Evli bir kadının başkasına aşık olması

peki bu hassas konuyu burda neden paylaştın ozaman madem gidip bişe diyemiceksin??? bende bunu anlamadım...:1ninca:

yani, sen arkadaşının dedikodusunumu yapmak istiyorsun yoksa bize fikir mi danışıyosun, belirsiz
:umursamaz:

küçük evlenmiş aşkı sevgiyi bilmeden,eşi iyi bir insan ailecek görüşüyoruz gördüğüm kadarıyla sorunları da yok ama dediğim gibi bazaen bunlar yeterli olmuyo galiba

maden eşiyle sorunu yok, senin arkadaşın maymun iştahlı o zaman, canı sıkılmış ekşın arıyo yada belasını arıyo, o kadar ekşın istiyosa extrem sporlarla falan uğraşın:bbo::bbo:
sende eşiyle nasıl görüşebiliyorsun bu gerçeği bile bile adamın yüzünde nasıl bişey yokmuş gibi bakabiliyosun hayret, görüşme bari adamla

valla bende inanmadım, kafadan bu konu
üstelik ne amaçla açtığıda belli değil, özel hayatı banane diyo bi taraftan kararsızım diyo
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
aşık olmak başka aşık olduğun adamla bi ilişki yaşamak başka...
bi onun yanında bi evde kocasının koynunda...
cinsellik yaşamamak bence bu suçu hafifletmiyor...
ya sevgilisinden vaz geçecek ya kocasından...
evet insan çocuğunu bırakamıyo olabilir ama o çocuğun yüzüne nasıl bakıyor böyle bir durumda...

böyle bi ilişkiye hayır yanlış diyememek de tuhaf geliyor insana...

konuyu çok irdelemeden sadece soruya cevap vermek istiyorum HAYIR
her ne koşulda olursa olsun evli bir kadın / erkek başka birine aşık olamaz, olmamalı

insanlar her zaman yüreğine söz geçirebilir mi o tartışılır ama evliysen eğer bunu yaşayamazsın ya bir yüreğe iki kişilik aşk sığmaz

ya eşiyle arasındaki
cıvımış bi ilişkiyse
ya kadın yanındaki adama sadece alışkanlıklarından dolayı katlanıyorsa
ya da zorunluluklardan dolayı
yinede bi başkasına gönlü kaymaz mı
ya da mutlu düşler kuramazmı
iki kişilik diil kalp haklısın
ya o kalpte boş yer varsa
yine de olmazmı dersin pasaklım
ki ben böyle saf örneklerin çok olduğuna inanıyorum

Ben konuya baŞka aÇıdan bakıyorum
pekı kadının kocası sevmeyı haketmıyorsa
kadına kadınlıĞını tattırmadı ve yaŞatmadıysa boŞ kalplı bır kadın dÜŞÜnÜn
yorumlarınızı bırde bu ÖlÇÜde yapın
ıŞte o zaman kadın aŞık olabılır aŞk demeyım yanlıŞ olur sevdalanabılır
eĞer sevdalandıĞı adamda ona zıttına bu ıstedıklerının hepsını verırse
ıŞte o zaman ne dersınız
kadının suÇunu hatasını bırazda o aÇıdan yargılayın
Çocuk dahı olsa kocasına Çocuk bıle veren kadına o hakettıklerını vermedıyse
ıŞte o zaman ıŞte o zaman boŞ kalbıyle sevdasına yenık dÜŞer elbet
dıye dÜŞÜnÜyorum ama gÜnahı bÜyÜk bılıyorum
yazık ıŞte o kadına masum ama suÇlu ?

bence de yanlış bir durum ama hayatta ne yaşayacağını kimse hesaplayamaz kimbilr öncesinde ne yaşadı kayınvalide kültür farlılıkları çocuk problemleri bir sürü şey var inatlaşmalar kimsenin iç dünyasını bilemeyiz bazen acabalar bazen merak insanı bir yerlere götürebilir hatasını anlar ve namuslu bi kadınsa yu vasına sahip çıkar türkiyede kadın sevse kötü erkek sevse hovarda bence hayır demeli helede çocuk varsa.

