Evli çiftin evinde bekar erkek misafir

Esimin arkadaslarini misafir ettim. Bunlarin arasinda kadinlar da vardi. Esim evde oldugu sürece bir sorun görmedim. Her hafta veya her gün yasanan bir durum degil. Siz rahatsiz oluyorsaniz esiniz bunu göz ardi etmemeli yinede. Bekar arkadasi evlendirin cift cift takilin 😁

Eşimin de benim de tüm arkadaşlarımız bizde kalır. Çoğu bekar zaten. Bence hiçbir sıkıntı yok.

Keyfi olarak evime gelip kalınması hoşuma gitmiyor..

Özellikle cocuklarim olduktan sonra bu şekildeki yatılı misafirleri kabul etmiyorum.

İster bekar olsun ister evli, gerek yok.

Adamın bir hafta sizin evinizde ne işi var, amaç ne yani ne yapacaklar eşinizle ?

Gitsin misafirhanede kalsın, sabahları bulussunlar.

Ayrıca böyle bir zamanda , hastalıklarla boğuşurken misafir olmaz ki..

Olabilir istemeyebilirsiniz sizin arkadaşınız değil sonuçta sıkılabilirsiniz ben anlıyorum ama yatılı diye belirtmeniz acayip yine de. Gecenin bi vakti saldıracak hali yok herhalde adamın. Kocanızla takılsınlar siz ilgilenmeyin hizmet falan ediyorsanız etmeyin. Hoşgeldin güle güle bitti. Ortak arkadaş okey de kimsenin arkadaşını yatılı çekemem evimde isterse kocam olsun 😏

Olabilir istemeyebilirsiniz sizin arkadaşınız değil sonuçta sıkılabilirsiniz ben anlıyorum ama yatılı diye belirtmeniz acayip yine de. Gecenin bi vakti saldıracak hali yok herhalde adamın. Kocanızla takılsınlar siz ilgilenmeyin hizmet falan ediyorsanız etmeyin. Hoşgeldin güle güle bitti. Ortak arkadaş okey de kimsenin arkadaşını yatılı çekemem evimde isterse kocam olsun 😏
Aynen ya benim bi annem kalmıştır yatılı olarak. Onun yanında da hepimiz rahatız zaten :D
Bende gereksiz buluyorum.Akşama kadar kalır, gider eyvallah. Mecburi olsa başka şehirden gelmiş olsa vs vs tamam sorun yok ama aynı şehir ve 1 hafta biraz saçma geldi açıkçası.

Sehir disindan geliyordur nebileyim baska bir is vardir vs ona eyvallah. Esim zaten bu sekilde bir davet yapmaz da keyfe keder durumlarda ben de istemem. Cok kisisel bir konu aslinda dogru veya yanlis yok

Aynen ya benim bi annem kalmıştır yatılı olarak. Onun yanında da hepimiz rahatız zaten :D
Bende gereksiz buluyorum.Akşama kadar kalır, gider eyvallah. Mecburi olsa başka şehirden gelmiş olsa vs vs tamam sorun yok ama aynı şehir ve 1 hafta biraz saçma geldi açıkçası.
Aynen öyle konu sahibi kendini yanlış anlattı bence. Aynı şehirde en yakın arkadaşımı bile evimde istemem 1 hafta. Hadi eskiden ulaşım sıkıntılıymış gelen dönmez kalırmış da yıl 2020 artık. Bu yatılı misafir olayı azalarak bitmeli 😂

Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Bize gelir eşimin arkadaşları bekarda evli de oldu evimde kalan, bunu sorun etmedim hiç ne olabilir ki ? Eşim zaten gözünün tutmadığı adamla arkadaş olmaz, bugüne dek ters bir hareketlerini görmedim keza benim arkadaşlarım da gelir

Ben genelde bir şey mantığıma yatmıyorsa, içimede sinmiyorsa yapmıyorum. İşgüzarlığıda sevmiyorum. Bekar adam illa kötü niyetlidir veya kötü bir şey olacak diye değil. Zaruri bir durum yoksa gereksiz bir olay bence niye kalıyor ki misafir gelsin yemeğe, çaya sonrada gitsin evine. Yeni evlisiniz bide. Eşiniz çalışmıyor mu ? Neresinden tutarsam tutayım mantıksız. Bide kaç gün kalacakmış, sebebi neymiş.. detay belirtmemişsiniz konunuzda hiç. Sizinde eğer mantığınıza yatmıyorsa kabul etmeyin.

Evime girip yatili kalabilecek kisi ile zaten ben de samimiyimfir yani kalabilir bence neden olmasin?

Bekar da olabilir evli de olabilir, evlisiniz diye niye ayrım yapıyorsunuz ki evli olsa kalmasına müsade mi edecektiniz? Arkadaşını tanımıyorsanız rahatsız olabilirsiniz ama tanıyorsanız, muhabbetiniz iyiyse size de değişiklik olabilir niye bu kadar karşısınız onu anlamadım ben eksik anlatmışsınız. Şahsen eşimin bekar arkadaşları da var samimi olduğumuz, gelip kalmak istese eşim de müsade ediyorsa benim için sıkıntı olmaz ki herkesi de kolay kolay davet etmez eşim. Yani 1 aylık evli çift olarak mabedimize kapanıp bekarlara vebalı gözüyle bakmadığımız için sıkıntı olmazdı bizim için. Korona için istemiyorsanız haklısınız ama genel olarak evlilerin evinde bekarların kalmasını uygun görmüyorsunuz, sebep? :KK51:

Back
X