• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle

yorumum yapıcı değil aslında... bu tarz şeylere çokta karşıyım.bir daha zaaflarınıza yenik düşmeyinde yazdım mesajımda.
bir insanın hatasını anlamasıda bence güzel.
burada ne konular gördük,bilerek ve isteyerek devam edip yanlışsın dendiğinde yazanlara resmen saldıran çok konu sahibi oldu. .
aradaki farkı gördüm sadece.

Doğrudur. Hatasında ısırarcı olan insanlardan Allah korusun.

Adamın karısı olsaydım bu durumdan haberdar olmak isterdim. Adamın eşine anlatın bu güzel akşamlar çok yaşanabilir çünkü ama sizinle ama başkasıyla.

Size gelince yaptığınız yanlış ama zaten farkında olduğunuz için fazla bir şey söylemiyorum.

Allah sizin (o adam ve siz) gibilerden korusun bizleri.
Sizleride ıslah etsin.
Çok Yuvalar sizin gibiler yüZünden yıkılıyor işte.

sizde de suç var sonucta adamın evli olduğunu biliyosunuz. Ama suçun büyüğü erkekte. Sonuçta evli olan taraf o ve evli bir adamın ne olursa olsun böyle şeyler yapmaması gerektiğini bilmeli bunu yaparken hiç mi karısını düşünmemiş? Düşünmemiş çünkü bunu yaptığı ilk kişi siz değilsiniz. Bu adam ertesi gün mesaj atabilecek kadar rahatsa hiç pişmanlık duymamış ve zaten karısını aldatmaya alışmış bir erkektir.

Ben esine anlatmaniz gerektigini dusunmuyorum.
Kimsiniz ki siz esi sizle muhattap olsun?
Kocasi uzerinde hak iddianiz mi var?
Bunu ona biri soyleyecekse o kocasi olmali.
Hic tanimadigim bir kadin gelip ben otoparkta esinle opustum olay biraz cigrindan cikti dese, kocam olayi yalanlasa, tam kafayi yerim.
Ha bir de boyle bir sey olmadigini, kadinin camur atabilme potansiyelini dusunun...
Bence, madem bu kadar bilincindesiniz yaptiginiz hatanin, kapatin gecin.
Umarim sizin icin de o kisi icin de ilk ve sondur.
İşin bu boyutunu düşünmemiştim açıkçası. Farklı bir açı oldu.

En yakin arkadasinizdan bahsediyorum soyle yani hani en yakin arkadas olmaniza guvenip ucunuz (sevgili-es , siz ve kendisi ) ayni ortamda bulunursaniz ne bilim bi kafe bi salon oda vs. Bulundurur mu ben olsam guvenim sarsilirdi evli biriyle bunları yapan benim esim-sevgilimle de yapabilir en dogrusu mesafeyi koymak olarak dusunurum en yakin arkadasim bile olsa kardes saysamda oyle dusunurdum size olan guvenim sarsilirdi
En yakın arkadaşım evli. Benim hayatımda olup biten her şeyi bilir, her zaman da bildi zaten. Kızacağını da bilsem ondan bir şey saklamam. Bu nedenle aramızdaki güven zedelenmiyor, bu olaydan sonra haftasonu dertleşmek için evine yatıya çağırdı zaten. O yüzden diyorum, o olmasa napardım bilmiyorum diye.
Sonuçta dediğim gibi benim normal halim gidip başkalarının sevgilisiyle eşiyle öpüşen bir insan değil. Bunun çok ekstrem bir durum olduğunu sağolsun o da biliyor.

