- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
konuşmayı denedin mi peki istediklerini söylemeyi deneEşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
11.5 yillik evliyiz, 16 yildir birlikteyiz :)
Çalışıyor musunuz?sanki benim eşimi anlatıyorsun...ben de çok şikayetçiyim bu durumdan...ve gittikçe yalnızlaştığımı hissediyorum... ve 3 senelik evliyiz biz de yeni sayılırız yani ama paylaşımlarımız çok az... ve gereğinden fazla işkolik... demişsin ya duygusal açıdan tatmin olamıyorum diye ne kadar da guzel ifade etmiş dedim kendi kendime... ben çok ugraştım bu durumu düzeltmek için ama olmuyor iki gün zoraki düzeliyor yine hop aynı... paylaşımımız yok nerdeyse... eve gelip yemeğini yiyor işi varsa onla ilgileniyor yoksa uyuyor direkt... kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım resmen...
Yan yana oturmak harici aksamlarimız böyle geçiyor zatenevliliğinizin başında bazı rutinleri oluşturun mesela eve geldiği zaman; Hoşgeldin deyin ve öpün
sonrasında yemek yerken gününün nasıl geçtiğini sorun, siz gününüzü anlatın,tv izlerken ayrı koltuklarda olmayın, yanında olun, yine tv dekilerle ilgili yorum yapın, küçük şakalar yaramazlıklar yapın :)
Maşallah ; )
çalışmıyorum öğrenciyim ben , evet eşim saha muhendisi sürekli çalışıyor işi yorucu...Çalışıyor musunuz?
Esinizin isi yorucu mu?
Yaş farkınız mi var?çalışmıyorum öğrenciyim ben , evet eşim saha muhendisi sürekli çalışıyor işi yorucu...
hayır 6 ay sadece buyuk benden...Yaş farkınız mi var?
İnsanlar şu evliliğiniz üzerinden verdiğiniz örnekleri okuyunca birbirine aşık insanlar ve mutlu evlilik görüyor ama işin aslı öyle değil siz de bal gibi biliyorsunuz....8 yili bitirdik evliligimizde,esim dipdibe olmak ister hep.mutfaga sigara icmek icin gittiginde bile beni cagirir gider karsisina otururum ben icmedigim halde.tv izlerken uzanip sariliriz,ayri oturmak istemez.izledigimiz dizi pek yoktur mesela bizim genelde film izleriz aksam kimse eline telefon,tablet v.s almaz.aksamdan aksama beraberiz yuzunu goreyim der,kizimiz var biraz daha dikkat ediyoruz yaninda ama sarilmadan opmeden durmaz pek yeni evliyken daha da yapisiktik mesela Siz yanasin o yapmiyorsa
Sana en yakın kendimden örnek vereyim canım ben de ilk evlendiğimde aynı sorunlari yaşadım her gün aglardim sevgiliyken çok yakindik evlenince bir o kadar uzaklastik ama bu çok uzun sürmedi çok şükür ben peşinden koşmayı bıraktım kendi geliyor bana zaten belli bir süre sonra evliligimiz oturdu çok şükür kısaca başkalarının hayatına asla özenme canım boşver onlar her insanın karakteri bir değil sende sabırlı ol bırak dusme adamın üstüne zaten bir müddet sonra sana geri dönecektir ilgi alaka kesilecek cunkuEşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
Herkesin evliligi o evde neler yasadigi kendini ilgilendirir,bizim de zor gunlerimiz inis cikislarimiz oldu tabi ki.biz evliligimizi iliskimizi guzellestirmek adina boyle yapiyoruz,birbirimize zaman ayiriyoruz ve evet mutluyuz cok sukur sizi rahatsiz eden nedir?İnsanlar şu evliliğiniz üzerinden verdiğiniz örnekleri okuyunca birbirine aşık insanlar ve mutlu evlilik görüyor ama işin aslı öyle değil siz de bal gibi biliyorsunuz....
Beni rahatsız eden şey şu bakın üye olmadan önce burada çok sık takılırdım bir konuda yazdıklarınıza denk gelince size çok üzülmüştüm bir hemcinsim olduğunuz için sonra üye oldum filan bir kere aklıma düştünüz size baktım açtığınız konu yok size bir şey yazayım neyse konulara baktım da özellikle eşli evlilikle ilgili konulara yazdığınız mesajları okuyunca bu ne yaman çelişki üzülmeye gerek yokmuş açıkçası üzüldüğüm üye kendini düşünmeyip çevreye biz mutluyuz mutluluk oyunu oynuyoruz diye gösteriyordu...Herkesin evliligi o evde neler yasadigi kendini ilgilendirir,bizim de zor gunlerimiz inis cikislarimiz oldu tabi ki.biz evliligimizi iliskimizi guzellestirmek adina boyle yapiyoruz,birbirimize zaman ayiriyoruz ve evet mutluyuz cok sukur sizi rahatsiz eden nedir?
O hemen gelir yatar ben opersem yorgunum der hep yorgundur berseye yorgunum der konusursun yorgunum der sinirlenirsin yorgunum der yeryuzunde tek calisan odur cunku hep yorgun hep yorgun yorgun seviyo galibaEşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?