Evli çiftlerin akşamları?

her evliliğin dinamiği farklıdır. kimi evliliklerde eşler birbirine bağlıdır birbirini sever ama iletişim azdır. kimisinde iletişim çoktur ama hissiyat yoktur. bu bence göreceli bir kavram. her insan gibi her evlilik de farklıdır. illa şöyle olacak diye bi kaide yok. biz eşimle kavga ederek hatta birbirimizi yiyerek iletişim kuruyoruz mesela. ( tabi saygı sınırını aşmadan) tartışmadığımız gün eksik hissediyoruz. tartışırken arada kafamızı yana çevirip güldüğümüz bile oluyor. bazen o kadar saçmalıyoruz ki...
o sarılmayı öpmeyi çok sever. ben de tam tersi sıkılıyorum. bana hep sıcak değilsin der. elin kadınları kocalarını neredeyse yiyecek,sen elimi bile tutmuyorsun der. adam kavgadan sonra bile sevişmek ister. yapı meselesi.
ben de sohbeti konuşmayı çok severim. ama o da sohbetten sıkılır. dinlemez beni konuşmaz da. anlamıyor beni. hiçbir derdimi paylaşamıyorum onunla. bu da beni çok üzüyor.
ona göre evlilik 24 saat sevişelim öpüşelim her an her dakika sarılalım. durmadan bakışalım. masaj yapalım. banyo yapalım....

bazen çok sıkılıyorum. bizde de dokunma çok ama sohbet yok.

insan olgunlasiyo gliba bi sure sonra bende bi sorun var diye dusunuyodum ama erkeklerde de oluyomus bizde sohbet var alasi var hemde hic susmaz dusunki tuvalete gittigimde bile odadan bagirarak biseyler sorar dokunma var yanimdan kalkmiyo surekli mıç mıç ama bende tık yok sanirim fazla ciddi biriyim

al benden de o kadar. duvar gibisin diyor. adam bana ben de sen de odun gibisin anlamıyorsun diyorum

al benden de o kadar. duvar gibisin diyor. adam bana ben de sen de odun gibisin anlamıyorsun diyorum
allahim yarabbim ya disardaki haliyle evdeki halini karsilastirsam arada 100 fark bulurum bi de dizime yatip kedi gibi nie benle hic ilgilenmiyosun demiyomu agzina burnuna vurasim var onu benim yapmam gerekiyo

bildiğin banyoya girip adamı yıkıyorum çocuk gibi. hem de öyle kese filan değil. komple. yıkamazsam küsüyor. ballı süt filan istiyor. aynen kedi gibi okşanmak istiyor. bazen çocuk gibi konuşuyor. kendi kendine küsüp barışıyor. adam epilasyon yaparken bile yanımda durmak istiyor. her dakka dibimde peşimde.çok sıkılıyorum. ben de sinir oluyorum. uğraşmak istemiyorum. biraz ağır olsun efendi olsun istiyorum.
o da çocuksu her dakka aşkım canım her an ekşına hazır bi kadın istiyor ama malesef.
malzeme bu. benden çilekli pasta olmaz. olsa olsa salçalı makarna olur

hayatimi anlatmissin resmen agzina saglik valla bu salcali makarna olayini esime de soylemem gerer en azindan ddegin gibi pasta hayali kurmasain bari

benimki de mesela mutfağı toplarken hadi hadi der. ister ki yanına gideyim sabredemez. bazen onu bekletmeyim diye şöyle bir üst üste koyup yanına gittiğim olur. o zaman da burası niye dağınık der. böyle bir adam:) aboo özledim

o zaman mutfağı o toplasın bi zahmet. sen de hazırlanırsın.
başta bizim de öyleydi. oh ne ala memleket. sonra alıştırdım onu. dedim nasıl muamele olursa öyle hizmet( ekşın anlamında) görürsün. herşeyi ben yaparsam don pijamaya razı olursun. sen yaparsan fantaziye bağlarız.
artık canı isteyince bakıyorum ortalığı topluyo çocukları erken yatırmaya çalışıyo... ben de anlıyorum tabi gece maç var.
biz de ben hazırlanmaya giderim. o çocuklrı yatırır. ortalığı toplar. iş bitince de ben uzanırım kanepeye. o çay filan yapar.
alıştırmaya bağlı. öyle beleşe getirmeyin kızlar ( tabi yanlış anlaşılmasın. kadınlığınızı menfaat için kullanın demiyorum. zira bu çok çirkin. sadece azıcık naz yapın diyorum.)

