evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

Çok güzeller maşallah resimdeki bayan sensen sende çok güzelsin bi kız bi erkekmi mutluluklar saglıklar çoklarınla eşinle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzeller maşallah resimdeki bayan sensen sende çok güzelsin bi kız bi erkekmi mutluluklar saglıklar çoklarınla eşinle

sağol canım ,evet o bayan benim :)) evet bir kız bir erkekler ..
RABBİM hepimizin evlatlarını korusun ,hepimizin yuvasında mutlu mesut bir ömür nasip etsin inş.

Nerelisin karadenizmi

Bizde karadenizliyiz babam annem giresunlu

evet kardeniz ,nerden anladın ,burnumdan mı
ben Giresun doğumluyum ,Trabzonluyuz ama ,hemşehri de çıktık iyimi:))

Evet yüzünden beli oluyor akraba çıkmayalım bide

Ben hiç gitmedim karadeniz bölgelerine çok küçükken gitmişim hatirlamiyorum çok güzelmiş yeşilmiş çok

Bizim akraba dolu istanbulda halamlar teyzemler onlarin çocuklari dayimlar herkes istanbulda

Bir babam gelmiş bursaya yıllar önce başka kimse yok bizden burda

Ben hiç gitmedim karadeniz bölgelerine çok küçükken gitmişim hatirlamiyorum çok güzelmiş yeşilmiş çok

evet güzeldir oralar .
İstanbulda nerdesin
ben ankaradayım

Yemegemi gittin çılgin:)

evet yemeğe çıktım geldim .

ben görele doğumluyum ama Trabzonluyuz ,alucrayı bilirim ,babam görev yaptı orda

selam kızlar ben öğlene kadar biraz yoğun oluyorum tabii ailemin aramalarıda kesilmiyor.annem arık benim haklı olduğumu anladı galiba sabah arayıp süründür şart koş gerekirse dedi,daha rahatlattı beni,ayrıca eşim ablamı aramış ve ben boşanmıycam nafakada vermem demiş hafta sonu da gelip eşyalarımı alıcam demiş,bu ne perhiz bu ne lahana yani eşşek gibi o nafakayı verecek bunun başka çıkar yolu yok yani

Son düzenleme:

anaa ne demek boşanmıycam yaa ,adama bak ,amma da gıcıkmış eşin hee ,seni uğraştırmak istiyor desene , hakim sıkıntı yaparmı acaba boşanmak istemiyorum deyince

anaa ne demek boşanmıycam yaa ,adama bak ,amma da gıcıkmış eşin hee ,seni uğraştırmak istiyor desene , hakim sıkıntı yaparmı acaba boşanmak istemiyorum deyince

bilmiyorumki sonuçta çoğu şey boşanma nedeni ki bunların çoğu var ,gerekirse avukat tutucam ama boşuna nafaka vermemek için çabalamasın ,oğluma para biriktirmiş ama ablasının hesabında ben oğluma yapacağımı yaptım demiş,yaptığı başkasının hesabında çocuğun dokunulmayan parası

bi araştır bakalım bir avukata sor haklarını ,yaptığı şeyler için şahit filan da gerekir herhalde ama ,sadece senin sözünle hakim boşar mı .
bi de şimdi sanırım ilk boşanma isteğinde aile yıkılmasın diye terapiste gönderiyorlar barıştırmak için öyle bir şey duymuştum ..

Işin zor bu adamla uzatıcak promlem cıkarıcak nafakayı vericek tabi işi varsa çalışıyosa hiç kaçarı yok hakim veriyor iyi bi maaşı uarsa iyi bi nafaka alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…