• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle birlikteyim .

Bu tip konulara hiç yazmadim ama gece gece keyfim kaçti, mecbur kalmiş evlenmiş õyle mi, hiç de mutlu değilmiş, kıyamam mutsuzluktan ne yapacağini sasirip iki cocuk yapmis, 5 aylik sabinin, diger yavrunun ne gunahi var...
Mutlu olacağinizi düşünüyorsaniz
Mutsuzluklar dilerim size vazgeçilmez aşkinizla...

Babam ben küçük yaştayken vefat etti

Neden babanın seni annene emanet ettiği gibi bir insan olarak kalmayı denemedin. Hepimiz günahkarız hiç birimiz temiz değiliz. Ama sen 2 çocuğun ve bir kadının hakkını nasıl ödeyeceksin? Kul hakkının affedilmeyen tek günah olduğunu biliyor musun?

bahaneler bahaneler her ne olursa olsun madem çok seviyor sizi madem aşıksınız o zaman uzak durup boşanmasını bekleseydiniz keşke, siz bile bile bu ilişkiye nasıl devam edersiniz ben bunu genişlik olarak görüyorum kusura bakmayın da bile bile cidden nasıl devam edersiniz ya her ne olursa olsun evli bir adamdan bahsediyoruz, başkasına bunu yapan adam size neden yapmasın ilerde, hiç düşündünüz mü bunu? böyle bir adam için değer mi madem sevmiyordu neden ikinci çocuğu yapmadan boşansaydı ya bunu sormayı düşündünüz mü hiç?

Hey milllet. Sakin olunuz lutfen. Sinirlerinize hakim olunuz.
Kiz gelmis neden ben boyle yaptim diyor.
Yaptigi affedilemeyecek bir sey ama, siz kendinizi onun yerine koyun, kimbilir belki psikolojik bir travmasi vardir veya erkekleri yanlis tanimistir.
Bir yorumcu " adam karisinin ruhunu oldurmus, siz de intihar etmeyin, kacin baska sehire" demis.
Gecmisi degistiremezsiniz. Ancak konu sahibi cok buyuk bir yanlis yaptigini biliyor ama, sorumlulugu kaldiramiyor. Tahmin ettigim uzere psikolojik nedenleri ve erkek egemen sistemin bu iliskilere acik olmasindan dolayi.
Benim tavsiyem konu sahibi bu adamla iliskiyi kesip, bir rehberden yardim almasi. Hayatini yeniden kurmasi ve boyle iliskilerden uzak duran bir felsefe gelistirmesi. Eger mutlu olmak istiyorsa, bu manevrayla hic olmazsa kendini gelistirme firsatini yakalayabilir, daha sonra da kendi gibi durumda olanlara yardim eli uzatabilir.
Sayin KK, sizce bu her zamanki lanet okuyup insan linc etmekten daha yapici olmaz mi?
Dusunun bakalim.

Adam beraber olduğu için evlenmiş ama ikinciyi de silah zoruyla yapmış demek. .Sonra sizi tanımış ve ayrılmak istemiş. .! ! sizin suçunuz yok ama (bu neyin kafası)inşallah evlenirsin tencere kapak. .

Babam ben küçük yaştayken vefat etti
Babasini kucuk yasta kaybetmis,terkedilmis binlerce milyonlarca insan var, sen suan o kadinin esini ve o cocuklarin babasini calarak kendine masaldan bir es ve baba uydurdugnu dusunebilirsin, ve onlari oyle essiz babasiz birakmak sana belki kabul etmek istemedigin bir haz verebilir. Ama cok yanlis yoldasin, seninki ask degil,bir nevi tutunma bir nevi caresizlik hatta ileri gidicem simariklik. Bundan kisa zamanda geri donmelisin, bu adamda sana istedigin seyler asla ama asla olmayacak yalnis yoldasin.

Back
X