Evli bir kadının başkasına aşık olması

Herkese selam Öncelikle arkadaşını kınıyorum...sesiz kaldığın için senide kınıyorum..arkadaş diyorsun ve tepkini dile getiremiyosun ?nasıl arkadaşlıktır bu? anlamıyosada sende bunu hata olarak görebiliyosan bence öyle arkadaşa da hayatında yer vermemeni önerrim..arkadaşın başka adama değilde senin eşine aşık olsa arkadaşlılığını sürdürümüydün? bu kadar tepkisiz kalırmıydın bi düşün ? Kendine yapılmasını istemediğin hiçbir şeyi Başkasında uygulama...ayrıca Arkadaşın sorunlu bir evlilikte geçiriyor olabilir veya eşini sevmiyorda olabilir..vs vs Mahkeme denilen bir kurum var Boşanır ozaman aşkını yaşar..hee yok kardeşim benim çocuğum var bilmemne diye bakıyosa olaya ozamanda Aklını başına alır 2 cambaz bir ipte OYNAMAZ...

tepki göstermen lazımdı yanlışı doğruyu anlatman lazımdı...ha şimdi sölesen karşındaki sölemicekmi önceden tepki göstermedinde şimdi neden gösteriyosun die........herşey baştan söylenseydi alışala gelmiş bu durumun altında çaresiz kalmazdın

bu işte bir iş var dediğim nokta tam buydu işte yerimseniben

yazik arkadaslar bu kadar on yargili olmaniz beni cidden uzdu.eger o kisi ben olsaydim bunu esime yapacak kadar kuculmussem inanin burda sizlerden kendimi asla ve asla saklamazdim.ben sadece sizlerden fikir almak istemistim ama goruyorum ki hata yapmisim.yinede saolun.bu arada arkadasimla konustum ama bisi degismedi.

yani evet aşık olabilirsin.hayır bunu yapamazsın demem.çünkü bana sürekli fikrimi soruyo yanlışmı yapıyorum diyo bişi diyemiyorum.

Hmmm...
Evet yada hayir diyemiyorsun..
Yani bu konuda bir fikrin yok?
Sence evli bir kadinin baskasina asIk olmasi normal mi?

canım benzeri bir olay benim başıma gelmişti yakın bir aile dostumuz vardı yaklaşık 20 yıllık evliydiler ve bir gün kadın bana ve arkadaşıma gelip kocasını oyalamamızı bir yere gidip geleceğini söyledi ilk önce hani pek aldırış etmiyordum, sonra bu istekler sıklaşmaya başladı.En sonunda arkadaşımla karar verdik ne yaptığını öğrenmek için arkadaşım kocasını oyaladı bende kadını takip ve gördüklerime kendim bile inanamadım.tabi sessiz kalıp karşıdan seyredemezdim olayı kocası çok iyi bir insandı ki hala öyle kendisiyle ailece görüşüyorz.konuya döneyim hemen kadınla uygun bir zaman kollayıp konuştum ama gözü okadar kararmışki beni dinlemedi bile bişi olmaz deyip geçti ama benim içim rahat değildi bende bir süre bekledim baktım ki vaz geçmiyor diğer adamdan rahatınıda bırakmıyor yani gelir kayğı kocasını dayanamadım bir gün herşeyi anlattım kocasına çok şaşırdı ama sakin davrandı oda bi süre takip etti ve boşanmak için mahkemeye başvurduğunda tek celsede bitti iş.
şimdi eski koca kendinden 20 yaş küçük biriyle evlendi çok mutlu kadın ise boşanınca diğer adam tarafındanda terk edildi çünkü adam evli ve çocukları vardı ailesine döndü hatunda dımdızlak ortada kaldı.

Allah korusun cok zor ve günah...suan ona sadece o gözle bakmakla bile göz zinası yapıyor.bence arkadasına eşinin iyi yönlerini anlat.ve eger devam ederse bu kapılmaya sonunun neler olabiilecegine yapmasn yazık yani

inanin konustum defalarca ama gozu hic bisi gormuyo.sızı cesaretınızden oturu tebrk ederım.esıyle acık acık konusmussunuz;ben bunu yapabılırmıyım bılmıyorum yanı basta esım karsı cıkar buna emınım.aslında olay artık benden cıktı onunla konustugumdn berı eskısı kadar anlatmıyo bana herseyını sık gorusmuyo bıle tek temennım aılesını kaybetmeden ve sızın arkadasınız gıbı magdur olmadan kı bunun sonu bu dogru yolu gorur.bana ınandınız ve yorumda bulundunuz ıcın tesekkurler.

sen elinden geleni yapmışsın ozaman ama kendi ailenide düşünmek zorundasın kendini aklamak için bütün suçu etrafında bulunan insanlara yüklemeye kalkabilir böyle insanlardan korkmuşumdur hep sağlıklı düşünemezler hoş düşünebilseydiler kocalarını aldatmazlardı.sana bir arkadaş tavsiyesi bence o kadınla mümkün olduğunca görüşmelerini kesmeye çalış yoksa seninde yuvan tehlikeye girebiir unutma dilin kemiği yok kalkıpta kendiyle birlikte senide yakar aklanmak kolay olmaz