Konu sahibinin vicdanının sızladığına yada pişmanlık duyduğuna inanmıyorum. Yakın arkadaşı da muhtemelen kafa dengi biri. Verdiği cevaplar vs bende bunu uyandırdı bi ihtimal ilk defa evli erkek denemiş olabilir o belki garip gelmiştir kendisine. ( özel hayatın beni ilgilendirez açtığın konuya görüşümü ve seni nasıl gördüğümü belirtiyorum. )

Konu sahibi bence ne vicdan azabı çekiyor ne de pişman konuyu buraya açma amacı yaşadıklarının hala etkisinde anlatmak istiyor ve bence hoşuna gidiyor.Buradan ne laflar duyacağını biliyor sonuçta.Boşuna parmaklarınızı yormayın kızlar o hala yaşadıklarının etkisinde.Eğer o kadar sorumluluk sahibiysen git adamın karısına olayı anlat özürdile eşinin gerçek yüzü bu de.Ne diye adamda sende kadını enayi yerine koyuyorsunuz.Birde adam mesaj atmış cevap yazıp tersleyemedin mi?
Vicdan azabım ve pişmanlığımı elimden geldiğince belirttim. Ancak siz hissetmemiş olabilir, bu konuda verebileceğim bir cevap yok. Herkesin kendi takdiridir.
Yaşadıklarımın etkisinde olup hoşuma gidiyor olsa daha farklı bir tutum sergiliyor olurdum diye düşünüyorum. Elimden geldiğince eleştirileri kabul edip yanıtlayabildiklerimi yanıtlıyorum.
Terslemek derken nasıl bir cevap yazmam gerektiğini düşündüğünüzü bilmiyorum. Ben zaten yaptığımızın yanlış olduğunu ve bir daha kendisiyle görüşmeyeceğimi belirttim.

Adamın karısı olsaydım bu durumdan haberdar olmak isterdim. Adamın eşine anlatın bu güzel akşamlar çok yaşanabilir çünkü ama sizinle ama başkasıyla.

Size gelince yaptığınız yanlış ama zaten farkında olduğunuz için fazla bir şey söylemiyorum.
Teşekkür ederim.

en yakın arkadaşım dışında kimseye anlatamadığım bir şeyi anlatmak, belki artık sonunda rahatlamak istiyorum.
........
.........
burada yazdıklarınız var
........
........

anlatıp rahatlamak istedim sadece.

En yakın arkadaşa anlatılıp rahatlanılamamış. Bence bu arkadaşın en yakın arkadaş olup olmadığı probleminden başlanmalı ilk önce.
Sonrasında yineliyorum, en yakın arkadaşa anlatıp rahatlayamadığınız bir konuyu buraya yazınca nasıl rahatlayacaktınız?
Talebiniz yok.. Konuyu ortaya atmışsınız, bir beklenti yok..
Detaylarda bir hata var.. Senaryo olsa, kurguda hata var yazardım..

Enteresan..

İşin bu boyutunu düşünmemiştim açıkçası. Farklı bir açı oldu.

En yakın arkadaşım evli. Benim hayatımda olup biten her şeyi bilir, her zaman da bildi zaten. Kızacağını da bilsem ondan bir şey saklamam. Bu nedenle aramızdaki güven zedelenmiyor, bu olaydan sonra haftasonu dertleşmek için evine yatıya çağırdı zaten. O yüzden diyorum, o olmasa napardım bilmiyorum diye.
Sonuçta dediğim gibi benim normal halim gidip başkalarının sevgilisiyle eşiyle öpüşen bir insan değil. Bunun çok ekstrem bir durum olduğunu sağolsun o da biliyor.

Sizin deyiminizle "ekstrem" bir durum ya yine olursa hic öyle dusunuyo musunuz ve bu arkadasinizi hic dusundurmuyo mu saniyosunuz bence esi gece su içmeye bile kalksa bi yerden bi yere şeytan onada fisildicaktir

En yakın arkadaşa anlatılıp rahatlanılamamış. Bence bu arkadaşın en yakın arkadaş olup olmadığı probleminden başlanmalı ilk önce.
Sonrasında yineliyorum, en yakın arkadaşa anlatıp rahatlayamadığınız bir konuyu buraya yazınca nasıl rahatlayacaktınız?
Talebiniz yok.. Konuyu ortaya atmışsınız, bir beklenti yok..
Detaylarda bir hata var.. Senaryo olsa, kurguda hata var yazardım..

