- 25 Haziran 2016
- 7.566
- 13.510
- 248
- Konu Sahibi Selvisevgi
Misafiri severim ama yatili misafiri hic sevmem.bu kim olursa olsun aileden bile olsa sevmiyorum yatili kalinmasini.kendimde cok zor durumda kalmadikca kalmam kimsede.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi
Aynı şehirde bir hafta yatılı misafirlik o dediğiniz yatılı misafir kavramına girmiyor benim için. Eskiden insanlar ulaşım güçlüğünden gelir kalırmış. Cidden aynı şehirdeki arkadaşının evinde bir hafta kalmak size normal mi geliyor?Yatılı misafir diye bir kavram var çünkü.
Baktığınız yer tuhaf geldi asıl bana da.
Bir hafta kalmiyor ki konudaki kisi. Bir hafta kalacagi nereden cikti?Aynı şehirde bir hafta yatılı misafirlik o dediğiniz yatılı misafir kavramına girmiyor benim için. Eskiden insanlar ulaşım güçlüğünden gelir kalırmış. Cidden aynı şehirdeki arkadaşının evinde bir hafta kalmak size normal mi geliyor?
Aa okey ben arkadaş beni alıntılayıp 1 hafta kalacak yazınca yorumlarda yazdı zannettim konu sahibi.1hafta kalacak dememis. 1 hafta sonrasi icin sözleşmis adam. Misafir bir hafta sonra gelecek yani.
Aynı şehirde bir hafta yatılı misafirlik o dediğiniz yatılı misafir kavramına girmiyor benim için. Eskiden insanlar ulaşım güçlüğünden gelir kalırmış. Cidden aynı şehirdeki arkadaşının evinde bir hafta kalmak size normal mi geliyor?
Zaten doğru olanda bu bizde sizin dedğiniz gibidir haremlik selamlık vardır bna göre doğrusu buÇaya yemeğe çağırabilir çarşaflı dahi olsa. Kadın abartmış, bende tam tesettürlüyüm erkek misafir de ağırlarım, eşimle de giderim arkadaşlarıma, ama yatılı kalmazlar. Yani çaya gelebilirler bunda bi sorun yok.
Başka odada oturuyorlar sonuçta yanlarına gitmiyorum.
Ama yatılı istemem açıkçası, eşimde istemez.
Aynen bende öyleyim de abartmış baya bence bu kadının yaptığı haremlik selamlık ile alakası yok. Misafir istemiyorZaten doğru olanda bu bizde sizin dedğiniz gibidir haremlik selamlık vardır bna göre doğrusu buExtra bü durum olur o ayrı onun dışında arkadaş kalmaz .Ama bu bahsettiğim kişi ilk nişanlısınıdan da bu yüzden ayrıldı
![]()
Konu sahibi bekar erkek diye belirttiği için yazdım. Olayı anlamadım yani bekar erkek oldugu için mi tanımadığı ve evine yatılı misafir istemediği için mi onu anlayamadım ki bence çok fark var. Bekar erkek ya da bekar kadın, eşimin arkadaşı yada benim arkadaşım ben kimsenin evimde 1 hafta yatılı kalmasını istemem. Bekarken de istemem şu an bekarım mesela yine istemem.Max 3 gündür benim için yatılı misafirlik olayı. Herkese göre farklıdır tabi seven ağırlasın ama ben anlayamıyorum insanların evinde uzun uzun kalma olayını.Peki nasıl belirtmesi gerekiyor ?
Bir hafta bizde kalacaklar , yatılı misafir arasında fark yok ki.
" Niye belirtiyorsunuz, gece size mi saldiracaklar " gibi bir cümle kurmanız üzerine yazdım o mesajı.
Eşimin arkadaşları gelip kalabilir zaten güvenmese gel kal demez.
Ben bu bekarları istemeyen kafayı bir türlü anlayamadım gittiMerhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?