- Konu Sahibi affedilmeyen
-
arkadaşlar yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.samimi bir arkadaşım bunu yaşıyo ve hep bana aynı soruyu.yazik ki ona ne evet ne hayır diyebiliyorum.hata mı yapıyorum acaba.:1no2:
merhaba canım benimde bir arkadaşım sizin arkadaşınız gibi başka bir erkeğe aşık olmuştu ve onunla cinselliği de paylaşıyordu.ilk gün beni ağlayarak aradı,böyle böyle aşık oldum ve kocamı aldattım diye,yapma desemde sonraları da devam etti.ama günün birinde bu ilişki bitti ve şimdi çoooook pişman ve kocasından bir çocuğu var,ancak yaptıklarından utanıyor doğal olarak.arkadaşına söyle ileride pişman olacağı birşey yapmasın,sonra çocuğunun yüzüne de bakamaz.eğer gerçekten aşıksa kocasına açıkça söylesin ve boşansın,kandırmaya gerek yok.
merhaba canım benimde bir arkadaşım sizin arkadaşınız gibi başka bir erkeğe aşık olmuştu ve onunla cinselliği de paylaşıyordu.ilk gün beni ağlayarak aradı,böyle böyle aşık oldum ve kocamı aldattım diye,yapma desemde sonraları da devam etti.ama günün birinde bu ilişki bitti ve şimdi çoooook pişman ve kocasından bir çocuğu var,ancak yaptıklarından utanıyor doğal olarak.arkadaşına söyle ileride pişman olacağı birşey yapmasın,sonra çocuğunun yüzüne de bakamaz.eğer gerçekten aşıksa kocasına açıkça söylesin ve boşansın,kandırmaya gerek yok.
Yok daha neler yaa ciddimisiniz kafamçokkarıştı
Kocasına aşıksa açıkca söylesin mi??
Kocasına aşık olan birinin gözü başka erkeği görür mü?
Yok daha neler yaa ciddimisiniz kafamçokkarıştı
Kocasına aşıksa açıkca söylesin mi??
Kocasına aşık olan birinin gözü başka erkeği görür mü?
arkadaşlar neden boyle bir hisse kapıldınız inanın çözemedim,eğer o kişi ben olsaydım acıkca benim derdim,sonuçda birbirimizi tanımıyoruz.ama ben deilim,
ya eşiyle arasındaki
cıvımış bi ilişkiyse
ya kadın yanındaki adama sadece alışkanlıklarından dolayı katlanıyorsa
ya da zorunluluklardan dolayı
yinede bi başkasına gönlü kaymaz mı
ya da mutlu düşler kuramazmı
iki kişilik diil kalp haklısın
ya o kalpte boş yer varsa
yine de olmazmı dersin pasaklım
ki ben böyle saf örneklerin çok olduğuna inanıyorum
bir ilişki yaşanacaksa eğer..
şereflice yaşanmalı ...
haa yukarıdaki etkenler mevcut ise evlilikte boşanılır o zaman kiminle ne gibi ilişki yaşanırsa yaşanılır..
ama öncelikle boşanmak gerekir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?