Evli bir erkeğin kız arkadaşlarıyla yakınlığı nasıl olmalıdır

Birleşme gibi bir düşünceyle çözmeye çalışıyorsa yanlış yapıyor ama konu sahibinin Geçmişte hatası varsa onları bulmaya çalışıp yeni ilişkisinde onları yapmaması açısından doğru bir hamle yapmış
Bilemedim
Konu sahibi bana tutarsiz geliyor anlattiklariyla.

Siz ayrı yaşamıyor muydunuz zaten? Eşinizin sevgilisi vardı yani arkadaşının gelip kalmasına gelene kadar adam boşanmak istiyor, sevgilisi var
Bu ne yaman çelişki😱 yeminle hapı atan foruma konu açıyor hayretler içerisindeyim. her kuşu dürtmüşler kalmış deve kuşu

Ahlak avcılığı yapmıyorum.Bir yorumda gördüm.Bu duruma karşı çıkanlarada Kezban denmesin demişler mesela o Kezban lafına hiç alınmıyorum değilim çünkü kim ne söylerse söylesin eğer öyle değilsem üstüme alınmam
Düzgün bir erkek kadınlarla arkadaş olmaz zaten metres tutmuş sonradan demeniz ahlak satmak oluyor. Oysa karısını aldatan çevresinde dişi sinek olmayan insanlar da var. Fikir belirtmek bu değil bana göre kadın erkek arkadaş olamaz dersiniz anlarım. Ama bunu yorumlamak size düşmemeli. Bunun üstüne alınmakla hiç ilgisi yok yani. Tabi yazdım ama anlayacağınızı sanmıyorum beğenmiyoruma basmaya devam 😂

Bence iki farklı düşüncedeki insanlar yadırganmamalı. Ben kalmasını istemiyorsam başkası isteyebilir bunlar çok normal şeyler. Ben istemiyorum diye hayatımdaki insana güvenmiyor değilim ki. Bu konularda çiftler %100 aynı kafada olmalı. Yoksa böyle çatışmalar çıkabiliyor
Yadırganabilir yadırgıyorum da tuhaf geliyor ama yargılanmamalı bence de. Ben sadece siz olsanız dendiği için yorum yaptım. Yoksa haklısınız çiftler aynı paydada buluşmalı onun harici dış kapı mandalı.

Düzgün bir erkek kadınlarla arkadaş olmaz zaten metres tutmuş sonradan demeniz ahlak satmak oluyor. Oysa karısını aldatan çevresinde dişi sinek olmayan insanlar da var. Fikir belirtmek bu değil bana göre kadın erkek arkadaş olamaz dersiniz anlarım. Ama bunu yorumlamak size düşmemeli. Bunun üstüne alınmakla hiç ilgisi yok yani. Tabi yazdım ama anlayacağınızı sanmıyorum beğenmiyoruma basmaya devam 😂
Anlamayacağımı düşünüyorsanız niye yarım saattir bana mesaj yazıyorsunuz ? Çelişkilisiniz.Ayrıca o sözüm öyle değil,samimi olmaz dedim.Benim samimiyetten kastımla bir başkasının ki bir olmayabilir.Daha fazla yazmak istemiyorum konu baltalanıyor

Nasıl neden olmasın ki ? Yani belki duruma göre değişiyordur ama biz bir arkadaş grubuyuz. Benim erkek arkadaşlarım sevgilimle de arkadaş bizle de kalır hatta gezerler aynı şekilde kız arkadaşlarımız da erkek arkadaşımla da arkadaş. Bizim içinde biz evlensek arkadaşlarımıza pardon gençler gelip kalamazsınız desek tuhaf olurdu.

