- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Mutsuzcadi77
Ay yok niyeti bozdu bu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen.. Adam karısı ile sevişip mutsuzum diye dolaşıyor. Konu sahibi insallah kendinden uzak tutar. Ben olsam söylerim abime yaptığı terbiyesizliğiDi mi?Daha dün sevişmediyse karısı ile, gel beni bul.
Kız boş ver artık her lafına takılmayı böyle bir sürü insanın içinde gevşek gevşek aile hayatını konuşan bi tipten kimseye hayır gelmez sen aklını başına devşir etkilenmişsin belli bu tip insanlarda şeytan tüyü olur zaten biz sen üzülme diye söylüyoruz yaşın küçük de değil üstelikHerkese iyisiyle kötüsüyle yorumları için teşekkür ediyorum. Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim. Ve yemin ederim ki bu sözlerimde zerre yalan yok. Sözümona kişinin salonda herkesin içinde dediği bir sözü aynen aktarıyorum . " ooo ne güzel bu ev 3+1 miş ( abimin evini kastediyor.) artık x ile ( karısını kastediyor.) kavga ettiğimizde gelir burada kalırım. Nasıl olsa yerim hazır. "
Aynen böyle dedi ve herkes yüzüne baktı.
Ya adam bunların hiçbirini yapmadıysa?Aynen.. Adam karısı ile sevişip mutsuzum diye dolaşıyor. Konu sahibi insallah kendinden uzak tutar. Ben olsam söylerim abime yaptığı terbiyesizliği
Olmayan birşeyi neden yazsın ki? Kendisi öylemi algıladı diyorsun?Ya adam bunların hiçbirini yapmadıysa?
Sahsi fikrim kendısı her yapılanı ustune aldı.Olmayan birşeyi neden yazsın ki? Kendisi öylemi algıladı diyorsun?
Sahsi fikrim kendısı her yapılanı ustune aldı.
Oda olabilir. Herkes değişik kafa yaşıyorSahsi fikrim kendısı her yapılanı ustune aldı.
Yani, hala karısı ıcın dedı ama diyor.En son mesajından sonra bende öyle düşündüm.
Bende seni cin fikirli sanırdım piiiiiiE yağni, sonuç? Ne çıkarmalıyız burdan.?
Söyletecez, dur.Bende seni cin fikirli sanırdım piiiiii![]()
Ya ben hiç iyi seylerin kokusunu almadım. Gerçekten şu olaylarda ne sadece erkek ne de sadece kadın suçlu oluyor bu net!Söyletecez, dur.
Evli olan suçlu, o karısını düşünmüyorsa konu sahibi ne yapsın ki?Ya ben hiç iyi seylerin kokusunu almadım. Gerçekten şu olaylarda ne sadece erkek ne de sadece kadın suçlu oluyor bu net!
Olabilir. Ortaya hikaye atanları da gördüm.Olmayan birşeyi neden yazsın ki? Kendisi öylemi algıladı diyorsun?
Valla bıktım şu değişik kafalardan gına geldi..Olabilir. Ortaya hikaye atanları da gördüm.
Tam da bu, geldı karısı yoktu yanında.Evli olan suçlu, o karısını düşünmüyorsa konu sahibi ne yapsın ki?
Bak hem adamcağız mutsuzmuş, istemeden
yürütüyor evliliği bes belli, böyle böyle suçsuz olduklarına inandırıyorlar kendilerini demek ki.
Sherlock holmes olarak bu davaya göz attım ve bir sonuca vardım.Yani, hala karısı ıcın dedı ama diyor.
E tamam onun ıcın dedı
Yani senlik durum ne?
Niyeti bozmak ne kelime niyet depar atıyor koşuyor hücumdaAy yok niyeti bozdu bu![]()
Her yalnız her hareketi ustune alınırsa yandık yahu.Sherlock holmes olarak bu davaya göz attım ve bir sonuca vardım.
Sonuç olarak yalnızlığın verdiği hislerle herşeyi üzerine almış ve o haklı dahi olsa burada haksız olarak adını çıkardı adam nefes alsa karısının yanında almıyor benim yanımda alıyor diyoraklıma müge anlıdaki insanlar geliyor jgfjgfjfgj ve müge anlının tepkilerini veriyorum kfkkfgkf şuan durum böyle müge gibi izliyorum yahu adam bunları okusa ben neymişim der ahahahhaha abartı geliyor artık sizde umursamazsınız olur biter erkeklerin bi tarafını kaldırmaya ne meraklısınız