- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 274
- 113
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #2.161
selam herkese ..çok yoruldum dün yaa
sabah şeker yüklemem vardı ,şekerim normal çıktı hatta 1.saatteki düşük çıktı :) bu kadar şekerli yememe rağmen tıbbı yine solladım :))
öğlene doğru bitti işimiz eşimle yemek yedik
sonra doktor fetal eko verdi artık istiyorlarmış ,onun için araştırma hastanesine gittim ,bir saat incelediler oğlumun kalbini ,çok şükür bir sıkıntı yok
eve gelene kadar canım çıktı valla .
oğlum da 900 gram 34 cm çıktı 4-5 gün önden gidiyor
kocam beni doktora şikayet etti haplarını almıyor diye ,doktorun yanından çıkınca bebek sağlıklı ne hapı alıcam boş beleş işler onlar dyorum ,ba yine şikayet ederim diyor :)
kadın tutturdu kan hapı içeceksin diye ,halbuki kan değerlerim de normal ne gerek var yani boş yere ödem ve kilo yapıyor o haplar ,hele elevit bir işkence ..
içmemeye kararlıyım .sıpamız yişne göstermedi yüzünü ,benim oğlanlar hep aynı öbürü de böyleydi doğana kadar yüzünü görememiştik ,pek bir nazlı çıktılar :)
bu arada 4,5 kilo almışım vatana millete hayırlı olsun :)
bu.gece oğlum uyutmadı yine ,bugün doktora götürücem.
sabah kalktım kahvaltı yaptık eşimle ,bebeleri kreşe gönderdim ,1 saat uyumuşum sızmışım ,malum uykusuzdum .
kalktım bulaşık makinesini boşalttım ,kirli bulaşıklar vardı onları yerleştirdim makineye ,etrafı topladım ki çok dağınıktı ev ..
sonra saçımı boyadım kendi kendime ,boya saçımda kururken fırın sütlaç yaptım ,eşim çok sever ..
eşime 10 tane gömlek ütüledim ,şimdi de size yaptığım sütlaçtan bir kase yiyerek yazıyorum :))
1 saat sonra bir tatlı alıp kreşe gidicem , çocukları kreşten alacağımı söyleyeceğim .
tatlı konuşalım diye tatlı alıp gidicem ,haftaya salı -çarşamba alıcam çocukları inş.
bi kaç gün evde işlerim var ,haftasonu da temizliğe kadın çağırıcam ,işlerimi halledince çocukları da alıcam kreşten inş.
saat 4 gibi de oğlanı doktora götürücem ,diş etleri kırmızı ,ağzında çok kötü koku var ,iltihap olmuş sanki dişetlerinde ..
aşırı huysuz ,hiç böyle huysuzluğunu bilmem ,inş. ciddi bir şey yoktur..
akşama da balık yapıcam ,işim hiç bitmiyor arkadaş nedir bu tempo :))
hazır girmişken size dün çektiğim bir göbüş göstericem :))
Eki Görüntüle 1155764
dün de şu elbiseyi aldım hemen giydim nasıl yakışmışmı :))
Eki Görüntüle 1155765
cnm benimya göbüşünü severim. kız okadar erkekle nasıl başedicenkıyafetin çok yakışmış. zevkli hatunsun evde iş bitmez anam nankördür ev işleri. yavaş yavaş yap yormadan kendini. bebeişin saglıgı yerindeymiş şükür maşllh daha ne olsun. oğlanın dişlerinden bahsetmişsin diş eti iltihabı muntemelen antibiyotik verecek. ben pek kullanma taraftarı deglimdir antibiyotik kullanımında ama bu durumda mecburen vereceksin. vitamin kullanmıyorsun demir depoların aniden boşalmaz inşlh. bebek senden alıyor çünkü seninkini alınca sende ne kalacak? elevit almasan bile demiri kullan. kzıım 23 kilo almışım hala vermeye çalışıyorum. kiloyu verirsin öyle yada böyle. kendine dikkat et cnm benim misafir sezonum açıldı. başımı alamıyorum yemek yatır kaldır gezdir. oğlanları öpdüm bebişede kendinede dikkat et.Allaha emnetsin
cnm sen verdinmi kreşe geçenlerde kararsızdın konunu okumuştum
Sagol canim.hurrem gibi olucam basimda iki oglan bi koca 3erkek:))hepsinin hakkindan gelirim alimallah:)) oglana antibiyotik gecirmez dedi igne verdi baya agirmis iltihap.normalde ben de son ana kadar vermyrm ama bu kendiliginden gecmez mikrobik dedi.igneyi yediagiz kokusu azaldi etki etti demekki.ben olmazsa emzirme doneminde ilac kullaniim.suan kan degerlerim normaldusuk olsa neyse.eskiden ilacmi vardi anacim.kkloya takintim yok cok cabuk veryrm.ikizlerde 20kilo alip dogumdan iki hafta sonra 25kilo vermis kisiyim) ayy misafire yaptgndan banada paket yap gonder )) sen de dikkat t kendine.obur meseleyi yonetime bildirdim seceresini cikariyorlar haberin olsun :))
Günaydın nasılsın kimse kalmadı burda galiba herkes tatildemi ne:)valla dedin dogru iş begenmiyo insanlar inşallah iyi birini bulursun canım moralim bozuldu saçma sapan insanlar gelip kadin agziyla yazıyo böyle bişey varmı iyi uyanmış sın ben anlamadım hıç(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyiyim canım sen nasılsın ..valla tatilde değiller de gelmiyorlar kırıcam kafalarını:))
boşver canım geldi geçti işte ,böyle sapıklarla heryerde karşılaşabiliriz ..
