Evli çiftlerin akşamları?

12 yıllık evliyiz..2 tane çocuğumuz var. işten gelince ben hemen mutfağa geçerim.Yemek hazırlarım.eşimde 1 yaşındaki oğlumuzla ilgilenir.sonra yemek yeriz. Çocuklardan fırsat bulursak iki çift laf ederiz.Çünkü oğlum bazen yemek bile yedirmiyor ağlıyor.yemek sonrası tv izleriz.çay ve meyve v.s yeriz aile olarak. Bu arada gün içince önemli bir olay olduysa anlatırız.Sonra herkes yatağa. Yatar yatmaz uyurum .Zira yorgunluktan ölüyor vaziyette oluyorum.

L koltuk bizimkinin oturma yeri baya geniş tek kişilik yatak gibi ikimiz de zayıf olunca sıgıyoruz
Aşk olsun bize şişman mi diyorsun
Hadi sizinki L koltuk herkesinki mi oyle yahu
Bizim oturma alışkanlığımiz yok, cayi bile yattigimiz yerden iceriz
2 kisi ayni koltukta mumkun degil o yuzden

Aşk olsun bize şişman mi diyorsun
Hadi sizinki L koltuk herkesinki mi oyle yahu
Bizim oturma alışkanlığımiz yok, cayi bile yattigimiz yerden iceriz
2 kisi ayni koltukta mumkun degil o yuzden
Estağfirullah bi an yanlış anladım nasıl sıgıyorsunuz gibisinden yoksa şeyden degil herkesin yapısı farklı eşim uzanır ben bazen otururum sonra kolumdan tutup çeker yanına yatırır alışmış kudurmuştan betermiş

akşamlarınızı saat saat ayırın bence mesela saat10 dan sonra tv billgisayar ve telefonları kitaplarınızı bi kenara koymayı deneyin ....10 a kadarda herkes serbest olsun

Evliliğe hoş geldin bacım

kızlar ya bişi dicim. konu sahibinden müsaade alaraktan
eşim diyor ki işten gelince beni seksi kıyafetle karşıla götür gerekirse duş aldır sonra yatağa at:) hep böyle atraksiyonlar bekliyor. hani bu arada olur da hergün hergün?
mum eşliğinde sürpriz yemekler falan. şaşırt beni diyor. allah var o beni hep şaşırtır mutlu eder sürpriz yapar. haklı aslında bu isteklerinde ama hergün bunu nasıl yapabülürüm kü. ne dersiniz.

Her gün mu istiyor ki?
Her gün olursa anlami olmaz ki heyecanı kalmaz
Bir de acken niye boyle bi istekte bulunuyor

Olabilir
Evde de benden cok o laf atar konuşur zaten
Ama atıyorum isten gelince opmesini istedigimi belirttim bikac kere hala alışkanlık edinemedi. Nadiren öpüyor, ben de ozledigimde öpüyorum sade

her geldiğinde sen öp. o koltukta otururken sen git yanına otur. ama istisnasız her zaman yap bunu. bir gün bile atlama.
artık o bilsin kapıdan girdiğinde ilk göreceği şeyin öpücük olacağını. iyice alışsın bu duruma. hayatının bi parçası haline gelsin.
ondan sonra eğer sen öpmezsen şaşırır, bi sorun olduğunu düşünür, sorar, neden öpmediğini anlamaya çalışır.
alışkanlık her şeydir bence.

ben nişanlımla ilk sevgili olduğumuzda sabah uyanır uyanmaz bana mesaj atmazdı, ben de isterdim ki uyanınca ilk işi bana günaydın demek olsun, arasın ya da mesaj atsın. bunu ne kadar dile getirirsem getireyim, istediğimi bildiği halde yapmadı.

peki ben ne yaptım? hiç şikayet etmedim, dile getirmedim, ondan beklemedim. uyanır uyanmaz o atsa da atmasa da ilk günaydını hep ben attım ona. aylar boyu, hatta nerdeyse sene diyebilirim, her zaman benden bu davranışı gördü, alıştı.

ondan sonra ben atmadan önce kendi atmaya başladı. hatta ben ondan önce uyanıp yazmadıysam triplere girdi.

bence o yüzden artık sen de ''işten gelince beni öp'' deme. işten gelince sen onu öp. senin öpmene alışsın. sen öpmeyince eksiklik hissetsin

hahaha çok tatlı bence ama sen ona de ki ''her gün bunu yaparsak bi anlamı kalmaz, bi zaman sonra alışırsın, şaşırmazsın bile, şaşırmak istiyorsan bunu arada bir kafama estiğinde yapmalıyım ki heyecanlı olsun'' de :)

ve gerçekten de haftada bi iki gün yap :) ama gün belirleme tabi. mesela ille de salı günleri yapıcam deme, kafana göre. o da bilemesin o gün yapacak mısın yapmayacak mısın, ancak o zaman sürpriz sayılır yaptığın.

bende yeni evlendim biraz ani oldu

1 buçuk aylık daha ,aynı işi yapıyoruz homeoffice tarzı hergün beraber çalışıyoruz evimiz benim annemin yan apartmanı günümüzün çoğu annemde geçiyor şimdilik evlendikten sonra 2.eve yeni geçtik onlarla uğraştık daha anlayamadım bakalım durumlara ilerleyen günlerde evimize tam yerleşelimde muhtemelen bütün gün çalışıp sonra tavla oynarız şuanda yaptığımız bu

bazen ben zuhal topal açıyorum akşamları haberlerden önce birşey demiyor başta ben izlemem kapat şunu diyordu alıştı

tamam sağol :) alışveriş yapmam lazım malum:)

Kaç yıllık evlisiniz ?

Bende yeni evliyim,Ve hamileyim eşimde öyleydi alışma süreci diyoruz biz buna o yapmazdı ben koşardım yanına öperdim sarılırdım,Anlstmazdı tv izlerdi ben anlatırdım, sus izliyorum flan diyince bende sus bende seni izliyorum şuan derdim. Halada öyle işten gelir şimdi biraz daha anlamaya başladı böyle ite kalka yapa yapa, gelince sarılır öper yapmazsa olur ya dalgın olur ben yaparım duyduklarına inanma cnm herşey tos pembe degil herkesin hayatı farklı sevgililikle evlilik bambaşka inanki böyle insanları duyupta agrısız başını agrıtma dövmüyorsa seni hırpalamıyorsa hakaret etmiyorsa sövmüyorsa kırmıyorsa böyle şeyler içinde Kafaya takma o yapmazsa sen yap canım sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…