Evli bir erkeğin kız arkadaşlarıyla yakınlığı nasıl olmalıdır

Ben kendi adıma, hayatımda bir defa gördüğüm, daha önce evine ayak basmadığım bir kadının evinde kalmayı düşünmezdim dahi. Kocası isterse 40 yıllık arkadaşım olsun.
Bu misafir adayı kadın ise, kabul edilmeyince, bir de kabul etmeyen eşi anlayışsızlıkla suçlayabilmiş.
Bana en ilginç gelen karakter bu kadın oldu.

Öte yandan bence, Mune Mune 'nin dediği gibi, bir kaç günlüğüne yatılı misafir ağırlama konusunda istişare dahi etmeden, adamın karısına emrivaki yapmış olması sıkıntılı. Kalan hususta, burada en nihayetinde herkesin gördüğü gibi, herkesin doğrusu kendine.

Konu sahibi; Çıldırmak , kıyamet koparmak sanki biraz fazla olmamış mı ? Keşke sakince hayır kalamaz, arzu ediyorsan ver parasını otelde ağırla deyip geçseydiniz. Eğer adam yine de kapıya getirirse çıldırsaydınız. Bence çıldırmak- kıyamet koparmak yangın alarmı gibi bir şey, zırt pırt basarsanız, hem sinir bozarsınız, hem de belli bir süre sonra zerre hükmü etkisi kalmaz.

Esimin samimi kiz arkadasi da,benim samimi erkek arkadasim da gelip bizde kalabilir (korona donemi haric,koronada yatili veya degil misafir kabul etmiyoruz,kimseye de gitmiyoruz)
Evliyiz diye birbirimizden baskasini gormeyecegiz diye bir kuralimiz yok. Herkesin evinde baska kurallar var,onemli olan esinizle ayni fikirde olmaniz ki siz degilsiniz,bu daha buyuk sorun.
Bir arkadasim gelip bizde kalacak diye esim cildirsa evli kalmaya devam edemeyiz. Boyle bir adamla evlendigim icin kendimi suclarim sahsen.
dark yorumuna genel olarak katılıyorum hayat görüşlerimiz aynı çünkü ama eşin çıldırması kısmında çekimserim zira anlatımda bir eksiklik veya hata yoksa konu sahibesi eşinin arkadaşıyla bir sefer dışarıda görüşmüş, o da tanışmak maksadıylaydı sanırım, sonrasında hiçbir görüşme olmamışa benziyor, arada samimiyet kurulması için adımlar atılmamış, bu durumda sadece birkaç saat ve bir sefer gördüğü birini yatılı misafir olarak kabul etmeyebilir, hiç tanımadığınız bir arkadaşın sizi suçlaması da çirkin bence eş bu konuda kabahatli, samimi olsanız arkadaş sizi eleştirse eyvallah da doğru dürüst tanımadığınız bir arkadaş suçlayamaz, öyle bir durumda eşimi çok kötü yapardım şahsen.

dark yorumuna genel olarak katılıyorum hayat görüşlerimiz aynı çünkü ama eşin çıldırması kısmında çekimserim zira anlatımda bir eksiklik veya hata yoksa konu sahibesi eşinin arkadaşıyla bir sefer dışarıda görüşmüş, o da tanışmak maksadıylaydı sanırım, sonrasında hiçbir görüşme olmamışa benziyor, arada samimiyet kurulması için adımlar atılmamış, bu durumda sadece birkaç saat ve bir sefer gördüğü birini yatılı misafir olarak kabul etmeyebilir, hiç tanımadığınız bir arkadaşın sizi suçlaması da çirkin bence eş bu konuda kabahatli, samimi olsanız arkadaş sizi eleştirse eyvallah da doğru dürüst tanımadığınız bir arkadaş suçlayamaz, öyle bir durumda eşimi çok kötü yapardım şahsen.
👏🏻👏🏻👏🏻

Adam gevşek biri olduğunun sinyallerini size yıllar önce vermiş.Düzgün bir evli erkek kadınlarla samimi arkadaş olmaz.Nitekim sonradan kendine metres tutmuştu eşiniz değil mi ?
Düzgün bir evli erkek /kadın eğer arkadaşlarıyla eski samimiyetini korumaktan çekiniyorsa, eşinin de görüşmesini istemiyorsa, arkadaşlarıyla yatıp kalkmayı düşünmüştür, içten içe istiyordur ve kendine güvenemiyordur o yüzden eşine de yasaklıyodur. Artık ismini siz koyarsınız.

