• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle birlikteyim .

Onu bunu bırakın da adam mutsuzken 2 çocuk yapmıssa mutlu halini düşünemiyorum ben hehe

Çatır çatır sevismiş işte,birlikte zevk almışlar kızım hatta kadin da erkekte zevkten dört kose orgazm olmuşlar,ardından bebeleri olmuş 2 tane

Bu nasıl mutsuz herif ?

Vaaaaşşşşşş :KK53:

kızlarrrrrrrrrr bir sakin yaaa hızınıza yetişemiyorum ben 2 yorum okurken hoppp 2 sayfa yazmışınız bizede günahh yaa:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Hey milllet. Sakin olunuz lutfen. Sinirlerinize hakim olunuz.
Kiz gelmis neden ben boyle yaptim diyor.
Yaptigi affedilemeyecek bir sey ama, siz kendinizi onun yerine koyun, kimbilir belki psikolojik bir travmasi vardir veya erkekleri yanlis tanimistir.
Bir yorumcu " adam karisinin ruhunu oldurmus, siz de intihar etmeyin, kacin baska sehire" demis.
Gecmisi degistiremezsiniz. Ancak konu sahibi cok buyuk bir yanlis yaptigini biliyor ama, sorumlulugu kaldiramiyor. Tahmin ettigim uzere psikolojik nedenleri ve erkek egemen sistemin bu iliskilere acik olmasindan dolayi.
Benim tavsiyem konu sahibi bu adamla iliskiyi kesip, bir rehberden yardim almasi. Hayatini yeniden kurmasi ve boyle iliskilerden uzak duran bir felsefe gelistirmesi. Eger mutlu olmak istiyorsa, bu manevrayla hic olmazsa kendini gelistirme firsatini yakalayabilir, daha sonra da kendi gibi durumda olanlara yardim eli uzatabilir.
Sayin KK, sizce bu her zamanki lanet okuyup insan linc etmekten daha yapici olmaz mi?
Dusunun bakalim.
İyi de kız pişman değil. Hala o benim ruh eşim,çocuklarını kabullendim,ailemi karşıma alırım diyor. Alkış mı tutalım? Koskoca kadın olmuş yaşadığı şeyin bilincinde değil mi?

Yaptigi affedilemeyecek bir sey ama, siz kendinizi onun yerine koyun, kimbilir belki psikolojik bir travmasi vardir veya erkekleri yanlis tanimistir.
Bir yorumcu " adam karisinin ruhunu oldurmus, siz de intihar etmeyin, kacin baska sehire" demis.
Gecmisi degistiremezsiniz. Ancak konu sahibi cok buyuk bir yanlis yaptigini biliyor ama, sorumlulugu kaldiramiyor. Tahmin ettigim uzere psikolojik nedenleri ve erkek egemen sistemin bu iliskilere acik olmasindan dolayi.
Benim tavsiyem konu sahibi bu adamla iliskiyi kesip, bir rehberden yardim almasi. Hayatini yeniden kurmasi ve boyle iliskilerden uzak duran bir felsefe gelistirmesi. Eger mutlu olmak istiyorsa, bu manevrayla hic olmazsa kendini gelistirme firsatini yakalayabilir, daha sonra da kendi gibi durumda olanlara yardim eli uzatabilir.
Sayin KK, sizce bu her zamanki lanet okuyup insan linc etmekten daha yapici olmaz mi?
Dusunun bakalim.
Tmm canım ben de aynı düşüncedeyim de kadın pişmanım demiyor ki. Daha seviyoruz, boşanacak, ailesine karısına açıkça söyledi diyor.

