- Konu Sahibi 1cevapsizarama
Yemege gitmek kimin fikriydi ve ne konustunuz yemek boyuca giderken ne giymistiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi en yakın arkadaşım, en özelime kadar bilmediği şeyim yok. Dolayısıyla ona anlatmamak gibi bir ihtimalim zaten yok.
O yüzden ona anlatmak, "birilerine anlatmak"la aynı şey değil.
Hata olabilir, ben net anlatamamış olabilirim. Neticede gurur duyduğum şeyler yapmadım, karışık anlattığım yerler olabilir. Belirttiğiniz konuyu da elimden geldiğinde açıklamaya çalıştım.
Kendisi en yakın arkadaşım, en özelime kadar bilmediği şeyim yok. Dolayısıyla ona anlatmamak gibi bir ihtimalim zaten yok.
O yüzden ona anlatmak, "birilerine anlatmak"la aynı şey değil.
Hata olabilir, ben net anlatamamış olabilirim. Neticede gurur duyduğum şeyler yapmadım, karışık anlattığım yerler olabilir. Belirttiğiniz konuyu da elimden geldiğinde açıklamaya çalıştım.
Yemege gitmek kimin fikriydi ve ne konustunuz yemek boyuca giderken ne giymistiniz
Onun fikriydi, normal konulardan konuştuk. Eski günlerden, ortak arkadaşlardan. Kot ve üstüne tişört giymiştim. Öyle baştan çıkarıcı kıyafetlerle gitmedim yani.Yemege gitmek kimin fikriydi ve ne konustunuz yemek boyuca giderken ne giymistiniz
Ben anlıyorum sizi, özellikle anlatmak ve anlamakla ilgili dediklerinizi. "Anlayıp rahatladığımı" düşünüyorum. Teşekkür ederim.Konu beni ilgilendirmiyor, ben sizin dert gördüğünüz şeyi anlamaya çalışıyorum.
Birilerine anlattığınız zaman, sizi rahatlatan ne olacak, ben bunu soruyorum size.. Kişilerin yorumları? Bilmeleri? Kendinizi açığa çıkarmanız? Madem bir derdim var köşesindesiniz, amaç ne onu anlamalı önce.. bunun için yazdım.
Yoksa;
Anlatıp rahatlamaktansa, hatayı çok iyi anlayıp rahatlamak, hayatınızın sonrası için daha mühim değil mi..
İkisinin arasında ki fark şu,
Anlatıp rahatlıyorsanız eğer, yapar, anlatır, rahatlarsınız "birilerine"
Ancak anlayıp rahatlarsanız, bir daha yapmazsınız...
Umarım net anlatmışımdır..
Daha önce demiştim, "ne ekersen onu biçersin" diyen bir insanım. Dolayısıyla bunun ileride karşıma çıkacağını ve burnumdan fitil fitil geleceğini düşünüyorum.anladığım kadarıyla sen bekarsın , o evli ... pekı ya yarın bırgun sen evlendıgınde ? kocan senı kapalı otoparkta ' AYAKUSTU ' aldatsa hesap sorabılmek ıcın sebeplerın olur mu ??
Mesajı ben atmadım, güzel bir akşamdı demedim; aksine gelen mesajın üstüne bir daha görüşmeyeceğimi belirttim.ha birde opustukten sonra aksamindada msjlar atilip guzel bir aksamdi diyorsunuz ..pardon ama siz buraya nediye konu actiniz..ne bicim insanlarsiniz.....
Türkiyede kapalı otoparkta sevişen insanları deynekciler hortumla döverler valla.
Hangi holivud filminden aldınız bu senaryoyu :)
Sizin deyiminizle "ekstrem" bir durum ya yine olursa hic öyle dusunuyo musunuz ve bu arkadasinizi hic dusundurmuyo mu saniyosunuz bence esi gece su içmeye bile kalksa bi yerden bi yere şeytan onada fisildicaktir
Türkiyede kapalı otoparkta sevişen insanları deynekciler hortumla döverler valla.
Hangi holivud filminden aldınız bu senaryoyu :)
düşünüyorum düşünüyorum anlayamıyorum.yalnızca öpüşmek değil ilişkiye giden bi takım aşamalar.öyle anlık bişey değil ki uzun uzun şeyler yaşanıyo.hiçbişey düşünmeden nasıl oluyo bu iş benim aklım mantığım gerçekten almıyo.
Benim de aklimdan gecen tam da buydu.kadina anlatmasida ne kadar mantikli olur bilmiyorum, gercek hayatta birebir yasamadigim bir olay, burda okuduklarima dayanaraktan -üzelerek-cogu kadinin bir bahanenin altina siginarak aldatma olayini sindirdigini görüyorum, yinede bilmesinde fayda var hic yoktan affetsede eskisi gibi olamazlar
Çünkü beni tanıyor. Burada kırk sayfa da yazsam, ilk mesajımın üstüne kimseyi inandıramayacağımı biliyorum ama ben başkalarının eşiyle -amiyane tabirle- yatan kalkan bir insan değilim. Hele ki arkadaşlarımın kocasına başka gözle bakacağım...O samimi arkadasin kocasinada ayni seyi yapabileceginden korkmadan nasil seni evine yatli cagirdi anlamadim iyi cesaret onunkide
Uzun uzun değil aslında, yani hepi topu üç dört dakikalık bir şey. Yazıdan öyle bir anlam çıktıysa kusura bakmayın.düşünüyorum düşünüyorum anlayamıyorum.yalnızca öpüşmek değil ilişkiye giden bi takım aşamalar.öyle anlık bişey değil ki uzun uzun şeyler yaşanıyo.hiçbişey düşünmeden nasıl oluyo bu iş benim aklım mantığım gerçekten almıyo.