Bende ayni durum olsaydi ararsin gelmeni istemiyorum senin yüzünden eşimle aram bozuluyor de bence sen ara yoksa hep tartışma çıkar
Geçmişte yaşadığım bir olay aklıma takıldı sizlere de sormak istiyorum. Eşimin 7 yıllık yakın bir kız arkadaşı var (evli değil) . Benimle de bir kere dışarda tanışmıştı o kişi. Biz Mersin'de yaşıyoruz. Arkadaşı ise başka şehirde. İş için birkaç günlüğüne Mersin'e geldi ve eşim bizde kalması gerektiğini söyledi. Çıldırdım kıyamet kopardım. Eşimde arkadaşı da beni anlayışsızlıkla suçladı. Sizce böyle bir şeyin doğrusu nedir?

Pek tanımıyorum o yüzden evimde istemedim deseniz anlarım ama sadece kadın olduğu için istememeniz çok acayip. Ne yapacaklar sizinle aynı evde ikisi mesela 🤦🏻‍♀️

Pek tanımıyorum o yüzden evimde istemedim deseniz anlarım ama sadece kadın olduğu için istememeniz çok acayip. Ne yapacaklar sizinle aynı evde ikisi mesela 🤦🏻‍♀️
Bence iki farklı düşüncedeki insanlar yadırganmamalı. Ben kalmasını istemiyorsam başkası isteyebilir bunlar çok normal şeyler. Ben istemiyorum diye hayatımdaki insana güvenmiyor değilim ki. Bu konularda çiftler %100 aynı kafada olmalı. Yoksa böyle çatışmalar çıkabiliyor

Kusura bakmayın da adamların aklında yoksa bile sizler böyle davranarak sokuyorsunuz kötü düşünceleri. 7 yıllık arkadaşı uzaktan gelecek ve evinize kabul etmiyorsunuz. Siz o kadar ön yargilisiniz ki o kişiyi tanıyıp eşinizin ona niçin değer verdigini anlamak istemek yerine reddedici bir tavır takiniyorsunuz. Kendinizi eşinizin yerine koyun sizin bir misafirinizi evinizde istemese ne hissedersiniz? Bir kadın ile bir erkek asla yakin arkadaş olamaz diye yoz bir düşünce bu devirde üstelik. Bekar evli kadın erkek bir önemi yok İNSAN olarak değerlendirilmek herkesin hakkı. Bekara ev vermeyen ev sahibi kafasındasınız yazık ya

Düzgün bir evli erkek /kadın eğer arkadaşlarıyla eski samimiyetini korumaktan çekiniyorsa, eşinin de görüşmesini istemiyorsa, arkadaşlarıyla yatıp kalkmayı düşünmüştür, içten içe istiyordur ve kendine güvenemiyordur o yüzden eşine de yasaklıyodur. Artık ismini siz koyarsınız.
Kendi adıma söyleyeyim bu hayatta hiçbir şeyi içten içe istemedim.Her şeyi "yatıp kalkmak"olayına indirgemek doğru değil.Bazı insanlar mesafe sever.Ne kadar samimide olsalar karşılarındakilerle İçli dışlı olmaktan haz etmeyebilirler.Bu da o insanların kuralıdır

Konu sahibinin tek sorunu esinin samimi arkadasinin kadin olmasi bence. Onceden taniyip tanimamasi,gerekli samimiyetin kurulup kurulmamasi cok umrunda degil. Cok duz mantik baktim ben de bu yuzden.

