Evli bir erkekle birlikteyim .

Lanet okumak elbette cozum degil aksine hata.
Ama dua cozum. Buna emin olabilirsin.

Bu sitede üyelikten nasıl çıkılıyor. Yada nasıl donduruluyor. Durmadan mail geliyo. Benim işim gücüm var. Merak edip bakıyorum. Yardım edin

Ya bırakın bu kendimizi tutamadık , denedik ama kopamadık ayaklarını .

Dünyada senden başka kadın ve ondan başka adam mı yoktu ?

Ruh ikizinmiş

Adam erken yaşta evlenmiş , iki çocuk babası olmuş , her gün evinden işine işinden evine gidiyormuş monoton monoton ... Ama birden sen çıkıvermişsin karşısına , ruh eşi !

Seni görünce dank etmiş kafasına , bu evliliği bitirmeliyim diye ; öyle mi ?

Bak bildiklerini tekrar yazıyorum ki , oku bakayım inandırıcı oluyor mu diye ?

Ha hiç dertlenme , ne yuva yıkan kadın olacaksın ne çocukları babasız bırakan ... Çünkü ayrılmayacak eşinden . Tabii tüm bu aldatılmalara karşın keşke eşi ayrılsa ondan .

Ama adam bırakmayacak karısını , monoton monoton devam edecekler evliliklerine . Gör bak .

Sende öyle kalacaksın , pişmanlıklarınla .

Aldatildim yazan konudada cocuklarinin 5 yasinda ve 5 aylik oldugunu yazan bayan var.

Ya bu olabilir mi? Nerde bayani buraya yonlendirelim. Belki de odur.

Bence ikisi aynı kişi olabilir. Konu sahibi iki yönlü görüş almak istemiş olabilir

Bu arada bol bol para biriktir. Kadin sana tazminat davası açacak ve sen de tıpış tıpış ödeyecejsin. Zaten adam da ayda maaşının yarisı civarı nafaka verir. 2 çocuk bir de kadın için.

Konu sahibi arkadas...
Anlatim tarzina ve hakli cikma cabalarini hayretle okudum ama ve lakin sutun icinde kivranan sinekten pek bi farkin yok nezlimde.
Nedir bu evli adamlara duyulan merak ? Nasil bu kadar acimasiz olabiliyorsunuz ? Zor mu tatli geliyor yoksa adamin sizi arzularken karisini hor gormus olmanin verdigi bi galibiyet mutlulugu mu hissettiginiz ?
Yaptiginiz yanlisi ne kadar aklamaya calisirsaniz calisin hakli gorulur bi tarafi yok , baskasinin mutsuzlugu uzerine kurulan hissiyatin ask ile sevgi ile hic bi alakasi yok. Defalarca teklif veya israr edilmesi sizi hakli cikarmaz.
Ayrica ,demek yakalanmadiniz ...esine anne ,babasina oturup iliskinizi beyfendi(!) anlatti demek...
ne buyuk erkeklik !!!
ne buyuk cesaret !!!
nasil bi durustluk bu gozlerim yasardi !!!! Keske yasak askini itiraf edebilme durustlugunden evvel karisina ihanet etmeme erkekligini gosterebilseydi. Daha yazcak cok sey var ama anlayana sinrisinek saz , fazlasina gerek yok

Allah sen ve senin gibi s...t.k lerin belasuni versin senin gibilerin pesine takilip yuvasini yikmayi goze alan erkeklerinde

Bugün başka konu açılmasa bari,araya gidecek. Romica neden yazmıyorsun? Madem konu açtın,tuğla kadar da yazdın artık şu inşaata 3-5 bir şeyler koysan her şeyi bizden bekleme. Amacın ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…