Evli bir erkekle birlikteyim .

Vaaaaşşşşşş

kızlarrrrrrrrrr bir sakin yaaa hızınıza yetişemiyorum ben 2 yorum okurken hoppp 2 sayfa yazmışınız bizede günahh yaa

İyi de kız pişman değil. Hala o benim ruh eşim,çocuklarını kabullendim,ailemi karşıma alırım diyor. Alkış mı tutalım? Koskoca kadın olmuş yaşadığı şeyin bilincinde değil mi?

Banlancam biliyorum ama hakediyor bunu neden ona saygı duyuyim ki haketmiyor.
ben gerceklıgınden bıle emın degılım.
hayatta bunlar olmadıgından degıl, konu sahıbının tepkısızlıgınden dolayı. degmez yani ban yemeye :=)
herkes kendıne eder

Banlancam biliyorum ama hakediyor bunu neden ona saygı duyuyim ki haketmiyor.
haklısın canım banlanmaya deymez okadar saymak isteyipde sayamadığımız.. malum ...kelimeler varki hepsinide konu sahibine yolluyorum

Son düzenleme:
Tmm canım ben de aynı düşüncedeyim de kadın pişmanım demiyor ki. Daha seviyoruz, boşanacak, ailesine karısına açıkça söyledi diyor.

Romica
ya hakikaten bir cevap yazar mısın
bu konuyu buraya neden açtın?
gerçekten merak ediyorum

bitirmek istemiyorsun, nasıl bitireyim diye sormuyorsun, bunun vebali geçer mi demiyorsun
yani konuda, buradan cevap bekleyebileceğin bir soru yok

1) kadınları kudurtmak hoşuna gidiyor olabilir (hele de 2 çocuk ekleyince)
2) ya da kendine hakaret edilmesiyle tatmin olan bir sapkınlığın var

bunlar değilse ne?
neden açtın konuyu?

Aldatildim yazan konudada cocuklarinin 5 yasinda ve 5 aylik oldugunu yazan bayan var.

Anam Ama o farkli sanki hemen bir daha okuyayim

Ben dedim, ne diyecektim. Ruhunu öldürmüs tabi yalan mi? Yol gosterdim git goc tasin yeni hayat kur dedim, daha ne diyecektim ben onu anlamadim. Benim yorumumu niye kendi yorumunuza katiyorsunuz, kendi dusuncenizi yazin bitirin iste

Sende vicdan var mi cidden.
Ya allah askina kucukken hayalini kurdugun hayat bumuydu senin?
Boyle igrenc bir mutsuzluga ask adini vermekmiydi hayalin.caresizim diyorsun...sen yolunu bulmussun zaten..hala birliktesin ve ben dahil burda herkes seninde ayni seyleri yasaman icin dua ediyiroz emin ol

Gercekten agladim bu sozlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…