Kendi adıma söyleyeyim bu hayatta hiçbir şeyi içten içe istemedim.Her şeyi "yatıp kalkmak"olayına indirgemek doğru değil.Bazı insanlar mesafe sever.Ne kadar samimide olsalar karşılarındakilerle İçli dışlı olmaktan haz etmeyebilirler.Bu da o insanların kuralıdır
İyi kendi kurallarınızla ahlak avcılığı yaparken bunlar aklınızda tutarsınız o zaman. Konu sizin kuralınız değil bu kurala uymayanlara olan hakaretiniz çünkü.

yok bence bu gerçekten arkadaşı. adam boşanmak istemiş defalarca evi terk etmiş 1 sene ayrı kalmışlar ve sevgili edinmiş boşanalım sevgilim var demiş. sanırım barışmışlar şimdi. eve misafir tartışması çıktığına göre.
Uzun suredir ayri olanlar bu konu sahibi ve kocasiydi sanirim. Ben adamin sevgilisi olmasini normal karsilamistim. Adam kafasinda bitirmisti evliligi. Kadin zorla adami eve geri getirdi herhalde. Bazi kadinlari hic anlayamayacagim sanirim

Kusura bakmayın da adamların aklında yoksa bile sizler böyle davranarak sokuyorsunuz kötü düşünceleri. 7 yıllık arkadaşı uzaktan gelecek ve evinize kabul etmiyorsunuz. Siz o kadar ön yargilisiniz ki o kişiyi tanıyıp eşinizin ona niçin değer verdigini anlamak istemek yerine reddedici bir tavır takiniyorsunuz. Kendinizi eşinizin yerine koyun sizin bir misafirinizi evinizde istemese ne hissedersiniz? Bir kadın ile bir erkek asla yakin arkadaş olamaz diye yoz bir düşünce bu devirde üstelik. Bekar evli kadın erkek bir önemi yok İNSAN olarak değerlendirilmek herkesin hakkı. Bekara ev vermeyen ev sahibi kafasındasınız yazık ya
Nerden bileceksin adamin aklında yok ama belki kad8nin aklında vardır bir insan düşünceli olmalı evlendikten sonra erkek olsun kadin olsun araya mesafe koymalı elin insanı için evde tatsız şeyler yasanmamali evli insan yerini bekar insanda yerini bilmeli sen hoşlanırsın ama esin mecbur kalmamalı herşey yerinde zamanında guzeldir evlenmeden önce boyle şeyler yaşanmaması için bunu arkadaşlar kendi aralarında konusmali

İyi kendi kurallarınızla ahlak avcılığı yaparken bunlar aklınızda tutarsınız o zaman. Konu sizin kuralınız değil bu kurala uymayanlara olan hakaretiniz çünkü.
Ahlak avcılığı yapmıyorum.Bir yorumda gördüm.Bu duruma karşı çıkanlarada Kezban denmesin demişler mesela o Kezban lafına hiç alınmıyorum değilim çünkü kim ne söylerse söylesin eğer öyle değilsem üstüme alınmam

Uzun suredir ayri olanlar bu konu sahibi ve kocasiydi sanirim. Ben adamin sevgilisi olmasini normal karsilamistim. Adam kafasinda bitirmisti evliligi. Kadin zorla adami eve geri getirdi herhalde. Bazi kadinlari hic anlayamayacagim sanirim
Hayır eski durumları psikologla tartışıp geçmişi çözmeye çalışıyorlarmış.Adam geri gelmemiş

Bence kalabilir. Ne var bunda anlamadım. Bundan rahatsız olacak birinin, arkadaşın otelde kalması durumunda dışarıda ya da otel lobisinde görüşmelerini daha fazla kafaya takması lazım. Bu noktada sorunuz "evli bir erkeğin kadın arkadaşı olmalı mı olmamalı mı" olsa daha doğru olurdu. Bence sizin rahatsızlığınız, en başta kadın arkadaşın varlığı ile ile ilişkili.

Hayır eski durumları psikologla tartışıp geçmişi çözmeye çalışıyorlarmış.Adam geri gelmemiş
Cozme yoluna gitmislerse birlesmeyi hedefliyorlardir gerci. Bos yere ugrasiyorlar. Adam evde yoksa sevgilisi olmasi bana normal geliyor.

Cozme yoluna gitmislerse birlesmeyi hedefliyorlardir gerci. Bos yere ugrasiyorlar. Adam evde yoksa sevgilisi olmasi bana normal geliyor.
Birleşme gibi bir düşünceyle çözmeye çalışıyorsa yanlış yapıyor ama konu sahibinin Geçmişte hatası varsa onları bulmaya çalışıp yeni ilişkisinde onları yapmaması açısından doğru bir hamle yapmış

Back
X