Evli çiftin evinde bekar erkek misafir

Misafiri severim ama yatili misafiri hic sevmem.bu kim olursa olsun aileden bile olsa sevmiyorum yatili kalinmasini.kendimde cok zor durumda kalmadikca kalmam kimsede.
 
Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi

şimdi bekar adam yatılı misafir olur mu olmaz mı dan bağımsız bu nasıl bir düşünce

yani ben evde olduğum için problem olmaz ama ben olmazsam problem olur mu diyor

gelecek kişi zaten arkadaşmış bir gece gelip kalacak anladığım ne olur kalırsa

yani gece kalmasını gün boyu oturmasına tercih ederim ben

gündüz olsa yedir içir pişir vs vs

gece yatacak gidecek görmeyeceğim bile adamı

bu arada eşimin erkek arkadaşları gelip bizde kaldılar bekar ya da evli olmaları önemli değil

bir de benim kız arkadaşım gelip kalmıştı biz sevgiliydik o zaman

hiç sormak aklıma gelmemişti bizde kalabilir mi diye şehir dışından hem benim işyerimde bir seminer vermek hem benimle zaman geçirmek hem gezmek için geliyordu zira

yine eşimin bekar ve erkek kuzeni de gelmişti hiç sorun olmadı aklıma da gelmedi ay bu bekar ben bekar sevgilim bekar biz sabaha kadar ne yaparız diye
 
Eşimin arkadaşları gelip kalabilir zaten güvenmese gel kal demez.
Şahsen benim arkadaşlarım eşimin arkadaşları akşamları buluşup eğlenelim isterdim ama maalesef iş güç uzaklık olmuyor.
Bunda sorun edecek bir şey yok.
 
Yatılı misafir diye bir kavram var çünkü.


Baktığınız yer tuhaf geldi asıl bana da.
Aynı şehirde bir hafta yatılı misafirlik o dediğiniz yatılı misafir kavramına girmiyor benim için. Eskiden insanlar ulaşım güçlüğünden gelir kalırmış. Cidden aynı şehirdeki arkadaşının evinde bir hafta kalmak size normal mi geliyor?
 
Eşimin bekar arkadaslari bize gelirdi, yatılı kalan da oldu. Sorun yok. Ama bekar kız arkadaşımı eşim evdeyken yatılı istemem herhalde keyfi olarak
 
Aynı şehirde bir hafta yatılı misafirlik o dediğiniz yatılı misafir kavramına girmiyor benim için. Eskiden insanlar ulaşım güçlüğünden gelir kalırmış. Cidden aynı şehirdeki arkadaşının evinde bir hafta kalmak size normal mi geliyor?
Bir hafta kalmiyor ki konudaki kisi. Bir hafta kalacagi nereden cikti?
 
Eşimin çocukluk arkadaşı 1 gün kalmıştı bizde. Çok uzun zamandır olmasa da tanıdığım birisi oldulu için sorun etmedim açıkçası. Bence gelen kişiye bağlı, eşiniz davet ettiyse güvendiği biridir.
 
Yatılı misafir hiç sevmem. Evimde diken üstünde oturmak da istemem. 1 günlüğüne falansa olur da fazlası sıkıcı.
 
Bana göre sorun yok. Ne var ki bunda? Bekar olmasıyla ne alakası var ayrıca. Siz evlisiniz. Eşinizin yanında ne olabilir yani
 
mecbur olmadigi surece istemem, evde baskasi varken tuvalete rahat giremiyorum, farkli tuvaletler varsa olabilir
 
Aynı şehirde bir hafta yatılı misafirlik o dediğiniz yatılı misafir kavramına girmiyor benim için. Eskiden insanlar ulaşım güçlüğünden gelir kalırmış. Cidden aynı şehirdeki arkadaşının evinde bir hafta kalmak size normal mi geliyor?

Peki nasıl belirtmesi gerekiyor ?

Bir hafta bizde kalacaklar , yatılı misafir arasında fark yok ki.

" Niye belirtiyorsunuz, gece size mi saldiracaklar " gibi bir cümle kurmanız üzerine yazdım o mesajı.
 
