Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi?

Nasıl tersleyebilirdim? Adam abimin samimi ve bir mal konusunda kendisine gebe olduğu bir arkadaşı. Bende bunları bile bile o kadar insanın içinde tokat çakacaktım ya da rencide edecektim öyle mi? Dediğim gibi geçen yıl bana da sözlü olarak bir yardımda bulunmuştu. Kendi bile karısını düşünmüyorken ben niye karısını düşüneyim ayrıca?
Kadınlık ve insanlık gururundan olabilir mi? Vicdandan olabilir mi? Ahlak???

Yani adam yanaşşa karşı koymayıp yuva yıkacaksın öyle mi? Pes!!!

Nasıl tersleyebilirdim? Adam abimin samimi ve bir mal konusunda kendisine gebe olduğu bir arkadaşı. Bende bunları bile bile o kadar insanın içinde tokat çakacaktım ya da rencide edecektim öyle mi? Dediğim gibi geçen yıl bana da sözlü olarak bir yardımda bulunmuştu. Kendi bile karısını düşünmüyorken ben niye karısını düşüneyim ayrıca?
Yoo.
Sana yemek konusunda ısrar mı ediyor, tadını Bılmedıgım seyi sıparıs edip ziyan etmeyim sevmeyebılırım dıyıp ıstedıgın yemegı söyleyebilirdin.
Eve geldiniz balkondan laf mı anlatıyor sigara ıcerken duymazdan gelıp veya ustun koru evet hayır seklinde cevap verebilirdin yanına gidip oturmak yerine.

Bunları yapsaydın dosyaya bakmak ıcın dibine gırıp oturamazdı zaten.

Mesafe iyidir.
Kimseye cakmadan sovmeden dovmeden, hoop orda dur bakalım demenin bin bir turlu yolu var.

Karısını dusunmek zorundasın evet. Adam da zaten karısını yerin dibine sokan seyler yapmamis.
Ama baktık adam bekar gıbı takılıyor ozaman karısını dusunmek, kadın olarak bize kalıyor evet.

İyi adam sizden ne isterse eksiksiz yerine getirirsiniz bundan sonra.

Malum önemli gerekceleriniz var karısının olması sizi ilgilendirmez, çünkü sizin etik,ahlaki değerleriniz yok oluyor bir durumda.

Aklın yolu bir. Bır de cimrilikten olamaz hesabı abim odedı demıs.
Cımrı adamın hesap odedıgı nerde gorulmus ki elbette hesabı abi odeyecek.
Agzına degen catalın dedıgı etı yemek istedi dememizi bekliyor aslında. Senden ıgrenmemıs.. Falan.
Ama oyle degıl.

Musmutluuu Musmutluuu

arkadaşlar merhaba. Bu siteye yeni üye oldum ve günlerdir kafamı kurcalayan bir durum için konu açma gereği duydum. Umarım yardımcı olursunuz. Bu arada 28 yaşındayım. Konu şu ki; Abimin arkadaşı, evli bir adam abimin verdiği toplu yemekte ve sonrasındaki ev ziyaretimizde bana çok ilgi gösterdi. Eşi yanında değildi tabi. Yemekte söyleyeceğim siparişe karıştı yemezsen tabağını ben tamamlarım dedi sonra benim artık tabağımı önüne aldı. ( biri size aynısını yapsa ne düşünürdünüz? ) Sonra eve geçtiğimizde o kadar tanıdığının içinde bir benimle muhabbet etti mutfağa gittim peşimden geldi, salona geldim yakınıma oturdu ne yaptıysam yanımda oldu. ( elime aldığım bir evrağa bile benle beraber baktı. ) Sizce bu ilgi göstermek değil midir? Sebebi nedir? Yoksa ben mi fesatım? Yorumlarınızı bekliyorum.
Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi diye sormak yerine biz size soralım
Evli birinin size göstermiş olduğunu iddia ettiğiniz ilgiyle neden bu kadar ilgilendiniz???

