor ilk zamanlar yinede sertleşir arasirlardi ben hiç sorun etmedm ki çok severm.kendisini şimdi diğer bekar arkadaşları ile takılıyor ister istemez görüşmeyi azalttı ama evime gelip kalsa sorun etmem çok ta isterm ne olacak ki

Eşimin "yakın" "samimi " kız arkadaşı yok, bu saatten sonra da olamaz. Bundan hiç hoşlanmam ama uzun suredir tanidigi normal bir arkadasi olsaydi ve kizin ihtiyaci olsa bir gun evimizde gelip kalabilirdi tabi ki.(hastalik olmasaydi)

Okuyunca biraz celiskili gorunuyor yakin arkadasi olmasindan hoşlanmayip evimde agirlarim demek ama bendeki mevzu "kocamla arkadasi sevisecek" korkusu değil başka birsey. 😂😂😂

ikimizin de arkadaslari gelip kalabilir,
uzun sureli misafirlik olmadigi surece ben genelde herhangi bir sorun cikarmam bu misafirlikler konusunda.

onun disinda esimin arkadaslarini genelde ben de cok severim, guvenirim.

Bir kez esimin boyle arkadas davetini reddettim,
onda da cocuklardan oturu zor bir donemden geciyorduk, simdi hic misafir cekemicem demistim.

Gamze şunu söyleyebilirim neden çok korkarsan başına gelir. Bkz. konu sahibi bu konuyu daha önce yaşamış şimdi eşi başkasıyla beraber. Ayrıca eşi böyle havadan nem kapan erkekler vukuatlarını daha iyi gizliyorlar. Ava giderken av olmamak lazım.
Ben baskıcılığı savunmuyorum.Geniş bir sosyal çevresi olduğunu biliyorsam arkadaşlıklarını bitir demek yerine o kişiyle ilişkiye hiç başlamam.Gerçi zaten evliliğide hiç düşünmüyorum

Siz ayrı yaşamıyor muydunuz zaten? Eşinizin sevgilisi vardı yani arkadaşının gelip kalmasına gelene kadar adam boşanmak istiyor, sevgilisi var
Yeni bir olay değil. Yaşadıklarımdan dolayı psikologa gidiyorum ve hatalı olduğum şeyleri tespit edip kokuşmamızı istedi. Ben de geçmişi düşünerek sizden fikir almak istedim

Eşimin "yakın" "samimi " kız arkadaşı yok, bu saatten sonra da olamaz. Bundan hiç hoşlanmam ama uzun suredir tanidigi normal bir arkadasi olsaydi ve kizin ihtiyaci olsa bir gun evimizde gelip kalabilirdi tabi ki.(hastalik olmasaydi)

Okuyunca biraz celiskili gorunuyor yakin arkadasi olmasindan hoşlanmayip evimde agirlarim demek ama bendeki mevzu "kocamla arkadasi sevisecek" korkusu değil başka birsey. 😂😂😂
7 yılda sadece bir kez görüşülmüş, ne kadar ‘yakın ve samimi ‘ olabilirler ki 🤷‍♀️ Bence sizin de dediğiniz gibi uzun süreli bir normal arkadaş bu.
Yani eşim arayıp * şehirden bir arkadaşım gelecek bizde kalsa olur mu dese hiç sorun etmezdim. Ama ağırlamaya çok üşenirim bak orası ayrı, oof bir sürü hazırlık, gönderdikten sonra nevresim yıka vs çok yorucu:confused:

Eşin de arkadaşı da saçmalamış. Sizin evde kalması tabii ki normal değil. İsterlerse birbirlerini kardeş gibi görsünler. Ben evimde yabancı birini istemem açıkçası, özelimi tanımadığım biriyle paylaşmak istemem. 1 gün olsa kalsın derim neyse de ama daha fazlası ı-ıh.
Ayrıca evli erkek ya da kadının karşı cins arkadaşları ile münasebetlerine çeki düzen getirmeliler bence. Eşi ile hiçbir şeyini paylaşmayıp arkadaşı ile her özelini paylaşmak hoş değil. Eşinin yanında surat asıp arkadaşıyla kakara kikiri olanlara sinir oluyorum. Herkes bir olacak değil tabii ki ama bilemiyorum siz eşinizi daha iyi tanırsınız.

Gelip kalmasında ne gariplik var.

Aynı odada uyumuyorlar nihayetinde değil mi?

Beraber bir akşam yemeği, çay akabinde zaten herkes dinlenmeye çekilir.

Şöyle söyleyim; üniversite okuyoruz, çalışıyoruz. İster istemez tek çevremiz kadınsak kadın, erkekse erkek olarak kalmıyor.

Eşimin de benim de karşı cinsten arkadaşlarımız olsa da hali hazırda sürekli yakın görüşmüyoruz. Ancak bir başka şehre gidersek de bir şekilde bi selamlaşırız, şartlara göre başka seçenek yoksa kalına da bilir. Biraz şunun etkisi olabilir biz birbirimizin arkadaşlarını tanır biliriz. Güven noksanlığı da hissetmiyoruz birbirimize karşı.

Dindar bir ailenin çocuğu olarak bunu ailemde gördüm. Laubalilik olmadığı sürece, sınırlar belli olduğu müddetçe bir sıkıntı edilmemeli.

Onun arkadaşı diye yanlarında oturmayacak mısınız? Sohbet etmeyecek misiniz?

Eğer ki karşılıklı tavırlarda rahatsız edici bir durum varsa da bunun kalma ile değil normal konuşma ile de olacağı bellidir.

En nihayeti de sizin kısıtlamanız bir şey değiştirmeyecektir farklı niyetleri varsa...

Evet bence de anlayışsızsınız. Evliyim eşimin kadın arkadaşı var benim de erkek ve bu gayet normal. Gelip bizde de kalabilirler. Bunu neden kıyamet kopartılacak bir mesele olarak gördüğünüzü anlamadım? Arkadaşı evinize girdiğinde aile birliğiniz mi bozuluyor, eşiniz arkadaşını görünce bir anda sizi unutup ona mı aşık olur diye korkuyorsunuz?

7 yılda sadece bir kez görüşülmüş, ne kadar ‘yakın ve samimi ‘ olabilirler ki 🤷‍♀️ Bence sizin de dediğiniz gibi uzun süreli bir normal arkadaş bu.
Yani eşim arayıp * şehirden bir arkadaşım gelecek bizde kalsa olur mu dese hiç sorun etmezdim. Ama ağırlamaya çok üşenirim bak orası ayrı, oof bir sürü hazırlık, gönderdikten sonra nevresim yıka vs çok yorucu:confused:

Konu sahibi 7 yilda bir defa gormuş ama adam ayri gorusuyor olabilir diye dusundum ben😂😂 bi de konu sahibi kaç yillik evli bu kadin ve adamin evlilikten onceki geçmişi kac yil?

Zaten başka şehirdelermiş yuzyuze goruşmese bile cirt cirt devamli mesajlasip, telefonlaşiyor da olabilir belki 🙄🙄

Back
X