evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

kızım kilo verdim giymm artık zekiden bikinileri çekelim yenisezon. ama dur bide bodrumdan yer ayırtalım nerey gitcez dimi. lık biyer olsun ye iç güneşlen yat. hayali bile güzel yahu

Evet cook guzel Allah izin ederse agustosta bende bodrumdayim offf :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam herkese ..çok yoruldum dün yaa
sabah şeker yüklemem vardı ,şekerim normal çıktı hatta 1.saatteki düşük çıktı :) bu kadar şekerli yememe rağmen tıbbı yine solladım :))
öğlene doğru bitti işimiz eşimle yemek yedik
sonra doktor fetal eko verdi artık istiyorlarmış ,onun için araştırma hastanesine gittim ,bir saat incelediler oğlumun kalbini ,çok şükür bir sıkıntı yok
eve gelene kadar canım çıktı valla .
oğlum da 900 gram 34 cm çıktı 4-5 gün önden gidiyor
kocam beni doktora şikayet etti haplarını almıyor diye ,doktorun yanından çıkınca bebek sağlıklı ne hapı alıcam boş beleş işler onlar dyorum ,ba yine şikayet ederim diyor :)
kadın tutturdu kan hapı içeceksin diye ,halbuki kan değerlerim de normal ne gerek var yani boş yere ödem ve kilo yapıyor o haplar ,hele elevit bir işkence ..
içmemeye kararlıyım .sıpamız yişne göstermedi yüzünü ,benim oğlanlar hep aynı öbürü de böyleydi doğana kadar yüzünü görememiştik ,pek bir nazlı çıktılar :)
bu arada 4,5 kilo almışım vatana millete hayırlı olsun :)

bu.gece oğlum uyutmadı yine ,bugün doktora götürücem.
sabah kalktım kahvaltı yaptık eşimle ,bebeleri kreşe gönderdim ,1 saat uyumuşum sızmışım ,malum uykusuzdum .
kalktım bulaşık makinesini boşalttım ,kirli bulaşıklar vardı onları yerleştirdim makineye ,etrafı topladım ki çok dağınıktı ev ..
sonra saçımı boyadım kendi kendime ,boya saçımda kururken fırın sütlaç yaptım ,eşim çok sever ..
eşime 10 tane gömlek ütüledim ,şimdi de size yaptığım sütlaçtan bir kase yiyerek yazıyorum :))
1 saat sonra bir tatlı alıp kreşe gidicem , çocukları kreşten alacağımı söyleyeceğim .
tatlı konuşalım diye tatlı alıp gidicem ,haftaya salı -çarşamba alıcam çocukları inş.
bi kaç gün evde işlerim var ,haftasonu da temizliğe kadın çağırıcam ,işlerimi halledince çocukları da alıcam kreşten inş.
saat 4 gibi de oğlanı doktora götürücem ,diş etleri kırmızı ,ağzında çok kötü koku var ,iltihap olmuş sanki dişetlerinde ..
aşırı huysuz ,hiç böyle huysuzluğunu bilmem ,inş. ciddi bir şey yoktur..
akşama da balık yapıcam ,işim hiç bitmiyor arkadaş nedir bu tempo :))

hazır girmişken size dün çektiğim bir göbüş göstericem :))
Eki Görüntüle 1155764

dün de şu elbiseyi aldım hemen giydim nasıl yakışmışmı :))

Eki Görüntüle 1155765

Hoşgeldin çılgın nerelerde kaldıngöbüş çok güzel elbise yakışmiş herşey yolundaymış sevindim senin adına saçlar lütfen görelim rengin:)))

saçım kurusun çekip yükliycem şuan tan kurumadı ama renk cuk oturdu biliyormusun aynı resimdeki renk oldu ,çok güzel tuttu çok beğendim boyayı ,ellerimi sıvadım 15 dakikada boyadım saçım kısa olunca :))

Unutma bekliyorum bende aldım bi boya yarın boyatcam sadece dip boya bakım nasıl olucak pallette 4.0amber kahve dip uçlar ayni olsa busefer iyi olucak tutmuyor bi türlür uçlar koyu kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…