Evli Bir Erkek Neden Aldatir

ALDATAN EŞİN(KADIN VE ERKEĞİN )24 ÖZELLİĞİ

ÖZELLİKLER;

1- dini inançları zayıfsa,
2- aşırı siyasi görüşleri varsa,
3- daha önce boşanmamışsa,
4- üniversite eğitimi almışsa,
5- ailesinde boşanan varsa,
6- evlilik öncesi aktif bir cinsel hayata sahipse,
7- seksle aşk ı birbirinden ayırtedebiliyorsa,
8- kendine güveni yoksa,
9-yaş otuzbeşse ve yolun yarısına gelmişse,
10-alkol ve uyuşturucu yüzünden zarar görmüşse,
11-bağımsızlığına düşkünse,
12-daha önce biriyle aynı evi paylaşmış ise,
13-genç yaşta evlenmiş ie,
14-7 yıldır evli ve bir çocuğu varsa,
15-şehirde yaşıyorsa,
16-partneriyle iletişimi kötü ise,
17-boşanma davasını kazanmış ise,
18-siz çalışmıyor iken o çalışıyor ise,
19-kazancı iyi ise,
20-gezmeyi seviyorsa,
21-çevresindekilerden çok kolay etkilenen bir kişi ise,
22-cinsel hayatta tatminsiz ise,
23-özgürlüğe tolerans tanıyorsa,
24-cinsiyet faktörü(erkekler aldatmaya daha meyilli)

EŞİNİZİN YA DA SEVGİLİNİZİN YAKASINDA RUJ İZİ,CEP TLF NUNDA ŞÜPHELİ MSJ LAR YOKSA SAKIN ALDANMAYIN...EĞER AŞIRI SİYASİ GÖRÜŞLERE SAHİPSE ÜSTELİK DE BÜYÜK BİR KENTTE YAŞIYORSA,SİZİ ALDATMADIĞINDAN ASLA EMİN OLAMAZSINIZ !!!!
İNGİLTEREDE IMC İSİMLİ ARAŞTIRMA ŞİRKETİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMAYA GÖRE,EŞLERİNİ ALDTANLAR(KADIN VE ERKEK),ÇOĞUNLUKLA AYNI ÖZELLİK
LERİ GÖSTERİYOR.UZMANLARA GÖRE; KADINLAR 18 İLE 29 YAŞLARI ARASINDA ALDATIYOR.DİNİ İNANCI KUVVETLİ OLAN KADIN VE ERKEKLER ARASINDA İSE ALDATMA
ORANI DAHA DÜŞÜK.ALDATMA POTANSİYELİNE SAHİP KADIN VE ERKEĞİ ELE VERECEK

24 İPUCU YUKARIDADIR....
(alıntı dır..............)

saygılarımla...

slm arkadaşlar bu siteye yeni katıldım.çoook güzel.bence kendine güvenmeyen kompleksi olan erkek aldatır,bu şekilde kendi ni kendine ispatlamaya çalışır eşler isterse dörtdörtlük olsun bu tip insanlar aldatır.zavallılar aciz insanlar diye yorumluyorum ben

esini sevmeyen,onemsemeyen ve sadakat duygusundan yoksun erkekler aldatir bence....bi de Gözü disariydaysa,doyumsuzsa aldatir....Aslinda sadece kendini aldatir,karaktersizligini sergiler ...

Kadınlar sevdiği erkeği arzularlar...

Erkekler arzuladığı kadını severler...

Erkekler aşık olmadan sevişebiliyorlar

Her erkek fırsatını bulursa aldatır

Aldatır derken işini görür, pantolonunu giyer kapıyı çeker ve karısının yanına gelir işte bu kadar basit..

Kadınlar sevdiği erkeği arzularlar...

Erkekler arzuladığı kadını severler...

Erkekler aşık olmadan sevişebiliyorlar

Her erkek fırsatını bulursa aldatır

Aldatır derken işini görür, pantolonunu giyer kapıyı çeker ve karısının yanına gelir işte bu kadar basit..

canım kadınla erkek arasındaki farkı çok güzel anlatmışsın
ben aldatılmadım aldatıldıysamda anlamadım ama şu bir gerçekki erkekler değişikliği seviyor heyecan arıyorlar bu nedenle hep gözüm eşimin üstünde sonsuz güven yok artıksengözlerimebaksanab:kızgın:

erkeğn aldatması için mantıklı bir sebep göremiyorum...
eğer karısını sevmiyorsa ve artık onunla bir hayat sürmek istemiyorsa
ayrılsın defolsun gitsinler.... aldattıklarında boylarımı uzuyor anlayamıyorum
iğrenç mahluklar:mymeka:

erkekleri anlamak mümkün mü? hülya avşar bile aldatıldı.
ne güzellik, ne maharet para etmiyor. adamın aldatacağı varsa aldatıyor. bundan dolayı evliliğim yıkımın eşiğinden döndü. hemde tam bir kocakarıyla aldattı. hem yüzü hemde ahlakı çok çirkin bi kadınla. şimdi herşey süt liman ama hala canım çok yanıyor. yüreğimin bir köşesi hep sızlıyor. o dönemler öyle acılar çektimki. üstelik karnım burnumda tüm bu sorunlarla hayatta kalmaya çalıştım. allah kimseye böyle bir tecrübe yaşatmasın. hepinizi öpüyorum. sevgiler...

