- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #1.181
Çok güzeller maşallah resimdeki bayan sensen sende çok güzelsin bi kız bi erkekmi mutluluklar saglıklar çoklarınla eşinle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nerelisin karadenizmi
Bizde karadenizliyiz babam annem giresunlu
Evet yüzünden beli oluyor akraba çıkmayalım bide
Giresunun neresinde biz alucra ilimsu
evet güzeldir oralar .Ben hiç gitmedim karadeniz bölgelerine çok küçükken gitmişim hatirlamiyorum çok güzelmiş yeşilmiş çok
İstanbulda nerdesin
ben ankaradayım
Yemegemi gittin çılgin:)
ben görele doğumluyum ama Trabzonluyuz ,alucrayı bilirim ,babam görev yaptı orda
selam kızlar ben öğlene kadar biraz yoğun oluyorum tabii ailemin aramalarıda kesilmiyor.annem arık benim haklı olduğumu anladı galiba sabah arayıp süründür şart koş gerekirse dedi,daha rahatlattı beni,ayrıca eşim ablamı aramış ve ben boşanmıycam nafakada vermem demiş hafta sonu da gelip eşyalarımı alıcam demiş,bu ne perhiz bu ne lahana yani eşşek gibi o nafakayı verecek bunun başka çıkar yolu yok yani
anaa ne demek boşanmıycam yaa ,adama bak ,amma da gıcıkmış eşin hee ,seni uğraştırmak istiyor desene , hakim sıkıntı yaparmı acaba boşanmak istemiyorum deyince
bilmiyorumki sonuçta çoğu şey boşanma nedeni ki bunların çoğu var ,gerekirse avukat tutucam ama boşuna nafaka vermemek için çabalamasın ,oğluma para biriktirmiş ama ablasının hesabında ben oğluma yapacağımı yaptım demiş,yaptığı başkasının hesabında çocuğun dokunulmayan parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?