- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi pirayevera
Adam gevşek biri olduğunun sinyallerini size yıllar önce vermiş.Düzgün bir evli erkek kadınlarla samimi arkadaş olmaz.Nitekim sonradan kendine metres tutmuştu eşiniz değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam gevşek biri olduğunun sinyallerini size yıllar önce vermiş.Düzgün bir evli erkek kadınlarla samimi arkadaş olmaz.Nitekim sonradan kendine metres tutmuştu eşiniz değil mi ?
adamın sevgilisini kabul ettin barıştın da arkadaşı mı rahatsız etti enteresan bir düşünce şekli..
Ne kadar ayıp şu yazdığınız. Benim en yakın arkadaşım erkek. Evime de gelir kalır. Bu beni veya eşimi gevşek yapmaz. Farklı yaşam biçimlerine hakaret edemezsinizAdam gevşek biri olduğunun sinyallerini size yıllar önce vermiş.Düzgün bir evli erkek kadınlarla samimi arkadaş olmaz.Nitekim sonradan kendine metres tutmuştu eşiniz değil mi ?
Toplu ortamda seviyeli sohbetlere kimsenin bir sözü olmaz ama başbaşa kalmalar,buluşmalar,mesajlaşmalar bana dost ayağına yatılmış flört gibi geliyor.Bence bu hatalı bir cümle olmuş. Kadın arkadaşıyla samimi olan düzgün olmuyor mu ki?
Hakaret etmiyorum kendi fikrimi söylüyorum.Eşinize güveniyorsanız yorumumu dikkate almayın o zaman.Ne kadar ayıp şu yazdığınız. Benim en yakın arkadaşım erkek. Evime de gelir kalır. Bu beni veya eşimi gevşek yapmaz. Farklı yaşam biçimlerine hakaret edemezsiniz
Gevşek kelimesi hakarettir.Hakaret etmiyorum kendi fikrimi söylüyorum.Eşinize güveniyorsanız yorumumu dikkate almayın o zaman.
Diğer yorumumu yazarken aklıma adamla kadın arasında çekim var ama arkadaş ayağına yatıyorlar gibi gelmişti Benim kuruntum olabilir şimdi konu sahibinin içine şüphe düşürmeyelim demiştim.![]()
Bir insan eşi istemediği halde ısrarla kız arkadaşını çağırıyorsa böyle bir yorum yapılabilir.Siz erkek ve kız arkadaşlarınız olmasını sorun yapmıyorsunuz ama konu sahibi istememiş.Ben konu sahibine yorum yapıyorum. İstediğinizi yapabilirsiniz beni ilgilendirmiyorGevşek kelimesi hakarettir.
Sizin yapınız bunu kaldırmıyor olabilir. Ama gayet güzel arkadaşlıkları olan insanlara gevşek diyemezsiniz
Hakaret etmiyorum kendi fikrimi söylüyorum.Eşinize güveniyorsanız yorumumu dikkate almayın o zaman.
Düzgün bir evli erkek kadınlarla samimi arkadaş olmaz.
Toplu ortamda seviyeli sohbetlere kimsenin bir sözü olmaz ama başbaşa kalmalar,buluşmalar,mesajlaşmalar bana dost ayağına yatılmış flört gibi geliyor.