Evli bir erkekle birlikteyim .

Diyet listesi için haha

Bunun hic bir yuksek otoriteyle degil , nasil vahsi ve super cahil bir toplumda yasadigimizla ilgisi var.
O adam degil magara adamiymis.
Lanet okumak da dua da hic bir seyin cozumu degildir.
Bunu anlamayan topluluklar omur boyu karanlikta yasarlar, bizim toplumumuzda yeterince goruldugu gibi.

Şükret baban bu güneleri görmemiş, belki görse ölüm sebebi sen olurdun. Vicdan azabın iyice artardı.

Sana edilecek laf belli de ne ise....

Bir daha evli bir erkekle birlikteyim başlığı görürsem bu yorumun linkini vereceğim. Ne güzel özetlemişsiniz her şeyi. Sayfalarca yazsam bu kadar net anlatamazdım.

Valla cocuk yaslari ayni bende o yuzden ole dusundum.bilmiyorumki.ama o bayan bu yaziyi okusa eminim icindekileri baya bi doker.sonra bu uye belki daha iyi anlar aldigi vebali

İşte dese ki pişmanım bitirmek istiyorum beni biliyorsun ben hep ılımlı şeyler yazarım. Ama bu diyorumki hayatımın erkeği. Ruh ikizimm. Onur geçirmek istiyorum bebek büyüsün evlenince. Gel de delirme

evet işte, bence de
dese ki pişmanım, doğru yola dönmek istiyorum ne ala

valla bence kimse durduk yere böyle bir konu açmaz
kesin yazdığım 2 nedenden bir var bu konu sahibinde

ayyy şiştim miğdem ekşiyor ülserimi azdırdı konu sahibi all işte miğde ağrımında vebalini aldın gözün aydınn..hıhh gelde uyu şimdi...

1)Burada sana verilebilecek akıllara ihtiyacın yok bence. Gayet işini biliyorsun.
2)Evli olup başkasıyla ilişki yaşayan erkekler altı çizili yalanları hep söyler zaten. Ne diyecekti ki başka?
3)Emin ol çocukları leylekler getirmiştir. Kadın ona tecavüz etmiştir belki de. Senle beraber olmaya başladıktan sonra asla yatmamıştır karısıyla.
4)Evet iki küçük çocuğun babasız kalmasına vesile olacaksın. Boşandıktan sonra bir tarafları kesilmiş gibi olacaklar. Sen olmasaydın da başkası olacaktı zaten o ayrı tabii...
5)Attığın taşın ürküttüğün kurbaya değmediğini, bir gram şeker için bir çuval keçiboynuzu çiğnemenin anlamsız olduğunu anlarsın yakında. Çünkü ailen ve evlenmeyi düşündüğün adam arasında kalacaksın, eşinin ve çocuklarının mutsuzluğunun gölgesi hep üzerinizde olacak, boşanma sürecinde depremler yaşanacak ve bütün bunlar iyice yıpratacak ilişkinizi. Eski eşine ve çocuklarına karşı sorumlulukları devam edecek bir yandan.O çocukları kabullendim diyorsun da öyle değil o iş.
6)Şimdi yaşadığın fantazi boyutta bir ilişki var henüz ve adam daha boşanmadı. Hala metres konumundasın. Kafanda evlenme planları yapıp kendini ortaya atarak yel değirmenlerine saldırma istersen. Bakarsın barışırlar, sen hikaye olursun.
7)Boşanmak için çocuğun büyümesini bekliyoruz demişsin de tam olarak ne kadar büyümesini bekliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…