Enteresan..
Kendisi en yakın arkadaşım, en özelime kadar bilmediği şeyim yok. Dolayısıyla ona anlatmamak gibi bir ihtimalim zaten yok.
O yüzden ona anlatmak, "birilerine anlatmak"la aynı şey değil.

Hata olabilir, ben net anlatamamış olabilirim. Neticede gurur duyduğum şeyler yapmadım, karışık anlattığım yerler olabilir. Belirttiğiniz konuyu da elimden geldiğinde açıklamaya çalıştım.

Hanimlar, arkadas hatasini kabul ediyor zaten. Bu kadar yuklenmesek mi. Hatasini anlamis zaten, bir daha bu durumlarin yasanmamasi icin akil verin lutfen. Yada o pis adama karsi nasil bir yol izlemesi gerektigini anlatin.Bundan sonra ne yapmasi gerektigini soyleyin.

Madem konu sahibesi bir "hata" yapmış ve hatasını "anlamış" tamam yüklenmeyelim..
Adama neden "pis" diyorsunuz?
Adam tecavüz mü etmiş hanımefendiye??
Yazıkkkkk belki oda hatasının farkına varmıştır değil mi?
Ayrıca konu sahibesinin akıla ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
Gayet aklı başında ve yaptığının farkın da.
Adam "pis" kadın "mağdur" öyle mi??
Bundan sonra ne yapması gerektiğini arkadaşlar söylemiş "evli erkeklerden uzak durmak".

İyi ki benim ya da sevgilimin arkadaşı değilsiniz.
Lütfen pişmanlığınıza ve vicdan azabınıza devam edin, hiç geçmesin. Geçerse yine yaparsınız çünkü.
Yolunuz açık ola.

Son düzenleme:
Sizin deyiminizle "ekstrem" bir durum ya yine olursa hic öyle dusunuyo musunuz ve bu arkadasinizi hic dusundurmuyo mu saniyosunuz bence esi gece su içmeye bile kalksa bi yerden bi yere şeytan onada fisildicaktir
Yine öyle olmayacak çünkü böyle bir şey daha önce başıma gelmedi. Artık bunun sonuçlarını ve nasıl hissettirdiğini biliyorum. Bir daha kendimi böyle bir konuma da düşürmeyeceğim.

Arkadaşımla aramızdaki arkadaşlık ilişkisi gerçekten çok başka. Aksi takdirde kendisi de evli olan birine bunu anlatamazdım. İfade edemediğimi biliyorum ama arkadaşımın düşünceleri açısından içim rahat, onun da aynı şekilde olduğuna eminim.

Ayrıca kullandığınız üslup için teşekkür ederim.

Cok klise bi hikaye ve turk kulturune uygun degil, senaristlik sana cok uzak

Türk kültürü mü bıraktılar Allah aşkına?

Medeniyetin b.kunu çıkarmak diye buna denir heralde.

Arkadaşlık adı altında evli adamla eşi olmadan akşam yemekleri..
Aklım başımda değildi mazereti altında öpüştük hatta çok ileri gittik demeler..
Ardından bir damla suçluluk hissetmeyen pislik herifin güzel bir akşamdı diye
zarf atıp iştahla adım beklemesi..

Biz nereye gidiyoruz? Nasıl bir toplum olduk aklım almıyor benim..
Bari saklayın yaptığınız bu pislikleri gerçekten duymak acı veriyor..

nasil yaparsinizya yazdiklarinizla sinir krizi gecirdim resmen bunu yapan karsi cinsde karaktesizin tekiymis zaten.. ama siz ne dusunerek yaptiniz ..anlamiyorum siz tur insanlari yazik

Back
X