Onu bunu bırakın da adam mutsuzken 2 çocuk yapmıssa mutlu halini düşünemiyorum ben hehe
Çatır çatır sevismiş işte,birlikte zevk almışlar kızım hatta kadin da erkekte zevkten dört kose orgazm olmuşlar,ardından bebeleri olmuş 2 tane
Bu nasıl mutsuz herif ?
Agzimdan aldiniz ve buradaki herkes aynisini dusunuyor eminim...Senin gibi yuva bozup adına aşk koyan KÜÇÜK OROSPULAR bi bitmediii
Ya bu olabilir mi? Nerde bayani buraya yonlendirelim. Belki de odur.
Esim aldatiyor baslik bir derdim varda.Ya bu olabilir mi? Nerde bayani buraya yonlendirelim. Belki de odur.
Amann bişey olmaz en fazla banlanirim buda aldatılan kadına hediyem olsun :)Ama 32 sayfan ve onlarca üyenin yükünü tek başına aldın üstüne valla
İyi de kız pişman değil. Hala o benim ruh eşim,çocuklarını kabullendim,ailemi karşıma alırım diyor. Alkış mı tutalım? Koskoca kadın olmuş yaşadığı şeyin bilincinde değil mi?Hey milllet. Sakin olunuz lutfen. Sinirlerinize hakim olunuz.
Kiz gelmis neden ben boyle yaptim diyor.
Yaptigi affedilemeyecek bir sey ama, siz kendinizi onun yerine koyun, kimbilir belki psikolojik bir travmasi vardir veya erkekleri yanlis tanimistir.
Bir yorumcu " adam karisinin ruhunu oldurmus, siz de intihar etmeyin, kacin baska sehire" demis.
Gecmisi degistiremezsiniz. Ancak konu sahibi cok buyuk bir yanlis yaptigini biliyor ama, sorumlulugu kaldiramiyor. Tahmin ettigim uzere psikolojik nedenleri ve erkek egemen sistemin bu iliskilere acik olmasindan dolayi.
Benim tavsiyem konu sahibi bu adamla iliskiyi kesip, bir rehberden yardim almasi. Hayatini yeniden kurmasi ve boyle iliskilerden uzak duran bir felsefe gelistirmesi. Eger mutlu olmak istiyorsa, bu manevrayla hic olmazsa kendini gelistirme firsatini yakalayabilir, daha sonra da kendi gibi durumda olanlara yardim eli uzatabilir.
Sayin KK, sizce bu her zamanki lanet okuyup insan linc etmekten daha yapici olmaz mi?
Dusunun bakalim.
TebriklerSenin gibi yuva bozup adına aşk koyan KÜÇÜK OROSPULAR bi bitmediii
ben gerceklıgınden bıle emın degılım.Banlancam biliyorum ama hakediyor bunu neden ona saygı duyuyim ki haketmiyor.
haklısın canım banlanmaya deymez okadar saymak isteyipde sayamadığımız.. malum ...kelimeler varki hepsinide konu sahibine yolluyorumBanlancam biliyorum ama hakediyor bunu neden ona saygı duyuyim ki haketmiyor.
Şimdi baktım ama o bayan Amasya sa yaşıyor,bu fallik antalyada.@cocuksu-02 bu üye ama o mu ki
Tmm canım ben de aynı düşüncedeyim de kadın pişmanım demiyor ki. Daha seviyoruz, boşanacak, ailesine karısına açıkça söyledi diyor.Hey milllet. Sakin olunuz lutfen. Sinirlerinize hakim olunuz.
Yaptigi affedilemeyecek bir sey ama, siz kendinizi onun yerine koyun, kimbilir belki psikolojik bir travmasi vardir veya erkekleri yanlis tanimistir.
Bir yorumcu " adam karisinin ruhunu oldurmus, siz de intihar etmeyin, kacin baska sehire" demis.
