Evli bir kadının başkasına aşık olması

:umursamaz:şaçma gelldii konu bana..olmaazz olmaamlı..iyi ozama her kadın ilğisisz sevgisiz kaldıgında hop başak adam biraz ilği sevgi gösterdi diye ona dönelim...ayıp

arkadasınızı anlamak baska tastıklemek baska bende olsam onu anlardım olabılır olmaz dıye bırsey yok hele ruhsuz bır evlılıkse olma ıhtımalı cok yuksek ama dogrumu yanlısmı degerlendırmesı sacma cunku kalbe soz gecmez ama beyne gecer ben olsam onu anladıgımı ama yasadıgı her neyse aşksa sevgıyse eger devam etırmeyı dusunuyosa bosanmasını eger bas edebılecegını dusunuyosa ıcınde yasmaasını ve o kısıden mumkun oldugunca uzak durmasını soylerdım eger o kısıyle arasında bır yakınlasma olmamıssa unutması kolay olur

bu etik olarak normal karşılanmamalı...kalbe söz geçmiyoasa beyne mantıga geçebilir
oazamn mutsusaa ve eşi ona deger vermyosa boşansın neden kandırıyookocacısun..aynı şeyii eşi yapsa erkek deseki sen bana ilğisizsin sevgisizn bende başka kadın bulldum sevgilim olduuu yanii karşılıklı bu durumlar yap ett:)

bana cevabenmıydı yazınız

canım sen niye tereddüt ediyosun ki arkadaşıın kırılmasın diye hata yapmasına göz yumma gerçek dost acı söyler bunu unutma benim mantığıma uymaz bu davranış tabikide yalnış yapptığı ne yapacaksa önce boşansın sonra yapsın kocasını aldatmasın gün olur devran döner aynısını birgün oda yaşarr ektiğini biçer yanii sende ona açık açık söylemelisin

dimiiiiii arkadaşim.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…