Lanet okumak elbette cozum degil aksine hata.Bunun hic bir yuksek otoriteyle degil , nasil vahsi ve super cahil bir toplumda yasadigimizla ilgisi var.
O adam degil magara adamiymis.
Lanet okumak da dua da hic bir seyin cozumu degildir.
Bunu anlamayan topluluklar omur boyu karanlikta yasarlar, bizim toplumumuzda yeterince goruldugu gibi.
Yaaa sen yokken neler oluyor buralarda
Aldatildim yazan konudada cocuklarinin 5 yasinda ve 5 aylik oldugunu yazan bayan var.
Ya bu olabilir mi? Nerde bayani buraya yonlendirelim. Belki de odur.
@cocuksu-02 bu üye ama o mu ki
Bence ikisi aynı kişi olabilir. Konu sahibi iki yönlü görüş almak istemiş olabilir
Bu arada bol bol para biriktir. Kadin sana tazminat davası açacak ve sen de tıpış tıpış ödeyecejsin. Zaten adam da ayda maaşının yarisı civarı nafaka verir. 2 çocuk bir de kadın için.Öncelikle belirteyim ki bu konuyu buraya taşımadaki amacım gerçekten sizlerden akıl almak. Bu yüzden her bir yorum benim için çok değerli . E takdir edersiniz ki burada bunu yazıyorsam alacağım tepkilerin de farkındayım ancak bu tepkileri ilk kez sizden duymuyorum bunu da belirteyim.
Evet , evli bir erkekle birlikteyim. 22 yaşındayim. Kendisi de 27 yaşında . Ayni şirkette çalışıyorduk 1 yıldan az bir sürede olaylar gelişti. Defalarca kez reddettim . Defalarca bitirmek istedim . Yapamadim. Yapamadık. Biri 5 yaşında diğeri 5 aylık 2 çocuğu var. Küçük yaşta evlenmiş . Eşiyle evlilik dışı birlikte olduğu için evlenmek zorunda kalmış . Mutsuz monotonlaşmış bir evliligi var . Iliskimiz yaklaşık 8 aydır sürüyor . Eşi de dahil tüm ailesi beni öğrendi . Hayır , yakalanmadık . Kendisi oturup herkesle açık açık konuştu . Boşanmak istiyor . Sadece bebeğin biraz daha büyümesini bekliyoruz . Ben bu insana gerçekten aşığım . Bu adamla bir ömür geçirmek istiyorum . Çocuklarını da kabulleniyorum. Bu arada ben hiç evlenmedim . Ailemi karşıma almaya razıyım. Tam anlamıyla ruh eşim o benim. Hayatımın bir parçası oldu.
Ama diğer yandan , bir aile benim yüzümden dağılmanın eşiğinde. Evdeki o kadın ve çocukların vebalini alarak nasıl mutlu olurum bilmiyorum. Diğer yandan bu adamı gerçekten çok seviyorum . Kaçtım , çabaladım inanin çok uğraştım ama yinede kaçamadım bu aşktan. Tuğla kadar yazdığım için özür dilerim ama çok zor durumdayım .
Mail alımını durdur profil ayarlarindanBu sitede üyelikten nasıl çıkılıyor. Yada nasıl donduruluyor. Durmadan mail geliyo. Benim işim gücüm var. Merak edip bakıyorum. Yardım edin
Bu dediğiniz yanlış.tenzili rütbe yapmışsınız:)Küçük değil artık,küçükken babasını kaybetmiş, büyümüş büyümüş büyümüş kocaman olmuş O olmuş:))Senin gibi yuva bozup adına aşk koyan KÜÇÜK OROSPULAR bi bitmediii
Anam koca çay da sevmiyor tek başına çay da gitmiyor hele hele şekeri bıraktım hiç gitmiyorBi çaydanlık çay içtim uyku neyim kalmadı
Ama bam alacaksiniz degmezdi onun icin ceza almanizaHerkesin hislerine tercüme oldu heralde:)
Cok zekice... Cidden olabilir. Yoksa boyle bir tesaduf ilginc..Bence ikisi aynı kişi olabilir. Konu sahibi iki yönlü görüş almak istemiş olabilir
Sakami bu yaBu sitede üyelikten nasıl çıkılıyor. Yada nasıl donduruluyor. Durmadan mail geliyo. Benim işim gücüm var. Merak edip bakıyorum. Yardım edin
Bende çok sevmem ama konunun hızından kaç tane içtim hatırlamıyorum bileAnam koca çay da sevmiyor tek başına çay da gitmiyor hele hele şekeri bıraktım hiç gitmiyor
Totosu tutuştu bence.Eşim aldatıyor konusunu okuyormuş şu dakka konu sahibesihey allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?