aşk evlilik gibi sınırlar tanımaz... Ama EVLILIK çok farklıdır, sadakat vardır güven vardır OLMALIDIR. Eğer eşim dediğin kişiden başkasını hayal ediyorsa kişi evlilik o an ölmüştür zaten. iğrençleşmemek için ayrılması lazım arkadaşınızın ya da o diğer kişiyi kafasından sonsuza kadar silmesi.. Ya eşi başka bir kadına aşık olsa? Arkadaşınınızın bunu kabulleneceğini, normal karşılayacağını sanmıyorum...

hmmm sanırım ben tek taraflı düşünmüşüm
bu olayda birde madalyonun öbür yüzü var
ve orada işler daha karışık
her kadın sevmeyi ve sevilmeyi aşık olmayı hakediyor elbette
evli olduğu halde mecburen deavm ettiriyorsa evliliğini kalbi boş ise o evlilik sadece kağıt üzerinde kalmışsa artık, elbette aşık olabilir, çünkü hakediyordur her kadın güzel sözler duymayı ilgi görmeyi
bunları yaşıyor olsa sevilse kocası tarafından kralı gelse kadının aklını çelemez zaten
ama evlilliği bu şekilde sürdürmenin bi anlamı yok ki, kangren olan kısım kesip atılmalıdır diye düşünüyorum yerimseniben

Etik kavramları bir yana bırakıyorum. Arkadaşlar söylenmesi gerekenleri söylemişler zaten

Arkadaşın bunun geçici bir heves heyecan olup olmadığından emin mi..?

Ya karşısındaki adam..
Evli olup olmadığı sorusunu cevaplamamışsın..
Eğer evliyse
O çocuklarından yuvasından vazgeçebilecek mi?

Yoksa sadece gönül eğlencesi mi?

Sonuçta ne kadar kabullenilmesi zor da olsa acıyı çeken hep kadındır...

Kim için ne için ve ne için bu riski göze alıyor ki?

eh yani dogru olmadigini biliyor arkadasinki, sana soruyor . belkide senden duymak istedigi , canim arkadasim sen asik olmussun ask kolay bulunmuyor askin pesinden kos dersen mutlu olup destek bulucak. ama hicbirsey demeyerekte desteklemis oluyorsun arkadasini farkindamisin, susmak onaylamaktir. ikidebir soruyo diyosun , birindede yanlis yapiyorsun diyemedinmi.lmaz:

Öyleyse o kocaya katlanmayacak kadın, boşanacak ne halt ediyorsa edecek. Ben böyle şeylerin saf olduğuna asla inanmıyorum.
Sen evliliği devam ettireceksin ama başkasına gönlün kayacak, Yok canım dahada neler, üç kuruşa beş köfte olmuyor malesef.
Öyleyse evlilikte bu tür şeyleri mübah sayacağız, eşlerini aldatan erkeklere "mutlu düşler kurmuş, gönlü kaymış" diyeceğiz.
Gönlü kayan, boşanır öyle kaydırır gönlünü. Evlilik kurumunun bir saygınlığı vardır ve bu saygınlık böyle gönül işleriyle basite indirgenemez.

hassas konu mu. o yüzden mi,arkadaşına yapma diyemiyor musunuz. çok iyi valla. hassassa demeniz gerekiyordu. siz arkadaşlık mı yaptığınızı sanıyorsunuz şimdi.
hata ama, diyemem. ayıp mı olur arkadaşına.akannehir
onun iyiliğini mi yoksa kötülüğünü mü istiyorsunuz siz.?
böyle arkadaş düşman başına
. dinlermi bilemezmiş. orası ona kalmış. dinler yada dinlemez. siz arkadaşlığınızı yapın yeter.kötükedihüso
bu arkadaşlık değil . böyle hatalısın demeyerek yaptığını onaylamış oluyorsunuz.
hoş,
birde madalyonun öbür yüzü var.
konu sahibi,bence, bu arkadaş sizsiniz diye düşünüyorum.
elbette ,bu durumda kendinize diyemezsiniz hatalısın dur aman diye.
ha neden saklayayım ,burası sanal demişsiniz de:hulya:.

tabii,az çok burada ,böyle olayların, nasıl tepkiler aldığını ,biliyorsunuz.
o yüzden ,bunu arkadaşın olayı, diye açtınız. size yüklenilmesin diye.