bnce tek sebeb sadece şu doyummsuzluk ve özenti saçma bırsuru sebep daaha yanı bır erkeğin eşi dortdortlükde olsa erkek yıne aldatır arkdşlar aldatmaynda vardır mutlaka ama onlarda istisna maleseff öle acı ama hayatın gerçeklerı :(((

bence kişiliksiz insan aldatır.kişiliksiz insan ilişkisinde sorunu göremez,görse de çözümü bilemez,bilse de çözmeye yeltenmez,çözmeye çalışmaktansa sorundan uzaklaşmayı tercih eder,ne istediğini deneme yanılma yoluyla bulur,mantıksız,güçsüzdür..kişilik sahibi biri ne istediğini bilir,eşinde arar,bulamazsa konuşur,ister,zaman verir bekler.gerçek mutluluk için çabalar.eşini ve kendini heder etmez.akıllı olur.baktı olmuyor adam gibi son noktayı koyup dilediğini yapar.ama bilirsiniz erkeklerin kişiliği biraz geç oturur,oturduğundada kadın çoktan herşeyden geçmiştir. oyüzden erkekler üzerinde çok fazla kafa yormaya değmez...delinin biri kuyuya bi taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı bu. benim tavsiyem kendinizi sevin,değer verin ve bunları bi erkekten asla beklemeyin.mutluluğunuzu bi başkasının ellerine koymayın.ihanette 2.bi şans vermeyin.hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil.yok illedebu evlilik sürecekse üç maymunları oynayın

tek bir açıklaması var gerizekalılıktan aldatıyorlar sonra ne oluyor dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oluyorlar....

aldatan erkeklerin evliliklerinin mecburiyetlerden dolayi devam ettirdiklerini dusunuyorum, cocuk gibi...

erkekler ewdekı karılarının kıymetını bılmıyorlar dısarıdakı kadınlar daha cazıp gelıyor boyle erkeklerı bence asacaksın ewde karısı cocuğu gu varken baskasına gıden erkek lanetler olsun erkek yaptımı bşi yok elenın kırı dıyorlar kadın yaptmı arkadsınd edığı gıbı o.. damgası bence arkadslar boyle durumda erkek eğer aldatıyorsa asla aama asla afetmemek lazım. basıma gelmedı ama gelmıcek dıye bır kaıdede yok ben erkeklere guvenmıyorum ewlıyım 2 cocuğum var ama guvenemıyorum napcamı da ben de bılmıyorum kadın her zaman toplayıcıdır ama erkek ise dağıtıcıdır kıymet bılmez.

erkekler ewdekı karılarının kıymetını bılmıyorlar dısarıdakı kadınlar daha cazıp gelıyor boyle erkeklerı bence asacaksın ewde karısı cocuğu gu varken baskasına gıden erkek lanetler olsun erkek yaptımı bşi yok elenın kırı dıyorlar kadın yaptmı arkadsınd edığı gıbı o.. damgası bence arkadslar boyle durumda erkek eğer aldatıyorsa asla aama asla afetmemek lazım. basıma gelmedı ama gelmıcek dıye bır kaıdede yok ben erkeklere guvenmıyorum ewlıyım 2 cocuğum var ama guvenemıyorum napcamı da ben de bılmıyorum kadın her zaman toplayıcıdır ama erkek ise dağıtıcıdır kıymet bılmez.

Bence suç iki başlı ne erkek te ne kadında..
herkes yerini ve görevini bilirse hıç sorun çıkmaz diye düşünüyorum..
Erkektir yapar diye sırf yükü erkeklere atmak da yanlış
neden onlar insan değil mi??
Evde problem vardır belki karısı tutamıyordur elinde olamaz mı?:utangac:

bazilari doyumsuzdur aladatir,bazlari alismistir aldatir,bazilari da evdeki karisinin kiymetini bilemez aldatir...bircok sebep var....ama su var ki gercenten seven ve dürüst olan erkek aldatmaz...

bence tamamen karakteri bozuk olanların yaptığı birşey.zaman zaman eşlerdede sorun olabiiyor ve erkek resmen tiksiniyor eşinden ama yınede bu aldatmasına sebep değil bence.aptallık acizlik.başka birşey değil.biraz da genetik sanırım.yanı benim dedem capkınmıs rahmetli.şimdi dayılarım hep eşlerini aldatıyor.babamın babası aldatmazmıs baba tarafından torunlarda dahil aldatma hiç olmadı.nerden biliyorsunuz dersniz.cevre geniş olunca kim nerde adımını attı biliyoruz.

Back
X