Evli bir kadının başkasına aşık olması

evliyken , değilken...
aşk her yerde...
tabiki de aşık olunabilir.
evliliklerin çoğu genç yaşlarda yapılıyor ve doğru kişiyi seçmek gerçekten çok zor.
önemli olan,kararını verip boşanması ya da aşkından vazgeçip evliliğine devam etmesi...
yargılamak ise kimseye düşmez...
insanlar kendilerine yeten kadınları & erkekleri zaten aldatmazlar (çapkınlık olayından söz etmiyorum,o bence bir hastalık)
suç aldatılandadır
eğer kişi dışardakilere bakmaya başlamışsa,eşi ona yetmiyordur,üzüyordur,onu anlamıyordur vs vs
ve o evlilik zaten bitmiştir.
yaşayacağımız tek bir hayat var
mutlu bir şekilde yaşayıp,tadını çıkarmalıyız a.s.

Evli biri eğer bir başkasına aşık olduysa biranönce eşinden ayrılmalı. Sonuçda aşık olamaz diye birşey yoktur sanırım, böyle şeyler olabiliyor gerçeklerden de kaçılmıyor malesef. Taraf olmadan arkadaşınıza yardımcı olmalısınız. Bir başkasına aşıkken evliliğini sürdürmesi bence vicdanen yanlış...

eminim aşık olan a eşi de üzülecektir fakat bu durumda tek bi şey kalıyo o da ayrılmak bana kalırsa. olayı biraz daha uzatmak her iki tarafa da çok zarar verir. kandırılmışlık duygusunu yaşamak çook kötü bi şey allah kimseye yaşatmasın. umarım hepsi hallolur

o arkadasina sunu bir sorsana: senin esin bir kadina asik olsa ne düsünürdün....

kendisine gelsin eger esini sevmeyip baskasini seviyorsa bu evlilik yürümez... esinede yazik nasil ayni yatagi paylasabiliyor bu durumda, nasil vicdan azabi cekmiyor....

bazen insanlari anlamakda güc cekiyorum....

Konu sahibi arkadaşım,gözü hiçbirşey görmeyen arkadaşınızın durumu neoldu...CADIARZU

Konuştunuzmu hiç son zamanlarda,aklını başına aldımı yoksa hem çocuğunun hemde kocasının gözünün içine baka baka hala devammı. :1no2:

Arkadaşınızla en yakın zamanda kouşmalı. Böyle birşey yapmaması gerektğini, eğer aşk olduğu insanla birlikte olmak istiyorsa eşinden boşandıktan sonra bunları yapması gerektiğini söylemelisiniz.. Bir hataya bir suça susmak konuşmamak, olumlu yönde fikir beyan etmemek, o suça ortak olmaktır bunu hiçbir zaman unutmayın.

AŞk her yasta guzel . Omur uzun ve sevılmeyenle yıllaı paylasmak kotu. Ama sırf macera ıcın yuva yıkılmaz. Ustelık cocukları da var dıyorsun. Sevdıgı ınsanın nası bırı oldugu bu konuda cok onemlı bır belırleyıcı. Eger esıne hıc hıssıyatı yoksa o olmasa bıle zamnla baskası olur erkenden kırmadan dokmeden ayrılmak ıı. Ama orta yas bunalımından kendını begenn bır erkege duyulan ve askk sanılan duyguysa yasanan yuva dagıtmaya degmez zamanla gececektır. Bır anne once cocuklarını dusunmek zorunda kalıyo malesef. Baska bırını sevmesınde sorunyok bence kalp bu tutamazzsın . Asıl olan ıcraat varmı. Karsı tarafla gorusulup boynuz olayına gırılıyomu. Bole durum varsa derhal bosanılmalı yada herseyı unutup bır hata oldugunu kabul edıp evınde oturmalı bır daha tekrarlamamak uzere bu konu kapanmalı.

Evliyken bir başkasına aşık olmak değil, aşık olduktan sonra o evliliği sürdürmeye devam etmek büyük hata. İnsan her durumda dürüst olmalı bence. Diğer türlüsü bana doğru gelmiyor.

İnsan eşine aşık olarak evlendiyse nasıl başka birine aşık olabilir aklım almıyor...
Zorla evlendirildiyse olabilir ama bunun yanlış olduğunun farkında değil mi?
Çok istiyorsa eşlinden boşansın sonra ne yapıyorsa yapsın ama değil mi kocasına da haksızlık bu...
Bence ona fikrini söylemelisin fikrin ne bilmiyorum ama...

Her ne olursa olsun.. erkek veya kadin dünyanin en kötü esi olsa dahi, suc aldatilanindir denilmemeli asla.
Eger memnun degilse esinden, aldatmak yerine serfli olsun gitsin ayrilsin.
Illa aldatmasimi gerekiyoryasakkelime

on numara yorum

Aşk bu evliyken de bekarken de çalabilir kapını.
Bu insanın elinde olmayan üzücü bir durum.
Bence yapılması gereken içindeki yasak aşkı sürdürerek karşındakini aldatma yoluna gitmemeli.
Durum ilerlemeden eşinden boşanmalı,boşandıktan sonra bu yasak dediğim aşkı devam ettirmeli.
Bu duruma düşen arkadaşın kocasından boşanmayı göze alamayıp bu aşk çıkmazına daha da giriyorsa biran önce aklını başına almalı ve bu aşkı sonlandırmalı bence

arkadaşının bir an önce kendine gelmesi lazım,şayet istemiyorsa evliliğini bitirip aşkını yaşamalı veyahut gerçeğe dönmeli...

neden hiç kimse o kadına bir şans daha verilmesinden yana değil,kesinlikle evliliğinde ters giden bişiyler var ki bu heyecana atılmış.bence o aşkı yaşamalı ve aklında tartıp öyle karar vermeli.boşanmak,yuvayı yıkmak,ben aşık olmamalıyım demek kolay değil.peki sevdiği erkek ona nekadar değer veriyor,o kişi için boşanmayı belkide göze alamıyor ama onsuzda olamıyor,tekrar söylüyorum bişiyleri yaşamalı ben bititrdim demek hiçte kolay değil,dilde biter ama akılda kalır o kişiyle ilişkisine açıklık getirmeli eğer gerçekten birbirlerini seviyrlarsa ,ruh ikizleriyse ve mutlu olacağına inanıyorsa BOŞANIP o kişiyle evlenmeli...

Peki düşünene kadar kocasını aldatmaya devam mı etsin boshayallersmile

Bir çok yoruma şaşırdım açıkçası. Özellikle çoluk çocuk sahibi bir kadının bunu yapması çok çok ayıp. O zaman herkes işini gücünü bıraksın aşk peşinde koşsun öyle mi? Aşkı yakalayanlar da hemen eşlerinden boşansınlar. Sıkıntı yaşayan her çift bunu yapsın! Rahatlıktan bütün bunlar. Ben olacakları söyleyeyim. O aşk sönüp geçer ve hayatta tutunacak bir dalı bile kalmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…