Bu ilişki ben nişanlıyken başladı. Sonrasinda ben yanlış insanla birlikte olduğumu fark edince nişanı attım. Evlenemedim . Bu insanı böylesine severken yapamadım. Karısının hamile olduğunu zaten biliyordum . Ve gerçekten de sizden aferin beklemiyorum . Sadece çok caresizim zaten vicdanim rahat olsa derin bi uyku cekerdim . Sosyal bir mecrada böylesine elle tutulur bir yanı olmayan bir durumu paylaştığıma göre cidden caresizim demek ki bi de bu açıdan baksaniz ?
mendil getirimmi kardeş...evimin kadını çocuklarımın anası aay çok duygulandım tutamıyacağım kendimi başladım ağlamaya
Ya kardeşim basta bilmiyormuydun evli olduğunuBu ilişki ben nişanlıyken başladı. Sonrasinda ben yanlış insanla birlikte olduğumu fark edince nişanı attım. Evlenemedim . Bu insanı böylesine severken yapamadım. Karısının hamile olduğunu zaten biliyordum . Ve gerçekten de sizden aferin beklemiyorum . Sadece çok caresizim zaten vicdanim rahat olsa derin bi uyku cekerdim . Sosyal bir mecrada böylesine elle tutulur bir yanı olmayan bir durumu paylaştığıma göre cidden caresizim demek ki bi de bu açıdan baksaniz ?
ne biliyorsun belki de emziriyorBir de çocuğun büyümesini bekliyorum diye oyalıyor bunu.Sanki çocuğu o emziriyor. Hey Allahım.
Eee nedememizi bekliyorsun allah aşkına devam edin sen de yuva yık aşkınızı yaşayın mı diyelimBu ilişki ben nişanlıyken başladı. Sonrasinda ben yanlış insanla birlikte olduğumu fark edince nişanı attım. Evlenemedim . Bu insanı böylesine severken yapamadım. Karısının hamile olduğunu zaten biliyordum . Ve gerçekten de sizden aferin beklemiyorum . Sadece çok caresizim zaten vicdanim rahat olsa derin bi uyku cekerdim . Sosyal bir mecrada böylesine elle tutulur bir yanı olmayan bir durumu paylaştığıma göre cidden caresizim demek ki bi de bu açıdan baksaniz ?
27 yasında adam 7 ceddine varana kadar anlatmıs aşkınıevimin kadını çocuklarımın anası aay çok duygulandım tutamıyacağım kendimi başladım ağlamaya
Bu ilişki ben nişanlıyken başladı. Sonrasinda ben yanlış insanla birlikte olduğumu fark edince nişanı attım. Evlenemedim . Bu insanı böylesine severken yapamadım. Karısının hamile olduğunu zaten biliyordum . Ve gerçekten de sizden aferin beklemiyorum . Sadece çok caresizim zaten vicdanim rahat olsa derin bi uyku cekerdim . Sosyal bir mecrada böylesine elle tutulur bir yanı olmayan bir durumu paylaştığıma göre cidden caresizim demek ki bi de bu açıdan baksaniz ?
Öncelikle belirteyim ki bu konuyu buraya taşımadaki amacım gerçekten sizlerden akıl almak. Bu yüzden her bir yorum benim için çok değerli . E takdir edersiniz ki burada bunu yazıyorsam alacağım tepkilerin de farkındayım ancak bu tepkileri ilk kez sizden duymuyorum bunu da belirteyim.
Evet , evli bir erkekle birlikteyim. 22 yaşındayim. Kendisi de 27 yaşında . Ayni şirkette çalışıyorduk 1 yıldan az bir sürede olaylar gelişti. Defalarca kez reddettim . Defalarca bitirmek istedim . Yapamadim. Yapamadık. Biri 5 yaşında diğeri 5 aylık 2 çocuğu var. Küçük yaşta evlenmiş . Eşiyle evlilik dışı birlikte olduğu için evlenmek zorunda kalmış . Mutsuz monotonlaşmış bir evliligi var . Iliskimiz yaklaşık 8 aydır sürüyor . Eşi de dahil tüm ailesi beni öğrendi . Hayır , yakalanmadık . Kendisi oturup herkesle açık açık konuştu . Boşanmak istiyor . Sadece bebeğin biraz daha büyümesini bekliyoruz . Ben bu insana gerçekten aşığım . Bu adamla bir ömür geçirmek istiyorum . Çocuklarını da kabulleniyorum. Bu arada ben hiç evlenmedim . Ailemi karşıma almaya razıyım. Tam anlamıyla ruh eşim o benim. Hayatımın bir parçası oldu.
Ama diğer yandan , bir aile benim yüzümden dağılmanın eşiğinde. Evdeki o kadın ve çocukların vebalini alarak nasıl mutlu olurum bilmiyorum. Diğer yandan bu adamı gerçekten çok seviyorum . Kaçtım , çabaladım inanin çok uğraştım ama yinede kaçamadım bu aşktan. Tuğla kadar yazdığım için özür dilerim ama çok zor durumdayım .
dürüstlük, saf aşk başka bir şey biz anlayamayız bunu27 yasında adam 7 ceddine varana kadar anlatmıs aşkını
haykırmıs
sagır sultan bıle duymus bunları.. bak önemlı nokta şu; '' yakalanmadık, o açıkladı herkese, eşine bile''
görüyorsun dimi? ne adamlar var
Biliyomuş samire eşi hamileyken birlikte olmuşlar zatenYa kardeşim basta bilmiyormuydun evli olduğunu
Dimi ş.refsizin de karaterlisi var şimdi hepsini bir kefeye koymamak lazım.27 yasında adam 7 ceddine varana kadar anlatmıs aşkını
haykırmıs
sagır sultan bıle duymus bunları.. bak önemlı nokta şu; '' yakalanmadık, o açıkladı herkese, eşine bile''
görüyorsun dimi? ne adamlar var
bilmeyen kalmamış. öyle yürekten seven bı erkek bırakmaz cocuklarını öyle bır anneyeO da ayrı bir mallik ya
Kızım sen kimsin diye sorarlar adama sahi kimsin sen be ?
Neyi sahipleniyorsun af buyur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?