• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle birlikteyim .

Kizlar aramızda papaz falan varmıdır? Hayır bu günah çıkartiyor sanırım. Cevap vermediğine göre...

Ruh eşin zorla evlendiği karısından 2 çocuk yapmış. Demek ki aktif cinsel hayatları da mevcut. Ailesi, eşi biliyomuş. Kendi mi söyledi yoksa aileden birileriyle karşılaştın mı?

Vay anam vay konuya bak aldı başını gidiyo :KK55::KK45:

Ben bi konu açtım 2 sayfa bile olmadı :KK53:

Yazik bebek buyuse nolcak babasini birazda olsa ayni evdeyken hatirlasin diye mi bekliyorsunuz ask mesk palavra istemeden evlenmis ikinciyi niye peydahlamis biri 5 yasina gelsin diye beklerken mi kaza olmus siz beklerkende 3. Gelmesin. Kadin kadinin dusmani baska bisy demiyorum.

AHLAKSIZ
TERBIYESIZ
Sen kimsin de çocukları kabul ediyorsun
Başkasının mutsuzlugu üzerine mutluluk kuracaginimi zannediyorsun
Sana çok şey soylerdim ceza almayacagimi bilsem

Allah ım bunun gibi insanların yuvasını yıkan mutsuzluguna engel olan çocukların geleceği ile oynayan yüzü yırtık ikinci kadınlardan milletin kocasını koru nolur
Allah ım bunun gibi yuva yıkıcılarn belasını ver dünya dan temizle
Amin

Ruh eşin zorla evlendiği karısından 2 çocuk yapmış. Demek ki aktif cinsel hayatları da mevcut. Ailesi, eşi biliyomuş. Kendi mi söyledi yoksa aileden birileriyle karşılaştın mı?

Mutsuzz monoton evlilik
2 cocuk..
Onlarda kaza kursunudur kesin.

Hep öyledir zaten. :KK51:

Zaten bilerek o konu baslisini secmis. Ondan bile belli fake oldugu, baksana 46 ziyaretcimiz var. Hey hooo eksiciler, sizlere el salliyoruummm :KK25:

Kasım 2014 yılında aynen bunları yazmış.

dün ilk defa kilom yüzünden ağladım . 1.60 boyunda 67 kiloyum ve nişanlım bana düğüne kadar ( ağustos) zayıflamalısın şişko gelin derler dedi espri yaptığını sandı ama beni ne kadar kırdığının farkında bile değildi. hedefim ağustosa kadar 50 kilo olmak bugün başladım spor ve diyete kararlıyım ona çıtır gelin nasıl olurmuş göstericem :)
Sen kaşındın damat beey

Benim ki de bana kardes gibiyiz demişti. Ben

Kasım 2014 yılında aynen bunları yazmış.

dün ilk defa kilom yüzünden ağladım . 1.60 boyunda 67 kiloyum ve nişanlım bana düğüne kadar ( ağustos) zayıflamalısın şişko gelin derler dedi espri yaptığını sandı ama beni ne kadar kırdığının farkında bile değildi. hedefim ağustosa kadar 50 kilo olmak bugün başladım spor ve diyete kararlıyım ona çıtır gelin nasıl olurmuş göstericem :)
Sen kaşındın damat beey

Zeviserek mi kilo veriyi acep :
-)

Back
X