Gecmisi degistiremezsiniz. Ancak konu sahibi cok buyuk bir yanlis yaptigini biliyor ama, sorumlulugu kaldiramiyor. Tahmin ettigim uzere psikolojik nedenleri ve erkek egemen sistemin bu iliskilere acik olmasindan dolayi.
Benim tavsiyem konu sahibi bu adamla iliskiyi kesip, bir rehberden yardim almasi. Hayatini yeniden kurmasi ve boyle iliskilerden uzak duran bir felsefe gelistirmesi. Eger mutlu olmak istiyorsa, bu manevrayla hic olmazsa kendini gelistirme firsatini yakalayabilir, daha sonra da kendi gibi durumda olanlara yardim eli uzatabilir.
Sayin KK, sizce bu her zamanki lanet okuyup insan linc etmekten daha yapici olmaz mi?
Dusunun bakalim.
Öncelikle belirteyim ki bu konuyu buraya taşımadaki amacım gerçekten sizlerden akıl almak. Bu yüzden her bir yorum benim için çok değerli . E takdir edersiniz ki burada bunu yazıyorsam alacağım tepkilerin de farkındayım ancak bu tepkileri ilk kez sizden duymuyorum bunu da belirteyim.
Evet , evli bir erkekle birlikteyim. 22 yaşındayim. Kendisi de 27 yaşında . Ayni şirkette çalışıyorduk 1 yıldan az bir sürede olaylar gelişti. Defalarca kez reddettim . Defalarca bitirmek istedim . Yapamadim. Yapamadık. Biri 5 yaşında diğeri 5 aylık 2 çocuğu var. Küçük yaşta evlenmiş . Eşiyle evlilik dışı birlikte olduğu için evlenmek zorunda kalmış . Mutsuz monotonlaşmış bir evliligi var . Iliskimiz yaklaşık 8 aydır sürüyor . Eşi de dahil tüm ailesi beni öğrendi . Hayır , yakalanmadık . Kendisi oturup herkesle açık açık konuştu . Boşanmak istiyor . Sadece bebeğin biraz daha büyümesini bekliyoruz . Ben bu insana gerçekten aşığım . Bu adamla bir ömür geçirmek istiyorum . Çocuklarını da kabulleniyorum. Bu arada ben hiç evlenmedim . Ailemi karşıma almaya razıyım. Tam anlamıyla ruh eşim o benim. Hayatımın bir parçası oldu.
Ama diğer yandan , bir aile benim yüzümden dağılmanın eşiğinde. Evdeki o kadın ve çocukların vebalini alarak nasıl mutlu olurum bilmiyorum. Diğer yandan bu adamı gerçekten çok seviyorum . Kaçtım , çabaladım inanin çok uğraştım ama yinede kaçamadım bu aşktan. Tuğla kadar yazdığım için özür dilerim ama çok zor durumdayım .
Aldatildim yazan konudada cocuklarinin 5 yasinda ve 5 aylik oldugunu yazan bayan var.
Hey milllet. Sakin olunuz lutfen. Sinirlerinize hakim olunuz.
Dusunun bakalim.
Sende vicdan var mi cidden.Bu ilişki ben nişanlıyken başladı. Sonrasinda ben yanlış insanla birlikte olduğumu fark edince nişanı attım. Evlenemedim . Bu insanı böylesine severken yapamadım. Karısının hamile olduğunu zaten biliyordum . Ve gerçekten de sizden aferin beklemiyorum . Sadece çok caresizim zaten vicdanim rahat olsa derin bi uyku cekerdim . Sosyal bir mecrada böylesine elle tutulur bir yanı olmayan bir durumu paylaştığıma göre cidden caresizim demek ki bi de bu açıdan baksaniz ?
Neden babanın seni annene emanet ettiği gibi bir insan olarak kalmayı denemedin. Hepimiz günahkarız hiç birimiz temiz değiliz. Ama sen 2 çocuğun ve bir kadının hakkını nasıl ödeyeceksin? Kul hakkının affedilmeyen tek günah olduğunu biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?