Evli bir erkekle birlikteyim .

Yani o eşini sen nişanlını aldattın.tencere kapak maşallah olmuş,bence nişanlın senden kurtulduğu için,o kadıncağız da o ş....zden kurtulacağı için çok şanslılar.sana da güzel laflarım var ama banlanmak istemiyorum.inş şu dünyada ettiğini çekmeden ölmezsin.

dılerım evlendıgınızde bıgun sızı de baskasıyla aldatır ve bunu acıkca sıze de aılenızede soyler bosanmak ıster ve sızı 2 yavruya ortada bırakıp ona gıder
allahım duamı kabul et yalvarırım...

Yaptığınız kabul edilebilir bir durum değil burdaki kisilerde aslına bakarsaniz normal tepkiler veriyor. Fakat bu konuyu yazmissaniz bu tepkilere hazırlıklı oldugunuz anlamına gelir.
Sadece sunu söyleyebilirim evlenseniz bile asla sağlıklı bir iliskin olmaz ya diğer kadını da beraber yürütür yada başka birini bulur sen ona asla guvenemeyeceksiniz. Bir de eden mutlaka bulur

Guzelim o saf ask mecrasini da, boyle sacma sapan, dengesiz, sadakatsiz tipler agizda sakiz yapti ya. Artik bi tarafi kasinan asigim saniyor pes.

Ne çaresizliği ya sen zevk peşindesin birde ask diye kılıf uydurmuşsun. Çaresiz olan sen değilsin hamileyken aldatılan, bebeğinin sevincini bile yasayamayan kadın. Gerçi bi yandan da iyi olmuş o kadın metres peşinde koşan adamla olmazmış

Senle de evlilik dışı bir çocuk olunca evlenir sonra evlilik monotonlaşınca seni de aldatır... bu böyle gider bla bla bla

Aman bir kerede "reddettim istemedim vs" diye namuslu ayağına yatmayın
Kumaşınız hamurunuz belli
Allatan dilerim asla ama asla mutlu olamazsınız
O kadın ve çocukların ahı sizin peşinizi bırakmaz

Bu aldattigini anlatmak artik cok.kolaylasti baksana artik hersey normallesti aldatan degil aldatilan suçlu oluyor artik

Hem.nisanli iken nisanlini aldattin, o serefsiz adamda karisini senle aldatiyor. Veballeri cifter cifter yemissiniz ki sanmayin mutlu olacaksiniz. Sozum ona sizi seven adam gitmis sizi buyuk aşkla severken esini bi daha hamile birakmis. Ya ya ne buyuk ask, sizi hamile birakmadi mi daha ya tüh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…