bu eşinizden tam anlamıyla her açıdan emeğinizin karşılığını bulduğunuzu gösteriyor, ne mutlu size.Eşim hariç diğer erkeklerin ilgisi beni rahatsız eder; demek bakış açılarımız farklı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu eşinizden tam anlamıyla her açıdan emeğinizin karşılığını bulduğunuzu gösteriyor, ne mutlu size.Eşim hariç diğer erkeklerin ilgisi beni rahatsız eder; demek bakış açılarımız farklı...
evet bi rüzgara kapılıp herşeyi silip sonrasında mutsuz olmak istemiyorum, kendimi anlamak çin bi psikologa ihtiyacım var benceEşin ilgisizliği, mutsuzluk, boşluk bunlar etken bence. Yine de dikkatli olun. Bunları yaşamak, heyecan güzel ama sonrasında yine üzülen siz olursunuz.
teşekkür ederim bunun doğruluğunu sorguluyorum sürekli kendi içimde ;(Evliliğinizde mutlu olmadığınız için ilgi açlığı yaşıyor olabilirsiniz.
Boşanmayı deneseniz,hayatınız daha kolaylaşır, emin olun.
bence yanlış anlamışsınız, bahsettiğim hafif bi kadın tipi değil!!!! duygulardan bahsediyorum, ayrıca bi insanın ulaşılmazlığını eşinin öğretmesine gerek yok. teşekkürler.bence burada kendinize sormanız gereken şey çevrenizdeki erkeklerin size nasıl bu kadar ilgi gösterecek derecede ulaşmasına izin vermenizde. Eşimin bana her zaman dediği şey sen ulaşılmaz bir kadınsın. bana bir erkeğin ilgi göstermesini bırakın ben bakmasından bile rahatsız oluyorum.
varsaydık eş çok ilgisiz !!! elini kolunu bağlayıp boynunu öne eğip itaat etmeli kadın yoksa adına başka birşey derler demi. siz kendinizi kelepçeleyip anahtarını da eşinize vermişsiniz sanırım ama ben öyle düşünmüyorumMaymun iştahlılık. Eşin ilgisi ile alakası yok. Varsayalım eş çok ilgisiz. Öyle bile olsa kişi kendine olan saygısından kendini frenleme hissi duyar. Ama ilgi sevdalısı biriyseniz ilgilenilmelere doyamazsınız. Ayrıca bence de boşanın.
Erkeklerde bunu anlayıp kullanabilirBu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
teşekkür ederim, insana her zaman girdiği yoldan dönmek zor geliyor. yada verilen bunca emek ve eğer çocuk da varsa... tek isteğim kafam rahat bi şekilde mutlu olmak. zaten iş stresi falan tahammül azalıyor bir de insanın üstüne gelince birşeyler neden çekiyorum diyorsun. kelebek hafifliğinde bir hayat diliyorum. kafamı toparlamak asıl ihtiyacım başkalarının ilgisi değil aslındaİlgi görmek güzel sözler biri için gülümseme sebebi olmak ya da bilemiyorum düşünülmek akla gelmek istisnasız herkesin hoşuna gider. Hemcinsin olsun ya da karşı cins olsun bu değişmez, ademoğlunun doğasında var beğenilme arzusu.
Onun dışında cevabını zaten bildiğin bir soru sormuşsun. Bizlerden destek bekliyorsun bildiğin cevabın onayını istiyorsun dışarıdan bakan bir gözden.
Evet eşinin ilgisizliğidir seni bu duygulara iten, maalesef bu gerçek
Mutsuz kavgalarla tartışmalarla dolu bir ilişki bile tarafları yorarken, siz evlisiniz hayli hayli zordur ikiniz için de.
Boşanıp boşanmamak senin kararın olacak,
Sadece şunu düşün, insan bir defa dünyaya geliyor, niye zehir olsun ki aldığı nefes.
değil mi...
Yolun açık olsun, hakkında herşeyin hayırlısı olsun