Haklısınız,inanın işin bu boyutunu hiç düşünmemiştim.Tavsiyenize kesinlikle uyucam.14 yıllık evlılığımı riske edemem doğrusu ki elimden geleni yapmaya çalıştım onun için,ama olmadı işte.Size çok teşekkur ederim,herşey için.a.s

rica ederim canım nedemek birbirimize yardım etmek için burdayız zaten dimi olumunekankayizsmile14 yıllık evliliğin ömür boyu sürer inşallah canım alkisalkisalkissen o kadından uzak dur yeter bataklıktan çıkmak gerçekten zordur o kadın boğazına kadar batmış artık yardım etmek sadece ona yem vermek gibi bişi olur, boşwer sen kendi mutluğuna bak tatlişkom zemuszemus

Evet yardım için burdayız,ki bian için yapılan yorumlar karşısında o düşüncemi kaybetsen de,sizin gibi insanlarla karşılaşmak da çok güzel,allah herkezin mutluluğunu daim etsin,güzel temennileriniz için saolun.opuyorumnanaktan

öncelikle konu sahibinin üzerine giden arkadaşları anlayamadım, kendisi olsa da olmasa da bundan bize ne
tartışmak için bir konu açmış, biz de tartışıyoruz
ben belki erken yaşımda birşey öğrendim ki hayatta hiçbirşey bembeyaz veya simsiyah değildir
işin iç yüzünü bilmeden insanları yargılamak veya ahkam kesmek (sanki herkes mükemmelmiş gibi) yanlıştır
bir konuda büyük laflar eden kişilerin gerçek hayatta o dediği lafların arkasında durduğu yanılgısına kapılmıyorum artık
tam aksine, büyük laflar edenlerin gizlemeye çalıştıkları şeyler olduğunu veya birşeyin hırsını çıkarmaya çalıştığını ve şöhret meraklısı olduklarını düşünür oldum
evli bir kadının başkasıyla bir ilişki yaşaması yanlıştır, evet bu doğru bir cümle
ama evli bir kadının nasıl bir evliliği olduğunu da, nasıl koşullar altında neler yaşadığını da bilmeden yorum yapamayız, yapmamalıyız...

evli bir kadının başkasıyla bir ilişki yaşaması yanlıştır, evet bu doğru bir cümle
ama evli bir kadının nasıl bir evliliği olduğunu da, nasıl koşullar altında neler yaşadığını da bilmeden yorum yapamayız, yapmamalıyız... aynen katılıyorum sana cenebaz..

insan birini seviosa baskasini asla gozu gormez
eger baskasina asik olma gibi bi durum varsa bu evlilikten ve bu kari-koca arasindaki iliskiden
suphe duyarim ben. Tasvip etmedigim birsey ama kocasini aldatmak yerine (eger gerckten kocasina karsi brsy hissetmiosa) bosanilmali bence

kimse kimseye, aldatma duygusunu yasatma hakkina sahip degildir, baskasina asik olabilen, esini sevmiyordur, esini sevmiyorsanda, bosanmali... bu tür kadinlar yüzünden cok yuvada yikiliyor... dogru degil bu tür seyler

tatlım benim beni bu güzel yorumun üzerine,söylicek hiçbişi yok.teşekkürler vereliniortak

kusura bakma tatlım ama o zaman senin kendini yaşananları ifade etme biçimin yanlış olmuş biraz...
ben illa sensin bu kişi demiyorum ama ifade yazış biçimin insanın aklına bunu da getirmiyor değil..!
Rabbim yuvanızı bir cihanda çok mutlu eylesin...:Saruboceq:
o zaman yorumu şöyle devam ettireyim öncekileri görmezden gelirsen...
Zeytin dalı misali...çünkü amacım seni kırmak inciltmek değildi...a.s.

o arkadaşına karşı tavır al konuşma yaptığının yanlış olduğunu her kelimede dile getir,
bak birde olayın şu yönünü düşün ki Allah korusun böyle birşeyi...
oldu ki herşey duyuldu kabak senin kafanda kırılabilir...bi anlık korku endişe ile arkadaşın bile suçu üstüne atmaya kalka bilir...sen şimdi yok yapmaz öyle şeyler diyeceksin kesin ama inan o zaten bunu o anki akıl ile mantıklı bir şekilde yapmamış olacak...
iyi düşün canım daha sonra bütün olayın üstüne kalma ihtimalide olabilir....
eşinle aranın bozulması ihtimalide olabilir....
Allah'ım saklasın beklesin bu tür olaylarda....
Arkadaşınada bir an önce Rabbim doğru Yola döndürsün :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…