Bu çok yanlış

Karısını görse tanısa karısını kötüleyip kendi vicdanını rahatlacak. Yok karısı hasta, karısı çirkin, karısı bakımsız vs gibi bahanelerle vicdan rahatlacak 🤦🏼‍♀️ Bi de yaşı 28 yazıyor daha küçük olsa ergenlik düşüncesi dicem ama ergenlik için biraz geç kalınmış
Çok çok kırıcı konuşuyorsunuz. Ben sadece bu konuyu kimseye açamadığımdan bu sitede sormak istedim ama herkes beni yaylım ateşine tutuyor.

Bu konuyu açmanın bence bir anlamı yok. Birinin davranışlarından rahatsız olduğumuzda durumu belli eder ve araya mesafe koyarız. Adam da karşı taraftan birşey göremediği için uzaklaşır.

Agzına degen catalın dedıgı etı yemek istedi dememizi bekliyor aslında. Senden ıgrenmemıs.. Falan.
Ama oyle degıl.

Musmutluuu Musmutluuu
Aslında gerçekten dediğiniz gibiydi. Tabağı bayağı bayağı artık etmiş görünümünü haşa berbat hale getirmiştim. Bunlara nazaran böyle bir davranış benim garibime gitti diyorum kimse beni anlamak istemiyor.

Ama oyle degıl.

Musmutluuu Musmutluuu
Öyle değilse ne peki? Kelime oyunlarınıza bayıldım bu arada.

Çok çok kırıcı konuşuyorsunuz. Ben sadece bu konuyu kimseye açamadığımdan bu sitede sormak istedim ama
Aslında gerçekten dediğiniz gibiydi. Tabağı bayağı bayağı artık etmiş görünümünü haşa berbat hale getirmiştim. Bunlara nazaran böyle bir davranış benim garibime gitti diyorum kimse beni anlamak istemiyor.
Senı anlayıp adam cimrilikten yedi diyorum, hayır cımrı degıl diyorsun.
Ne dıyım ya tukuruklerının degdıgı etleri yemek ıstemıs bu mu.
Cimrilik diyorum iste??? Gayette anladım seni.

Yoo.
Sana yemek konusunda ısrar mı ediyor, tadını Bılmedıgım seyi sıparıs edip ziyan etmeyim sevmeyebılırım dıyıp ıstedıgın yemegı söyleyebilirdin.
Eve geldiniz balkondan laf mı anlatıyor sigara ıcerken duymazdan gelıp veya ustun koru evet hayır seklinde cevap verebilirdin yanına gidip oturmak yerine.

Bunları yapsaydın dosyaya bakmak ıcın dibine gırıp oturamazdı zaten.

Mesafe iyidir.
Kimseye cakmadan sovmeden dovmeden, hoop orda dur bakalım demenin bin bir turlu yolu var.

Karısını dusunmek zorundasın evet. Adam da zaten karısını yerin dibine sokan seyler yapmamis.
Ama baktık adam bekar gıbı takılıyor ozaman karısını dusunmek, kadın olarak bize kalıyor evet.

Yeni dönem evli erkeklerle birlikte olan kadınların savunması bu yangıncım, o karısını düşünmüyor ben niye düşüneyim?

Herkesin kendinden sorumlu olduğunu nasıl da unutuyorlar.

Adam sizden çok etkilenmiş. Sebebi bu. Nasıl?

Öyle değilse ne peki? Kelime oyunlarınıza bayıldım bu arada.
Bu ısrarın ne yavrucum senın.
Ne duymak istiyorsun senden asırı etkilendi asık oldu dememizi mı.
Bak yarın evlenirsin kocan bırının yemegını yer o kısı gelir buraya konu acar, senı de orda savunuruz.
Adamın senle isi yok dememiz hosuna gitmiyor anlıyoruz ama gercek o.
Karısını dusunmek zorunda mıyım demen falan, ortada da bısey yok.