ay sabahtan beri 2 poşet kuru fasulye ,1 paket nohut haşladım ,2 şer paket havuç ,kabak ,biber ,patlıcan kızarttım ,2 paket bezelye haşladım attım dolaba.bikaç şey daha atıcam yarın ,hazır olsun bi de yemekle çok uğraşmayayım dedim zaten bebelerle yeterince yorulucam ..
üstüne bi de taze barbunya yaptım akşama ,daha kahvaltı yapıcam ,ütü var ,duşa gircem ,anam işler yetişmiyor valla ,kek de yapasım var ama bilmiyorum henüz ,bebelerin kreşine yetişsem bari :))
yarın alıcam kısmetse bebeleri kreşten ..
Maşallahın var arı gibisınnasıl yetişiyosun nazar degmesin sana
günaydınn..valla ben olmayınca herkes kaçmış ,burayı ayakta tutan benmiyim :))
bir sürü işim var ,dolaba bir sürü şey atıcam ,haşlayıp kızartıp ..bebelere kendim bakıcamya yemeklikler hazır olsun bari dedim ..
ay bu bakıcı milleti de bi alem ,kimsenin paraya ihtiyacı yok anacım .
birine yarım gün gel dedim çünkü yarım gün başkasına bakıyormuş ,15 gündür aramadı ,bu insanlara hak valla açlık da işsizlik de ,sanırsın ki padişah kızı bunlar ,işe ihtiyaçları filan yok ,artık işsizim param yok diyene inanmıyorum valla ,millet iş beğenmiyor sonra da işsizim diyor anlamıyorum
Sagol canim.hurrem gibi olucam basimda iki oglan bi koca 3erkek:))hepsinin hakkindan gelirim alimallah:)) oglana antibiyotik gecirmez dedi igne verdi baya agirmis iltihap.normalde ben de son ana kadar vermyrm ama bu kendiliginden gecmez mikrobik dedi.igneyi yediagiz kokusu azaldi etki etti demekki.ben olmazsa emzirme doneminde ilac kullaniim.suan kan degerlerim normaldusuk olsa neyse.eskiden ilacmi vardi anacim.kkloya takintim yok cok cabuk veryrm.ikizlerde 20kilo alip dogumdan iki hafta sonra 25kilo vermis kisiyim) ayy misafire yaptgndan banada paket yap gonder )) sen de dikkat t kendine.obur meseleyi yonetime bildirdim seceresini cikariyorlar haberin olsun :))
slm cnm. oğlana sevindim iğne en çabuk iyileşme yöntemi mikrobik hastalıklarda.kız adım gibi eminim ben bunun dr olmadıgna.forumda bakarsan ben baya samimi olmaya çalıştım. birazda huylanır gibi oldu ünv. kaç ylnda bitirdini falan sorunca:) iyi yapmışsın. bakalım ne cıkacak altındanyokdum hafta sonu bende. kız rahatsız onunla ugraşıyorum.biraz kafa dagıyım die girdim işte.
Gezmeye geldin de e budur benim evime geliyim bi toplayım bidüzetim yine gel ikisaat sonra gelsen nekaybetcen kaçıyomuyum biraz düşünce yap empati yap sende kadınsın nediycem ben senin gibi insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?