ohhh ne guzel yaa hem eksn olsun hem hizmet kebap valla

aksama var daha sabreyle

canım eşim çok yardımcıdır bana. ben bırakmıyorum mutfakta iş yapsın. benim yapmam lazım illa

Çok erken yorulmuşsunuz sanki. Bir probleminiz yok ama renginiz de yok. Siz sohbet açın sarılın. Kadındır cilveli olan. Hem eşiniz de konuşkanmış ne güzel. Oturup sohbet edin.

6yıllık evliyiz eşim çok yoğun çalışır akşam geç gelir ama gün içinde arar2 defa msj atar çocuklarla konuşur eksik varmı diye sorar, gelince sarılır öper yemeğini yer koltuğa sarılarak uzanırız veya ben sırnaşırım arada(fazla yapmam sonra kendimi yatak odasında bulurum) her zaman aynı olmaz tabiki ama siz daha yeni evlisiniz ben hatırlıyorum ilk senemizde sarılmadan uyudu diye küserdim bence siz biraz yanaşın cilveli olur kadın dediğin hem belki bakarsınız oda heveslenir

Benim esim kedi gibi gelir dizlerime yatar basini oksatir.22 aylik kizimiz var digeride yolda uc aylik hamisim.yemegi falan yer bulasigi yikar kizimi falan yediririm tam uzaniyim bide hamikeyim yoruluyorum o kurulmus bile hadi gel basimu sev.kiyamiyorum kocis dizimde bu sefer kizim gelip kucagima atliyor anneee diye biri kucakta biri dizde biride karnimda.ben dizimi izlerim esim telde oyun oynar tabi biz 9 yillik evliyiz haziranda 9 olucak.ama cok konusuruz esim isyerini anlatir ben sorarim cenemiz dusuktur.
Ama ilk yillarda baya zorlandik zamanla oturur evlilik daha yeni alisma evresindesin.herkesi oldugu gibi kabullenmek lazim sende soyle bana saril de ilgili ol de erkekler dusinemiyor ince malesef.ayri ayri oturmayin ayni koltukta olun hep.sarilarak filim izlemeyi biz cok seviyoruz hafta sonlari kizimi uyutup sicacik odada korku filmi izleriz.cok guzek oluyor tavsiye edeim

Biz yenı evliyken sarılmadan tv izlemezdik sarılarak uyuyakalirdik kanepe de şimdi bile ayrı kanepelerde oturmayiz aynı kanepede
siz gidip yanaşın

Bana ketum sanırım. Arkadas ortamında gayet konuşkan biri.
sanki benim eşimi anlatıyorsun...ben de çok şikayetçiyim bu durumdan...ve gittikçe yalnızlaştığımı hissediyorum... ve 3 senelik evliyiz biz de yeni sayılırız yani ama paylaşımlarımız çok az... ve gereğinden fazla işkolik... demişsin ya duygusal açıdan tatmin olamıyorum diye ne kadar da guzel ifade etmiş dedim kendi kendime... ben çok ugraştım bu durumu düzeltmek için ama olmuyor iki gün zoraki düzeliyor yine hop aynı... paylaşımımız yok nerdeyse... eve gelip yemeğini yiyor işi varsa onla ilgileniyor yoksa uyuyor direkt... kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım resmen...

8 yili bitirdik evliligimizde,esim dipdibe olmak ister hep.mutfaga sigara icmek icin gittiginde bile beni cagirir gider karsisina otururum ben icmedigim halde.tv izlerken uzanip sariliriz,ayri oturmak istemez.izledigimiz dizi pek yoktur mesela bizim genelde film izleriz aksam kimse eline telefon,tablet v.s almaz.aksamdan aksama beraberiz yuzunu goreyim der,kizimiz var biraz daha dikkat ediyoruz yaninda ama sarilmadan opmeden durmaz pek yeni evliyken daha da yapisiktik mesela Siz yanasin o yapmiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…