Herkes kendinden sorumlu su hayatta.
Adam dıyelım tıynetsız. Sen kendinden sorumlu olacaksın, evlı adam kırmızı cızgın olacak sohbete girmeyeceksin
Anladın mı?

Kelime oyunundan da anlamam dumduz insanımdır

arkadaşlar merhaba. Bu siteye yeni üye oldum ve günlerdir kafamı kurcalayan bir durum için konu açma gereği duydum. Umarım yardımcı olursunuz. Bu arada 28 yaşındayım. Konu şu ki; Abimin arkadaşı, evli bir adam abimin verdiği toplu yemekte ve sonrasındaki ev ziyaretimizde bana çok ilgi gösterdi. Eşi yanında değildi tabi. Yemekte söyleyeceğim siparişe karıştı yemezsen tabağını ben tamamlarım dedi sonra benim artık tabağımı önüne aldı. ( biri size aynısını yapsa ne düşünürdünüz? ) Sonra eve geçtiğimizde o kadar tanıdığının içinde bir benimle muhabbet etti mutfağa gittim peşimden geldi, salona geldim yakınıma oturdu ne yaptıysam yanımda oldu. ( elime aldığım bir evrağa bile benle beraber baktı. ) Sizce bu ilgi göstermek değil midir? Sebebi nedir? Yoksa ben mi fesatım? Yorumlarınızı bekliyorum.
Tutarsa gönül eğlendirecek tutmazsa da yanlış anlamışsın ben sana Yardımcı olmak için abi gibi yaklaşmıştım diyecek yersen....

Yeni dönem evli erkeklerle birlikte olan kadınların savunması bu yangıncım, o karısını düşünmüyor ben niye düşüneyim?

Herkesin kendinden sorumlu olduğunu nasıl da unutuyorlar.
Her harfine katıldım, insanların unuttugu sey kendilerinin sorumlu oldugu davranışlar ama hayat bugun o kadınaysa yarın buna.
Karma var.
Kaldı ki adam Birtane kısısel soru sormamıs ıltıfat etmemıs.
Hanı adam bunları yapsa adamdan da ıgrenıcem ama, isle ilgili soru sormus otur demıs.
Belkı hunharca egıldu konu sahıbı, adam da nezaketen otur dedı.
Herseyı de ustune alınmak....

Çok çok kırıcı konuşuyorsunuz. Ben sadece bu konuyu kimseye açamadığımdan bu sitede sormak istedim ama herkes beni yaylım ateşine tutuyor.
Sen galiba burda adam sana aşık süper falan dememizi bekleyip heyecanla hesap açtın ama aradığın cevabı bulamadın. Benim yazdıklarımın kırıcı olduğunu düşünecek kadar naifsen evli adamın sana ilgi göstermesini kendine yediremeyecek kadar da naif olmalısın

Ama oyle degıl.

Musmutluuu Musmutluuu
Ben kocamın tabağında kalmış yemeği bile yemiyorum, bardağından su bile içmiyorum . Kocam bak bu. 2 çocuğunu doğurdum bu adamın. Ama konudaki adam 7 kat elin tabağını sıyırıyor. Cimri ne kelime? Patolojik vaka resmen.

Ben kocamın tabağında kalmış yemeği bile yemiyorum, bardağından su bile içmiyorum . Kocam bak bu. 2 çocuğunu doğurdum bu adamın. Aman konudaki adam 7 kat elin tabağını sıyırıyor. Cimri ne kelime? Patolojik vaka resmen.
Hayır, tukuruklerının dedıgı etleri yemek istedi. Cevap bu.
Adam da degısık aslında da, bızene adamdan.
Bız kendimizden sorumluyuz.
Adam sabaha kadar yesın artıklarımı anca midemi bulandırır, hatta sakın ol yenisini soyleyım ben ısmarlıcam derım.

Back
X