- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
Bu yazdıklarını kendi annesi bile okusa benim dediğimi derhaklısın canım banlanmaya deymez okadar saymak isteyipde sayamadığımız kelimeler varki hepsinide konu sahibine yolluyorum
Diyet listesi için hahaoffffffffffffffffff
Romica
ya hakikaten bir cevap yazar mısın
bu konuyu buraya neden açtın?
gerçekten merak ediyorum
bitirmek istemiyorsun, nasıl bitireyim diye sormuyorsun, bunun vebali geçer mi demiyorsun
yani konuda, buradan cevap bekleyebileceğin bir soru yok
1) kadınları kudurtmak hoşuna gidiyor olabilir (hele de 2 çocuk ekleyince)
2) ya da kendine hakaret edilmesiyle tatmin olan bir sapkınlığın var
bunlar değilse ne?
neden açtın konuyu?
Ya burda biri konu acmisti. Babam annemi biriyle aldatiyordu. O kadina ev acmisti. O kadin yuzunden silah bile cekmisti bize.
Sonuc olarak su olmus. Sanirim adam oldurulmustu o o... Kadin da felc gecirmis hastanede tek basina yatiyormus. Ve konusamiyormus bile.
İste hamd olsun Allahin adaleti.
Kimsenin ahi kimsede kalmaz. Darisi ayni bu olayda gecenler gibi pisliklerin basina insallahhhh
Bir daha evli bir erkekle birlikteyim başlığı görürsem bu yorumun linkini vereceğim. Ne güzel özetlemişsiniz her şeyi. Sayfalarca yazsam bu kadar net anlatamazdım.Sizi yargilamayacagim. Karar vermissiniz artik oyle devam edin.
Ama bazi gercekler vardir, en basta bu sistemin erkeklere cok ödün veren kadinlarla dolu oldugu. Erkek egemen sistemde kendi ozguvensizliginizi evli bir kadinla yarisarak ortmeye calisiyorsunuz. guya sizin yumurtalariniz onunkinden daha degerli. Sizin iddianiz bu kadar sig iste. Ask mesk hikaye. Siz o kadar asagilik hissediyorsunuz ki sistem elverdigi icin, "yalniz ve mutsuz" evli erkekleri guya zincirlerini koparip ozgurlestiriyorsunuz. Cok buyuk bir kahramanlik ve sefkat hikayesi gercekten.
Cunku sizin amaciniz diger kadinlari "yenmek". Hayatin virajlarini kestirmeden almayi seviyorsunuz. Super bencilsiniz, cunku yumurtalariniz boyle yaptiriyor size. Hormonunuz ve libidonuz tam gaz. Cevreye korku saciyorsunuz, diger kadinlara kendine olan guvenlerini sifira dusurup kendilerini hep "acaba yuvam yikilacak mi" cehennemini yasatiyorsunuz. bu sizin egonuzu muthis oksuyor, yukarilarda ucuyorsunuz.
Ama gercekte siz erkeklerin gonullu maşasi, kullanilip atilan kuklasisiniz. Iste o yuzden siz o sirkette yukselip CEOsu asla olamayacaksinniz. Hic bir zaman bir erkekle esit para kazanamayacaksiniz. Cunku siz erkeklerin ekonomi sisteminin kullan-at parcasisiniz. Sizin sayenizde calisan kadinlarin kredibilitesi, profesyonelligi ayaklar altina aliniyor.
Bir gun evlendiginizde baska bir 22lik kocanizi elinden alacak, kendinizi berbat bir bosanma sureci icinde bulacaksiniz. Ustune ustluk arada bir o kimbilir hangi soguk odada babasini ozleyen cocuklarin gozyaslarini hayal edeceksiniz. Belki de sizin babaniz da kucukken sizin gibi bir kadin tarafindan "ozgurlugune kavusturuldu" kim bilir.
