• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkeğin kız arkadaşlarıyla yakınlığı nasıl olmalıdır

Adam gevşek biri olduğunun sinyallerini size yıllar önce vermiş.Düzgün bir evli erkek kadınlarla samimi arkadaş olmaz.Nitekim sonradan kendine metres tutmuştu eşiniz değil mi ?

Bence bu hatalı bir cümle olmuş. Kadın arkadaşıyla samimi olan düzgün olmuyor mu ki?

adamın sevgilisini kabul ettin barıştın da arkadaşı mı rahatsız etti enteresan bir düşünce şekli..

Diğer yorumumu yazarken aklıma adamla kadın arasında çekim var ama arkadaş ayağına yatıyorlar gibi gelmişti Benim kuruntum olabilir şimdi konu sahibinin içine şüphe düşürmeyelim demiştim.:KK57:

Adam gevşek biri olduğunun sinyallerini size yıllar önce vermiş.Düzgün bir evli erkek kadınlarla samimi arkadaş olmaz.Nitekim sonradan kendine metres tutmuştu eşiniz değil mi ?
Ne kadar ayıp şu yazdığınız. Benim en yakın arkadaşım erkek. Evime de gelir kalır. Bu beni veya eşimi gevşek yapmaz. Farklı yaşam biçimlerine hakaret edemezsiniz

Bence bu hatalı bir cümle olmuş. Kadın arkadaşıyla samimi olan düzgün olmuyor mu ki?
Toplu ortamda seviyeli sohbetlere kimsenin bir sözü olmaz ama başbaşa kalmalar,buluşmalar,mesajlaşmalar bana dost ayağına yatılmış flört gibi geliyor.

Kalabilir tabiki cok ta guzel arkadas olunur.Tabi kocaniz da sizin arkadaşınıza ses etmemeli..Eger size olmaz deyip kendine muslumansa olmaz.Boyle durumlarda karakter de onemli kimi boyle seyleri normal karsilar kimi istemez.Mesela sizin de bu derece yakin erkek arkadaslariniz var mi?

Ne kadar ayıp şu yazdığınız. Benim en yakın arkadaşım erkek. Evime de gelir kalır. Bu beni veya eşimi gevşek yapmaz. Farklı yaşam biçimlerine hakaret edemezsiniz
Hakaret etmiyorum kendi fikrimi söylüyorum.Eşinize güveniyorsanız yorumumu dikkate almayın o zaman.

Ne var ki bunda? Babamın eski çalıştığı bankadan bekar kadın arkadaşı bizim evde kalırdı. Annemle çok iyi anlaşırlardı hatta. Ne var bunda anlamadım

Diğer yorumumu yazarken aklıma adamla kadın arasında çekim var ama arkadaş ayağına yatıyorlar gibi gelmişti Benim kuruntum olabilir şimdi konu sahibinin içine şüphe düşürmeyelim demiştim.:KK57:

yok bence bu gerçekten arkadaşı. adam boşanmak istemiş defalarca evi terk etmiş 1 sene ayrı kalmışlar ve sevgili edinmiş boşanalım sevgilim var demiş. sanırım barışmışlar şimdi. eve misafir tartışması çıktığına göre.

Kocamin kız arkadaşı bu saatten sonra olamaz eğer çocukluk arkadaşı varsa
Eşiyle beraber ziyaret edebilir kalabilirler ama tek başına kabul etmem .
Yıl bilmem kaç olursa olsun herseyin bir sınırı var .
Çocukluk arkadaşım var ailesinin evinde denk gelirsek iki sohbet ederiz onun dışında ileri gitmez eşim içinde bu geçerli kuzenleri dahil.

Gevşek kelimesi hakarettir.
Sizin yapınız bunu kaldırmıyor olabilir. Ama gayet güzel arkadaşlıkları olan insanlara gevşek diyemezsiniz
Bir insan eşi istemediği halde ısrarla kız arkadaşını çağırıyorsa böyle bir yorum yapılabilir.Siz erkek ve kız arkadaşlarınız olmasını sorun yapmıyorsunuz ama konu sahibi istememiş.Ben konu sahibine yorum yapıyorum. İstediğinizi yapabilirsiniz beni ilgilendirmiyor

İyide şimdi tam yorum yapıcam konu bu değilmişki. Millet metres demiş sevgili demiş. Sevgilisini kabul ettin demiş. Nasıl yani. Ne demek bunlar. Ayrıca elin hiç tanımadığım kadını ne haddine beni anlayışsızlıkla suçluyor. Bi kere kocam o kadına bana bu tarz bir yaklaşım içerisinde olmasına izin verdiği için evde terör estiririm. Ne münasebet yani. Sen kimsin. Arkadaşmış. Kocanızda problem var. Evinize almak istemeyebilirsiniz. Size saygı duymak zorunda.

Toplu ortamda seviyeli sohbetlere kimsenin bir sözü olmaz ama başbaşa kalmalar,buluşmalar,mesajlaşmalar bana dost ayağına yatılmış flört gibi geliyor.

Yapmayın lütfen olur mu öyle şey. Benim en samimi arkadaşım erkek. O da evli, bende evliyim. Başbaşa da buluşmalarımız oluyor ailece de, mesajlaşıp konuşmalarımız da. Gevşek değiliz, gayet düzgünüz. İmza attım diye 20 senelik arkadaşımı hayatımdan nasıl çıkaracağım? İnsanın eşinin duymasını istediği şey oluyor, istemediği şey oluyor tabiki her zaman eşim yanımızda olmayacak.

Back
X