Biz birbirimizi opmuyoruz yalnız :/Biz 2 yillik evliyiz tam da anlattigin gibiyiz. Arada aksamlari otururken dedikodu yapariz beraberbir de sizde oyle tensel temas yokmus ama biz operiz birbirimizi surekli mesela esim su icmeye kalkarken beni oper gider ya da yattigi yerden gel bi opucuk ver bakayim falan der :) normalsiniz yani cok anormal bir durum degil sizinki.
Arada böyle cinlikler gelirdi aklımaCok güzel olmuşnereden geldi aklınıza ?
Sen op ne var bugune bugun kocan degil mi :) soguk mu davraniyor peki? yani sen yakin davransan ters mi teper?Biz birbirimizi opmuyoruz yalnız :/
Biz bir akşama hepsini sığdırıyoruz mesela o akşam maç varsa maç baslamadan önce beraber yemegimizi hazirlariz birbirimizle ugrasiriz sonra maç başlayınca bende onunla izliyorum maç bitiyo yine muhabbet ediyoruz bi de benim eşim 3 vardiyalı çalışıyo gündüz evde olduğunda aynı şeyi yapıyoruz akşam evde olduğunda da öyle ama çoğunlukla tv telefon hariç birbirimize sırnaşırız bazen bakıyorum hiç benimle ilgilenmiyo ya televizyona dalmış ya da telefona ben de o an ya Nazlı bi şekilde sitem ederim ya da ondan beklemem ben sırnaşırım :) sen de ilgiye ihtiyaç duydugunda ilgilenmedigi zaman ondan bekleme diil tepesine cilve yap bakalım napıcak :)Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
Aynı bizde böyleyizdir :)Biz 2 yillik evliyiz tam da anlattigin gibiyiz. Arada aksamlari otururken dedikodu yapariz beraberbir de sizde oyle tensel temas yokmus ama biz operiz birbirimizi surekli mesela esim su icmeye kalkarken beni oper gider ya da yattigi yerden gel bi opucuk ver bakayim falan der :) normalsiniz yani cok anormal bir durum degil sizinki.
Hayır yok issizim evdeyim çoğunluklaYanlış anlamayın da çoğu konunuz evliliğiniz ve eşiniz üzerine hayatınızda eşinizden başka uğraşacak bir şeyiniz yok mu? :)
Valla cevabınız doğru mu dalga mı geçtiniz anlamadım ama soru sorarken samimiyetle yazmıştım ben evli değilim ama burada kıyaslamalar yapmanız yardımcı olmaz sadece onu dicektim her ilişkinin dinamiği farklıdır...Hayır yok issizim evdeyim çoğunlukla
Soğuk degil de ilgisiz diyelimSen op ne var bugune bugun kocan degil mi :) soguk mu davraniyor peki? yani sen yakin davransan ters mi teper?
Dalga gecmedim gerçekten olanı söylüyorum ve durumumun farkindayim. Baska uğraşlar edinmeye çalışıyorum. Herkesin beklentisi farklı evet. Karısını her dk arayıp merak eden adamların baska kadınlarla ilgilendigini de gördüm , yakinen sahit oldum. Bu bi örnek benim kocam yapmaz da demiyorum ama her sey ilgiyle çözülmüyor biliyorum. Benimki bosluktan.Valla cevabınız doğru mu dalga mı geçtiniz anlamadım ama soru sorarken samimiyetle yazmıştım ben evli değilim ama burada kıyaslamalar yapmanız yardımcı olmaz sadece onu dicektim her ilişkinin dinamiği farklıdır...
Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Eşinizin sizin veya ikinizin yapısından kaynaklanıyor olabilir. illa hergün günün değerlendirmesini yapacaksınız diye birsey yok oluruna bırakın. ben bazen hadi canım meyve hazırlayalım ya da mısır patlatalım diyorum. birlikte birşeyler yapmaya çalışın ne biliyim mesela gerçek taşlarla yapılan maket evler var iletisim halinde olursunuz eşiniz icin de iyi olur stresini de atar varsa.. biz uzaniriz cogu zaman sarilarak. mesela bende yatakta sarilip yatamiyorum askm uzak dur diyorum daraliyorumEşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Yorucu olmuyor mu?4 seneye yakın evliyim..ben cok konuşkanım.o sorsun isterım ama ben sabredemem heeeeeerseyimi anlatrıım.o da anlatır...genelde bebeklerımız konusunda daha cok konusuruz.ortak dizilerimiz var.ikimizde şükür ki aynı seylerden hoşlanırız...ben kahve yaparım.abur cuburu yığarım sehpaya.kızları uyuttuk mu 1 e kadar goygoy.ama bu benım sayemde...ben 2 gun bunu yapmasam noldu hayırdır coco bi derdin mi var demez...ona renk veren benım yani.bu yuzden iş sana düşüyor.zorla öptür kendini.. :) ben öyle yapıyorum napalım azcık öküz benımkı. :)
Sen ilgi goster o da zamanla ilgi gosterecektir. En iyi erkegi bile arada durtmek lazim :)Soğuk degil de ilgisiz diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?