Öncelikle belirteyim ki bu konuyu buraya taşımadaki amacım gerçekten sizlerden akıl almak. Bu yüzden her bir yorum benim için çok değerli . E takdir edersiniz ki burada bunu yazıyorsam alacağım tepkilerin de farkındayım ancak bu tepkileri ilk kez sizden duymuyorum bunu da belirteyim.
Evet , evli bir erkekle birlikteyim. 22 yaşındayim. Kendisi de 27 yaşında . Ayni şirkette çalışıyorduk 1 yıldan az bir sürede olaylar gelişti. Defalarca kez reddettim . Defalarca bitirmek istedim . Yapamadim. Yapamadık. Biri 5 yaşında diğeri 5 aylık 2 çocuğu var. Küçük yaşta evlenmiş . Eşiyle evlilik dışı birlikte olduğu için evlenmek zorunda kalmış . Mutsuz monotonlaşmış bir evliligi var . Iliskimiz yaklaşık 8 aydır sürüyor . Eşi de dahil tüm ailesi beni öğrendi . Hayır , yakalanmadık . Kendisi oturup herkesle açık açık konuştu . Boşanmak istiyor . Sadece bebeğin biraz daha büyümesini bekliyoruz . Ben bu insana gerçekten aşığım . Bu adamla bir ömür geçirmek istiyorum . Çocuklarını da kabulleniyorum. Bu arada ben hiç evlenmedim . Ailemi karşıma almaya razıyım. Tam anlamıyla ruh eşim o benim. Hayatımın bir parçası oldu.
Ama diğer yandan , bir aile benim yüzümden dağılmanın eşiğinde. Evdeki o kadın ve çocukların vebalini alarak nasıl mutlu olurum bilmiyorum. Diğer yandan bu adamı gerçekten çok seviyorum . Kaçtım , çabaladım inanin çok uğraştım ama yinede kaçamadım bu aşktan. Tuğla kadar yazdığım için özür dilerim ama çok zor durumdayım . :KK43:

Romica Romica
ya hakikaten bir cevap yazar mısın
bu konuyu buraya neden açtın?
gerçekten merak ediyorum

bitirmek istemiyorsun, nasıl bitireyim diye sormuyorsun, bunun vebali geçer mi demiyorsun
yani konuda, buradan cevap bekleyebileceğin bir soru yok

1) kadınları kudurtmak hoşuna gidiyor olabilir (hele de 2 çocuk ekleyince)
2) ya da kendine hakaret edilmesiyle tatmin olan bir sapkınlığın var

bunlar değilse ne?
neden açtın konuyu?

Aldatildim yazan konudada cocuklarinin 5 yasinda ve 5 aylik oldugunu yazan bayan var.

Anam :KK57: Ama o farkli sanki hemen bir daha okuyayim
Dusunun bakalim.

Ben dedim, ne diyecektim. Ruhunu öldürmüs tabi yalan mi? Yol gosterdim git goc tasin yeni hayat kur dedim, daha ne diyecektim ben onu anlamadim. Benim yorumumu niye kendi yorumunuza katiyorsunuz, kendi dusuncenizi yazin bitirin iste:KK51:

Bu ilişki ben nişanlıyken başladı. Sonrasinda ben yanlış insanla birlikte olduğumu fark edince nişanı attım. Evlenemedim . Bu insanı böylesine severken yapamadım. Karısının hamile olduğunu zaten biliyordum . Ve gerçekten de sizden aferin beklemiyorum . Sadece çok caresizim zaten vicdanim rahat olsa derin bi uyku cekerdim . Sosyal bir mecrada böylesine elle tutulur bir yanı olmayan bir durumu paylaştığıma göre cidden caresizim demek ki bi de bu açıdan baksaniz ?
Sende vicdan var mi cidden.
Ya allah askina kucukken hayalini kurdugun hayat bumuydu senin?
Boyle igrenc bir mutsuzluga ask adini vermekmiydi hayalin.caresizim diyorsun...sen yolunu bulmussun zaten..hala birliktesin ve ben dahil burda herkes seninde ayni seyleri yasaman icin dua ediyiroz emin ol

Neden babanın seni annene emanet ettiği gibi bir insan olarak kalmayı denemedin. Hepimiz günahkarız hiç birimiz temiz değiliz. Ama sen 2 çocuğun ve bir kadının hakkını nasıl ödeyeceksin? Kul hakkının affedilmeyen tek günah olduğunu biliyor musun?
:KK42: Gercekten agladim bu sozlere...

Back
X