Lutfen buyrun, devam edin. kendinizi gelistereceginize kolayi secip hazir bir yuvaya kondugunuzu zannediyorsunuz. Devam edin, bu deluzyonal yetiskinlik hayalleriniz sizi bir sure idare eder. Sonra kullanilmis mendil gibi bir kenara atildiginizda belki jeton duser. Bu sisteme, erkeklerin simarik libidolarina hizmet etmeye devam. Ismini ask koymayin lutfen. Ask yuce bir duygudur, insani ruhsal yonden gelistiren, toplumu saglam dokularla ormeyi saglayan ustun bir duygudur. Buna ask degil ihtiras denir. sizadami sevmiyorsunuz ki. Sevseydiniz cocuklarina ve esine saygi duyar, onlari uzaktan seyrederdiniz. O kadinin yuvasini bozmazdiniz. Gercek ask budur cunku, sizinki erkeklerin ergen fantazisinde basrol oynamak.
Uykum geldi uyamıyorumLavaboya gidecem gidemiyom çok çaresizlik içindeyim
Romica
ya hakikaten bir cevap yazar mısın
bu konuyu buraya neden açtın?
gerçekten merak ediyorum
bitirmek istemiyorsun, nasıl bitireyim diye sormuyorsun, bunun vebali geçer mi demiyorsun
yani konuda, buradan cevap bekleyebileceğin bir soru yok
1) kadınları kudurtmak hoşuna gidiyor olabilir (hele de 2 çocuk ekleyince)
2) ya da kendine hakaret edilmesiyle tatmin olan bir sapkınlığın var
bunlar değilse ne?
neden açtın konuyu?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-aldatiyor.882279/
bu konuda ki konu sahibi acaba eşi mi yav?
Herkesin hislerine tercüme oldu heralde:)Tebrikler
Açık açık yazan biri çıktı
Icim soğudu biraz :)
Yaaa sen yokken neler oluyor buralarda
İşte dese ki pişmanım bitirmek istiyorum beni biliyorsun ben hep ılımlı şeyler yazarım. Ama bu diyorumki hayatımın erkeği. Ruh ikizimm. Onur geçirmek istiyorum bebek büyüsün evlenince. Gel de delirme
Öncelikle belirteyim ki bu konuyu buraya taşımadaki amacım gerçekten sizlerden akıl almak. Bu yüzden her bir yorum benim için çok değerli . E takdir edersiniz ki burada bunu yazıyorsam alacağım tepkilerin de farkındayım ancak bu tepkileri ilk kez sizden duymuyorum bunu da belirteyim.
Evet , evli bir erkekle birlikteyim. 22 yaşındayim. Kendisi de 27 yaşında . Ayni şirkette çalışıyorduk 1 yıldan az bir sürede olaylar gelişti. Defalarca kez reddettim . Defalarca bitirmek istedim . Yapamadim. Yapamadık. Biri 5 yaşında diğeri 5 aylık 2 çocuğu var. Küçük yaşta evlenmiş . Eşiyle evlilik dışı birlikte olduğu için evlenmek zorunda kalmış . Mutsuz monotonlaşmış bir evliligi var . Iliskimiz yaklaşık 8 aydır sürüyor . Eşi de dahil tüm ailesi beni öğrendi . Hayır , yakalanmadık . Kendisi oturup herkesle açık açık konuştu . Boşanmak istiyor . Sadece bebeğin biraz daha büyümesini bekliyoruz . Ben bu insana gerçekten aşığım . Bu adamla bir ömür geçirmek istiyorum . Çocuklarını da kabulleniyorum. Bu arada ben hiç evlenmedim . Ailemi karşıma almaya razıyım. Tam anlamıyla ruh eşim o benim. Hayatımın bir parçası oldu.
Ama diğer yandan , bir aile benim yüzümden dağılmanın eşiğinde. Evdeki o kadın ve çocukların vebalini alarak nasıl mutlu olurum bilmiyorum. Diğer yandan bu adamı gerçekten çok seviyorum . Kaçtım , çabaladım inanin çok uğraştım ama yinede kaçamadım bu aşktan. Tuğla kadar yazdığım için özür dilerim ama çok zor durumdayım .
Bi çaydanlık çay içtim uyku neyim kalmadıUykum geldi uyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?