Ha çok yakın birbirimizin de zaten arkadaş olmadığı karşı cinsten heteroseksüel arkadaşımız yok ama orta seviye arkadaşlarımız var onlar da kalmak için gelebilir ama aşırı yakın olsalar kıskanabilirdim tabi ama misafirlikte sıkıntı olmaz

Konu sahibinin tek sorunu esinin samimi arkadasinin kadin olmasi bence. Onceden taniyip tanimamasi,gerekli samimiyetin kurulup kurulmamasi cok umrunda degil. Cok duz mantik baktim ben de bu yuzden.
Olabilir elbette, daha önce kadın-erkek arkadaşlıklarıyla alakalı bir sorun yaşandıysa ya da ortada bir güven problemi varsa buna bağlı olarak tepki gösterilmiş olabilir, ki eşiyle ayrı yaşıyorlarmış, konuda anlatılan olayda eskiymiş.

Bir nevi geçmiş hataların hesaplaşması, haklı-haksız ayrımının yapılması istenen bir konu olmuş.

Geçmişte yaşadığım bir olay aklıma takıldı sizlere de sormak istiyorum. Eşimin 7 yıllık yakın bir kız arkadaşı var (evli değil) . Benimle de bir kere dışarda tanışmıştı o kişi. Biz Mersin'de yaşıyoruz. Arkadaşı ise başka şehirde. İş için birkaç günlüğüne Mersin'e geldi ve eşim bizde kalması gerektiğini söyledi. Çıldırdım kıyamet kopardım. Eşimde arkadaşı da beni anlayışsızlıkla suçladı. Sizce böyle bir şeyin doğrusu nedir?
Eşime güveniyorsam-ki aksi durumda evli kalamam- ben evimde misafir ederdim.

Arkadası gelıp kalabılır benım yanımda ve ben bu arkadası tanıyorsam ama kızda sızı anlayıssızlıkla suclamıs yanlısmı anladım bu kız sızın arada gecen konusmanızı bılıyor ve buna anlayıssız olarak tepkımı gosterıyor ben bunda bı yanlıs anlarım onun ne haddıne sonucta kabul eder veya etmezssın bu en dogal hakkın anlayıssız dıyemez. Ben olsam arkadasım sorar(asla yapmamda aralarında tartısma cıkmasına sebebıyet veröem) benı davet etmezlerse normal karsılarım laf saymam yanı sayanında altında bısey ararım. Oyle bırıylede gorusturmem benım esımın kız arkadası yok eslı gorustugumuz var bı tane kadını tanıyorum ve guvenıyorum o yuzden asla kıskanmam esım evınde bısey bozulsa gel gıdelım dıyor gıt kndın nolacak dıyorum. Isı olsa arabayla bıraktırıyorum. Kocası yokken hastalansa esım goturuyor. Ama gozumun tutmadıgı bırı olsa slm verdırmem kısıyle alakalı bu bence

Uzun suredir ayri olanlar bu konu sahibi ve kocasiydi sanirim. Ben adamin sevgilisi olmasini normal karsilamistim. Adam kafasinda bitirmisti evliligi. Kadin zorla adami eve geri getirdi herhalde. Bazi kadinlari hic anlayamayacagim sanirim

yok öyle değilmiş eskiden olan mevzuymuş.
boşu boşuna millet banladı ..

Milletin su eski travmalarindan da gina geldi ha
Erkekler boyle degil iste,biz yatip kalkip gecmiste herif bana boyle ettiydi diye psikopata bagliyoruz

adam boşanmak istemiş defalarca. sevmiyorum seni demiş.. sevgilim var demiş.
konu sahibesi hala eve arkadaşını kalmaya getirmek istedi de kalmış.. geçmiş gitmiş.

Genişlik mı? Sizin gibi düşünmeyen insanları geniş diye yargılamak öhhh . Herhalde siz şu toplum yargilayicilarindan olmalısınız. Hem ne için temkinli oluyorsunuz mesela onu soyleseniz. Neye karşı temkin
Yargılamadım.. Tecrübe illaki yaşayarak olmaz başkalarının yaşadıklarından ders çıkarmakla da olur.. Bir erkeklr bir kız çok yakın arkadaş olursa oradan hiç hoş kokular gelmez...

Back
X