Evli bir kadın da aşık olabilir evli bir erkek de..
Aşkın sınırları yoktur..:asigim:
Ancak madem aşık olmuştur,aşkına sahip çıkmalıdır..
Kendine olan saygısından evliliğini bitirmeli,aşkını yaşamalıdır..
Di mi ama?şakkıdı
Evliliğini sürdürüp de aman benim kalbimde boş yer var,eşim de zaten hiç ilgilenmiyor ühühühühüüh:gitme:
masalları ile ancak kendini kandırır..:dilcikar:

kesınlıkle bende gelıcek tepkılerden korkuldugu için bu konunun arkadasının uzerınden açıldıgnı düşünüyorum..
ama ortada çok çok büyük yanlış var..dediğiniz gibi aslında her kadın güzel sözler duymayı sımartılmayı sevılmeyı ister ama bunları eşinde bulamayıp baska birinden bulup onunla bir ilişki içinde olması büyük hata..bir deçocuk var diyorsunuz..eşi bu olayı öğrenırse bi daha çocuklarını göremeyebilir ki bu durumda eşi bence haklı olur....nesee...zaten herkes hemen hemen aynı seelerı sölemış...ama her ne kadar aksine inanıyor olsamda eger bu konu gercekten arkadasınızın konusuysa ona yapması gerekenı söylemenız gerek..iyi bir arkadas olarak...

arkadaşınızın yaptığı yanlışın büyüğü bence nasıl bi vicdan evliyken bunu yaptırabiliyo benim aklım almıyo üstelik bu insan birde anne

tabiki öyle kangren olan kısmı kesip atmak en hayırlısı en doğrusu
ancak bunu kadınların yüzde kaçı yapabiliyor
sen yaparsın bu yapar şu yapar
ama o yapabiliyor mu
bunu yapmaya neden korkuyor
neden kesemiyor kangrenli kısmı
sevdiğinden mi hayır
tamamen toplum yapısı
ben buralarda neler duyuyorum neler görüyorum
o kadınları düşündükçe
evet bu kadınlar en azından güzel bir düşü hak ediyor diyorum

evet evlilik saygın bir kurum
çok değerli kutsat bir kurum
ancak heryerde aynı değer veriliyormu evliliğe
herkes aynı değeri biçiyormu
her bölge her yöre evliliğin baş göz etmek dışında ne kadar derin düşünüyor
evliliğin kutsallığını
bu kesimlerde hayatı boyunca ezik yaşamış insanların varlığını inkar edemezssiniz değilmi
her gün dayak yiyip akşamına kocasına karşı görevini yerine getiren kadınları
inkar edebilir misiniz?
bu kadın rüyasında ona iyi davranan değer veren bir adama aşık olsa
bir düş kursa kendine bir hayal dünyası
yine de bunu ona çok görürmüsünüz
ki bu tür kadınlar gelinlikleriyle girdikleri yerden ancak kefenle çıkarlar
sözün özü
eğer iki evli insandan biri diğerine bu düşü kurma fırsatı veriyorsa
o kişiyi bu raddeye getiriyorsa
evet bence bu kişiler kalben aldatılmayı hakediyorlar
zaten en ağırıda bu değil mi
bedenen yaşanan cıvık ilişkileri aşk olarak değerlendirmiyorum lütfen
cümlelerimi iyi niyetle okuyun
istirham ediyorum

Aşık olunabilinir.. bu hata değildir..
Fakat bu şekilde evliliğini yürütmesi hatadır...
Bi kalbe 2 erkek sığmaz.. Sığmamalı.

düş kurmak ayrı, bunu uygulamak ayrı. icraate geçerse ,işte o zaman bu yanlış.. madem biriyle beraber oluyor,dürüst olacak. ayrılacak kocasından .bu kadar basit..
bunu yapamıyorum ,eşimden ayrılamıyorum,şartlar yok imkansızlar var ,deyipte, eşi aldatmayı ,haklı bulmama imkan yok benim.bulanlarada şaşarım,oda ayrı..

evli bir kadınlada beraber olan erkeğede erkek demem bu arada.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Evli veya değil bir kadın veya erkek birisiyle beraberken başkasına aşık olduğu halde ilişkisini sürdürüyorsa hiçbir gerekçe beni anlayışlı kılmaz. Evliyse bir kadın başkasına aşıksa ve çeşitli nedenlerle boşanamıyorsa, aşka vereceği enerjiyi o nedenleri ortadan kaldırmaya verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…