Arkadaşın evlisi,bekar, eşinden ayrilmisi ,sevgilisi olanı olmayanı mi var ben anlayamıyorum.Bir ara yine burada okumuştum dul arkadasimin bize gelip gitmesi doğru mu diye,ağzım açık kalmıştı.Bana göre arkadaş,arkadaştır ,tüm sıfatlarından öte.Esimin arkadaşları evimde kaldığında aklıma başka şeyler gelmez.Yeni evliyim tribi de komik geliyor bana,altindaki mantigi anlayamiyorum,günde 3 öğün sevisiliyor da ona mi mani oluyor,bekar olmasa ne değişirdi mesela?esime güvenirim arkadaşına da guvenirim.gelip kalirlar,eşim onlarla görüşür.Hatta eşimin bekar kız arkadaşı da kalmıştı ,hani ne oldu ben anlamadım .
 
Çaya yemeğe çağırabilir çarşaflı dahi olsa. Kadın abartmış, bende tam tesettürlüyüm erkek misafir de ağırlarım, eşimle de giderim arkadaşlarıma, ama yatılı kalmazlar. Yani çaya gelebilirler bunda bi sorun yok.
Başka odada oturuyorlar sonuçta yanlarına gitmiyorum.
Ama yatılı istemem açıkçası, eşimde istemez.
Zaten doğru olanda bu bizde sizin dedğiniz gibidir haremlik selamlık vardır bna göre doğrusu bu 👍🏻Extra bü durum olur o ayrı onun dışında arkadaş kalmaz .Ama bu bahsettiğim kişi ilk nişanlısınıdan da bu yüzden ayrıldı 🤦🏻‍♀️
 
Zaten doğru olanda bu bizde sizin dedğiniz gibidir haremlik selamlık vardır bna göre doğrusu bu 👍🏻Extra bü durum olur o ayrı onun dışında arkadaş kalmaz .Ama bu bahsettiğim kişi ilk nişanlısınıdan da bu yüzden ayrıldı 🤦🏻‍♀️
Aynen bende öyleyim de abartmış baya bence bu kadının yaptığı haremlik selamlık ile alakası yok. Misafir istemiyor
 
Peki nasıl belirtmesi gerekiyor ?

Bir hafta bizde kalacaklar , yatılı misafir arasında fark yok ki.

" Niye belirtiyorsunuz, gece size mi saldiracaklar " gibi bir cümle kurmanız üzerine yazdım o mesajı.
Konu sahibi bekar erkek diye belirttiği için yazdım. Olayı anlamadım yani bekar erkek oldugu için mi tanımadığı ve evine yatılı misafir istemediği için mi onu anlayamadım ki bence çok fark var. Bekar erkek ya da bekar kadın, eşimin arkadaşı yada benim arkadaşım ben kimsenin evimde 1 hafta yatılı kalmasını istemem. Bekarken de istemem şu an bekarım mesela yine istemem.Max 3 gündür benim için yatılı misafirlik olayı. Herkese göre farklıdır tabi seven ağırlasın ama ben anlayamıyorum insanların evinde uzun uzun kalma olayını.

Yatılı kalma kavramı benim için eskiden kalma bi durum . Doktora gitmek için gelip uzun uzun kalmak,her zaman gelemiyoruz gelmişken uzun uzun kalalım durumları eskidenmiş gerek yok artık. Keyfi gelip takılmak da 3 gün sonrası beni boğar ve istemem. Bu kadar :)
 
benim esiminde benim tanidigim bir iki arkadasi kaldi bizde
uniden arkadaslariydi
cocuklar baska sehire ataninca evlerini bosalttilar
2 gun sonra yola cikacaklardi kaldilar bizde
esimde evdeydi sorun olmadi benim icin.
 
Eşimin arkadaşları gelip kalabilir zaten güvenmese gel kal demez.

sizden alıntı yaptım ama bu cümle bir kaç kişide de vardı yorumum cümleye aslında

yani eşim çok da tanımadığı iş için görüştüğü bir kişiyi de eve getirmişti bir gece

hatta adamın çapkınlık muhabbetini vs de biliyorduk meslektaş çevresinde dedikodu boldur

eşim bana güveniyor, adama güvenip güvenmemesinin ne önemi var ki

gece eşimin yanında gelip bana mı saldıracak adam
 
Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Ben bu bekarları istemeyen kafayı bir türlü anlayamadım gitti 🤔🤔 yahu sizin eşinizde bekar erkek statüsündeydi bir zamanlar. Oda herkes için potansiyel tehlikeydi demekki o zaman.
Sizde bekarken kimsenin evinde kalmadınız sanırım. Benim eşim saçma sapan tipleri ne hayatına ne evimize sokar. Bizde kalması için birini davet ettiyse evlimi bekar mı diye sorgulamam ben. Doğru bulmuyorum böyle ön yargıları. Haksızsınız bence.
 
Back
X