- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
Bi kadin Kocasından sence nasil intikam alabilir GECE?Gece intikamdan kastınız nedir?
Aşk olsun bize şişman mi diyorsunL koltuk bizimkinin oturma yeri baya geniş tek kişilik yatak gibi ikimiz de zayıf olunca sıgıyoruz
Estağfirullah bi an yanlış anladım nasıl sıgıyorsunuz gibisinden yoksa şeyden degilAşk olsun bize şişman mi diyorsun
Hadi sizinki L koltuk herkesinki mi oyle yahu
Bizim oturma alışkanlığımiz yok, cayi bile yattigimiz yerden iceriz
2 kisi ayni koltukta mumkun degil o yuzden
akşamlarınızı saat saat ayırın bence mesela saat10 dan sonra tv billgisayar ve telefonları kitaplarınızı bi kenara koymayı deneyin ....10 a kadarda herkes serbest olsunEşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..[/QU yeni evliyken bende bu tarz sorunlar yaşadım üstelik çok uzun bir ilişkiden sonra evlendim.oyun hastasıydı eşim bazen tek başına yatmak isterdi o dönemler bende çok kızardım.fakat gün geçtikçe düzeldi eşim tabi düzelene kadar kavga gürültülerimizde oldu.şimdi bırak ayrı yatmayı annemlere bile kalmaya yollamaz sensiz yapmam diye(hastalık vs. haricinde).yani biz zaman geçtikçe evliliğimizi oturduk.beraber film dizi izleriz gerekmedikçe pc açmayız.ama her dakka beraber olmakta sıkar ikimizi bazen insan kafasını dinlemek ister ayrı takılırız.biz öğrendik herşeyimizi bizim evliliğimiz zamanla oturdu kısacası.
Bi kadin Kocasından sence nasil intikam alabilir GECE?
Evliliğe hoş geldin bacımEşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
Pek hos gelmedimEvliliğe hoş geldin bacım
Her gün mu istiyor ki?kızlar ya bişi dicim. konu sahibinden müsaade alaraktan
eşim diyor ki işten gelince beni seksi kıyafetle karşıla götür gerekirse duş aldır sonra yatağa at:) hep böyle atraksiyonlar bekliyor. hani bu arada olur da hergün hergün?
mum eşliğinde sürpriz yemekler falan. şaşırt beni diyor. allah var o beni hep şaşırtır mutlu eder sürpriz yapar. haklı aslında bu isteklerinde ama hergün bunu nasıl yapabülürüm kü. ne dersiniz.
açken o o değilHer gün mu istiyor ki?
Her gün olursa anlami olmaz ki heyecanı kalmaz
Bir de acken niye boyle bi istekte bulunuyor
Zamanla alışırsınız bir düzene takma kafana allah başka dert vermesinPek hos gelmedim
Olabilir
Evde de benden cok o laf atar konuşur zaten
Ama atıyorum isten gelince opmesini istedigimi belirttim bikac kere hala alışkanlık edinemedi. Nadiren öpüyor, ben de ozledigimde öpüyorum sade
kızlar ya bişi dicim. konu sahibinden müsaade alaraktan
eşim diyor ki işten gelince beni seksi kıyafetle karşıla götür gerekirse duş aldır sonra yatağa at:) hep böyle atraksiyonlar bekliyor. hani bu arada olur da hergün hergün?
mum eşliğinde sürpriz yemekler falan. şaşırt beni diyor. allah var o beni hep şaşırtır mutlu eder sürpriz yapar. haklı aslında bu isteklerinde ama hergün bunu nasıl yapabülürüm kü. ne dersiniz.
tamam sağol :) alışveriş yapmam lazım malum:)hahahaçok tatlı bence ama sen ona de ki ''her gün bunu yaparsak bi anlamı kalmaz, bi zaman sonra alışırsın, şaşırmazsın bile, şaşırmak istiyorsan bunu arada bir kafama estiğinde yapmalıyım ki heyecanlı olsun'' de :)
ve gerçekten de haftada bi iki gün yap :) ama gün belirleme tabi. mesela ille de salı günleri yapıcam deme, kafana göre. o da bilemesin o gün yapacak mısın yapmayacak mısın, ancak o zaman sürpriz sayılır yaptığın.
her akşam yemekte saatlerce gevezelik yaparız o işyerinde, yolda vs olanları anlatır, ben de o gün neler yaptıysam onları (bu dönem gündemimizin büyük bölümünü benim iş görüşmesi maceralarım oluşturuyor) sonra ufaklığı yatırana kadar arada dedikodu yaparak vakit geçiriyoruz. kızımız uyuduktan sonra ya oyun oynuyoruz ya da dizi/film izliyoruz, genelde birlikte uzanarak izleriz, alışkanlık.
gece uyumadan da sesli hayal kuruyoruz, çok kaptırınca saat 3-4 bile olabiliyor
Bende yeni evliyim,Ve hamileyim eşimde öyleydi alışma süreci diyoruz biz buna o yapmazdı ben koşardım yanına öperdim sarılırdım,Anlstmazdı tv izlerdi ben anlatırdım, sus izliyorum flan diyince bende sus bende seni izliyorum şuan derdim. Halada öyle işten gelir şimdi biraz daha anlamaya başladı böyle ite kalka yapa yapa, gelince sarılır öper yapmazsa olur ya dalgın olur ben yaparım duyduklarına inanma cnm herşey tos pembe degil herkesin hayatı farklı sevgililikle evlilik bambaşka inanki böyle insanları duyupta agrısız başını agrıtma dövmüyorsa seni hırpalamıyorsa hakaret etmiyorsa sövmüyorsa kırmıyorsa böyle şeyler içinde Kafaya takma o yapmazsa sen yap canım sıkma canınıEşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Kaç yıllık evlisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?