Evli bir erkeğin kız arkadaşlarıyla yakınlığı nasıl olmalıdır

Kız/erkek fark etmez arkadaşlarımızın kalmasını ben normal karşılardım. Ama kızla samimiyetiniz yoksa o zaman sizde kalması saçma. Ben olsam çiftlerin ikisiyle de samimiyetim olmadan hayatta kalmak istemezdim, gider otelde falan kalırdım yani nasıl rahat edecek ki sizinle samimi değilse? Bunun dışında kızın sizi anlayışsızlıkla suçlaması da ayrı bir yüzsüzlük yani

Bazılarının kadınla erkeğin arkadaş olmasına bile tahammülü yok.. bu yüzden bu toplumsal yozlasmayi yaşıyoruz zaten, erkek kadınlari arkadaş olarak görmeyi ogrenmedikleri için bir et parçası olarak, kadınlar da erkekleri kendilerini avlayacak bir avcı olarak görüyor... Bir insanı evli olmasıyla tanimlayamazsiniz ki. O kişi sizinle evlenmeden önce de bir bireydi, arkadaşları çevresi hobileri vardı. Evlenmek eşinden önceki butuuun hayatını kişiliğini alışkanlıklarını değiştirmek demekse, hapis gibi bişey demektir o zaman.

Benim erkek arkadaşlarım, eşimin kız arkadaşları, kiz-erkek karışık arkadaşlarımız ikimiz de evdeyken gayet de bizimle kalabilir. Dünyadaki herşeyi seks olarak, ve aynı çatı altında kalan kadınla erkeği eyvah seks yapacaklar olarak düşünmüyoruz çok şükür

Bazılarının kadınla erkeğin arkadaş olmasına bile tahammülü yok.. bu yüzden bu toplumsal yozlasmayi yaşıyoruz zaten, erkek kadınlari arkadaş olarak görmeyi ogrenmedikleri için bir et parçası olarak, kadınlar da erkekleri kendilerini avlayacak bir avcı olarak görüyor... Bir insanı evli olmasıyla tanimlayamazsiniz ki. O kişi sizinle evlenmeden önce de bir bireydi, arkadaşları çevresi hobileri vardı. Evlenmek eşinden önceki butuuun hayatını kişiliğini alışkanlıklarını değiştirmek demekse, hapis gibi bişey demektir o zaman.

Benim erkek arkadaşlarım, eşimin kız arkadaşları, kiz-erkek karışık arkadaşlarımız ikimiz de evdeyken gayet de bizimle kalabilir. Dünyadaki herşeyi seks olarak, ve aynı çatı altında kalan kadınla erkeği eyvah seks yapacaklar olarak düşünmüyoruz çok şükür
Kesinlikle bir de bu yanı var.
Kadın erkeği birbirinden uzak tuttukça aslında aradaki elektrik de artıyor. Müge Anlı’da mesela aile içinde tuhaf ilişkilere bakarsanız kaynına kaçan kayınbabasına giden fln tamamı kaç göçlü aşırı muhafazakar aileler. Doğal bir arkadaşlık ortamı olsa böyle şeyler olmuyor. Benim çocukluğumda annem ve babamın ilkokul lise arkadaşlarının çocukları beraber büyüdük. Kamplara gittik, tatiller yaptık. Şimdi onlar da benim için cinsiyetten bağımsız bir yerdeler. Erkek arkadaş gibi değiller yani. Cinsiyetsiz yetiştirilmenin güzel yanı. Bu nedenle bana buradaki tedbir düşüncesi çol tuhaf geliyor. Sadece arkadaşın olan insanlar vardır, çok sevdiğin, çok değer verdiğin. Hayatını biriyle paylaşmak istediğinde arkadaşlarını da paylaşırsın. Biz eşimle arkadaşlarımızı da birleştirdik. Arada geçinemediğimiz enerji tutmayanlar oldu, onlara belki mesafe koyuldu ama bunun sebebi cinsiyet değildi, olamaz da.
Ben de çocuğumu arkadaşlıklarda böyle yetiştirmeye çalışıyorum. Samimi bir arkadaşımızın kızı var mesela gelin muhabbeti edilmesine de müsade etmiyorum, kardeşim diyor o da. Dilerim bizim gibi de iyi arkadaş olur bir ömür destek olurlar birbirlerine.

Kalmasını gerektirecek sebep nedir, önce onu açıklığa kavuşturmak lazım. Ölüm, hastalık, can güvenliği vs gibi durumlar mı? Eğer böyle bir mecburiyet yoksa gitsin otelde kalsın, zaten iş için değil mi? İşyerinin karşılaması lazım bunu. Gereksiz bir hareket kocanızınki.

Geçmişte yaşadığım bir olay aklıma takıldı sizlere de sormak istiyorum. Eşimin 7 yıllık yakın bir kız arkadaşı var (evli değil) . Benimle de bir kere dışarda tanışmıştı o kişi. Biz Mersin'de yaşıyoruz. Arkadaşı ise başka şehirde. İş için birkaç günlüğüne Mersin'e geldi ve eşim bizde kalması gerektiğini söyledi. Çıldırdım kıyamet kopardım. Eşimde arkadaşı da beni anlayışsızlıkla suçladı. Sizce böyle bir şeyin doğrusu nedir?
Bence bu Durum karsıdakının samımıyetıne baglı.Demekkı kadına guvenmıosunuz.Biz kadınlar hissedıyoruz.

Back
X