- 17 Mayıs 2011
- 1.147
- 4.166
- 333
- Konu Sahibi pirayevera
Ben kendi adıma, hayatımda bir defa gördüğüm, daha önce evine ayak basmadığım bir kadının evinde kalmayı düşünmezdim dahi. Kocası isterse 40 yıllık arkadaşım olsun.
Bu misafir adayı kadın ise, kabul edilmeyince, bir de kabul etmeyen eşi anlayışsızlıkla suçlayabilmiş.
Bana en ilginç gelen karakter bu kadın oldu.
Öte yandan bence,
Mune
'nin dediği gibi, bir kaç günlüğüne yatılı misafir ağırlama konusunda istişare dahi etmeden, adamın karısına emrivaki yapmış olması sıkıntılı. Kalan hususta, burada en nihayetinde herkesin gördüğü gibi, herkesin doğrusu kendine.
Konu sahibi; Çıldırmak , kıyamet koparmak sanki biraz fazla olmamış mı ? Keşke sakince hayır kalamaz, arzu ediyorsan ver parasını otelde ağırla deyip geçseydiniz. Eğer adam yine de kapıya getirirse çıldırsaydınız. Bence çıldırmak- kıyamet koparmak yangın alarmı gibi bir şey, zırt pırt basarsanız, hem sinir bozarsınız, hem de belli bir süre sonra zerre hükmü etkisi kalmaz.
Bu misafir adayı kadın ise, kabul edilmeyince, bir de kabul etmeyen eşi anlayışsızlıkla suçlayabilmiş.
Bana en ilginç gelen karakter bu kadın oldu.
Öte yandan bence,

Konu sahibi; Çıldırmak , kıyamet koparmak sanki biraz fazla olmamış mı ? Keşke sakince hayır kalamaz, arzu ediyorsan ver parasını otelde ağırla deyip geçseydiniz. Eğer adam yine de kapıya getirirse çıldırsaydınız. Bence çıldırmak- kıyamet koparmak yangın alarmı gibi bir şey, zırt pırt basarsanız, hem sinir bozarsınız, hem de belli bir süre sonra zerre hükmü etkisi kalmaz.