• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bir kadın başka bir erkeğin ilgisinden neden hoşlanır?

Bu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
8

neden biliyo musun çünkü mutlu değilsin çünkü gözün dışarıda birgün bu iş aldatmayla biter benden söylemesi kendinizi acilen toparlamalısınız.
bahsettiğim aldatmayayı getirecek bi his değildi. teşekkürler

Bu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?

Yorumlara hayret ettim
Şurada bir konu açılsa eşim başka kadınların ilgisinden hoşlanıyor ama icraata geçmiyor diye taşlanır adam
Kadın böyle hissedince ilgisizlikler, sevgi açlıkları havada uçuşmuş, yapmayın KK hanımları, sizlerden öğrendiğim deyimle normalleştirmeyin =)))

Konu sahibesi herkes bir miktar beğenilmekten hoşlanır ama sen beğenen kişiye bir süreliğine bir ilgi duyuyorsun içinde anlattıklarından öyle anladım. Bence bu yapmak istediklerinin sinyalini vermiş, bence evliliğinle ilgili durumu netleştirirsen biraz daha rahat düşünebilirsin
hislerden bahsediyorum siz işi aldatmaya çeviriyorsunuz, aranmamı gerektiren bi durum yok hayatımda bir erkeğe de ihtiyacım yok. çocuğum bana yeter. anlamak istediğiniz şekilde anlıyorsunuz

Eşinizle aranızda bazı şeyler bitmiş,size ilgi gösteremiyor, zamanla monotonlaştınız ,belki arada küçük sürprizler le karşılıklı olarak birbirinize ilginizi belli etseniz ,hala değerli oluğunuzu hissedip hissettirseniz böyle olmaz

Kadınlar begenilmekten, ilgi görmekten hoşlanırlar evet ama bu ilgiyi eşlerinden görmek daha önemlidir. bence eşinden yeterli ilgiyi sevgiyi yakınlığı gören bir kadını, başka bir erkeğin ilgisi etkilemez. Eğer sizdeki bu duygu evliliğinizin ilerleyen yıllarında başlamışsa, büyük ihtimalle esinizden yeterli sevgi ve ilgi göremiyorsunuz. Ve bu açlığı, başkalarının ilgisiyle , şu an sadece bu ilgiden hoşlanmak la gidediyorsunuz. bu seviyede kalırsa tehlikesiz masum bir duygu. ancak böyle hissetmeye başladıysanız bu kadar masum kalmayabilir ileride diye düşünüyorum. dikkatli olun derim...

Bir gün çocuğu yakın birine emanet edin,eşinizle sözleşin ,sevgili gibi dışarda buluşun,ama karı koca gibi davranmayın ,ilk buluşma gibi mesela üst baş özenli kokular sürün ,Eşinizde aynı şekilde ,sinema mısır flan yapın ,el ele gezin değişiklik iyi gelecektir ,sevgiler

Yorumlara hayret ettim
Şurada bir konu açılsa eşim başka kadınların ilgisinden hoşlanıyor ama icraata geçmiyor diye taşlanır adam
Kadın böyle hissedince ilgisizlikler, sevgi açlıkları havada uçuşmuş, yapmayın KK hanımları, sizlerden öğrendiğim deyimle normalleştirmeyin =)))

Konu sahibesi herkes bir miktar beğenilmekten hoşlanır ama sen beğenen kişiye bir süreliğine bir ilgi duyuyorsun içinde anlattıklarından öyle anladım. Bence bu yapmak istediklerinin sinyalini vermiş, bence evliliğinle ilgili durumu netleştirirsen biraz daha rahat düşünebilirsin

+1

Kadına ya da erkeğe hak tanınmış bir günah çeşidimiz yok. Bir şunu anlayamadınız gitti. Yok fıtratımızdan yok tabiatımızdan. Kabul görmek için uydurulmuş sözler bunlar.
Duygusal açlığınızı da eşinizle bastırmış olmanız gerekiyordu. Bekar biri gibi her gördüğünüz erkeğin bakışından bir değişik olmazdınız böylelikle.
Bir şeyler hissetmediğiniz adamla ilişkinizi sürdürüyorsunuz. Onu kandırıyorsunuz. Tek yapmanız gereken boşanmak iken işi meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz. Çünkü başka erkeklerle sadece bakışmak yetmiyor artık. Olağan karşılanırsa bir üst aşamaya geçeceksiniz. (Erkeklerin aldatma aşamaları gibi) Ben bu konudan onu anladım.

hislerden bahsediyorum siz işi aldatmaya çeviriyorsunuz, aranmamı gerektiren bi durum yok hayatımda bir erkeğe de ihtiyacım yok. çocuğum bana yeter. anlamak istediğiniz şekilde anlıyorsunuz

Yahu ilgi gösteren adamı kafaya takıyorum diyen ben miyim ? Vallahi bu genişliğiniz pes dedirtiyor. İlla gidip admalarla yatmanız gerekmiyor hanımefendi başka bir erkeği EVLİYKEN bakın büyük harfle yazdım evliyken düşünmenizin neresi masum ?

he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından deği
l bu cümleyi siz yazdınız değil mi ? Buna istinaden yorum yaptım, ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum yazmışsınız. Bu kafayı takma durumu düşünce olarak bile olsa başka birine ilgi duymanızdır, böyle anlamak istemedim, siz böyle anlattınız

Bir gün çocuğu yakın birine emanet edin,eşinizle sözleşin ,sevgili gibi dışarda buluşun,ama karı koca gibi davranmayın ,ilk buluşma gibi mesela üst baş özenli kokular sürün ,Eşinizde aynı şekilde ,sinema mısır flan yapın ,el ele gezin değişiklik iyi gelecektir ,sevgiler
Bu benim hayalim ama cocugu bırakacak kimsem yok :(

he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil bu cümleyi siz yazdınız değil mi ? Buna istinaden yorum yaptım, ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum yazmışsınız. Bu kafayı takma durumu düşünce olarak bile olsa başka birine ilgi duymanızdır, böyle anlamak istemedim, siz böyle anlattınız

Hayır ben anlamadım bana da kendini kocana zincirlemissin yazmış. Napayım her ilgi gösteren erkeği kafaya takıp hülyalanayım mı ? İlginç.

Beğenilmek herkesin hoşuna gider de evliyken başkasını düşünmek, sizin tabirinizle bi kaç gün kafayı takmak ters olan. Yeterince sevgi ve ilgi görmüyor olduğunuzdan olabilir.

Kadına ya da erkeğe hak tanınmış bir günah çeşidimiz yok. Bir şunu anlayamadınız gitti. Yok fıtratımızdan yok tabiatımızdan. Kabul görmek için uydurulmuş sözler bunlar.
Duygusal açlığınızı da eşinizle bastırmış olmanız gerekiyordu. Bekar biri gibi her gördüğünüz erkeğin bakışından bir değişik olmazdınız böylelikle.
Bir şeyler hissetmediğiniz adamla ilişkinizi sürdürüyorsunuz. Onu kandırıyorsunuz. Tek yapmanız gereken boşanmak iken işi meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz. Çünkü başka erkeklerle sadece bakışmak yetmiyor artık. Olağan karşılanırsa bir üst aşamaya geçeceksiniz. (Erkeklerin aldatma aşamaları gibi) Ben bu konudan onu anladım.
anlamak istediğinizi anladınız

Back
X