evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

şoktalar şuan normal annenin de lafları ,zamanla alışırlar ,baban en son peki kızım sen bilirsin mi dedi

ablamı aradım ben arar konuurum şimdi dedi arayacak konuşunca,benim haklı olduğum şeyleri özetleyerek anlatınca ses çıkarmadı önce şaşırdı biraz ama,burnundan fitil fitil getiricem ama,eşimin çok dayanabileceğini sanmıyorum.tabi biz bizden gittikten sonra faydasız

ablanla konuşmaları daha iyi olur ,en azından rahatlar sana kusmazlar ...karşılıklı ağlaşmanız daha zor olur çünkü

EŞİNİN ailesi nasıl bir tepki vericek sence ,yani sana ya da oğluna destek olurlarmı

sen benim yazdıklarımı okumuyorsun galiba,dövücem seni bak:26: ,onlar benim tarafımda zaten cnm hepsi eşime kızıyor maddi destek istemiyorum kimseden manevi yeterli

Son düzenleme:
sen benim yazdıklarımı okumuyorsun galiba,dövücem seni bak:26: ,onlar benim tarafımda zaten cnm hepsi eşime kızıyor maddi destek istemiyorum kimseden manevi yeterli

hayır okuyorum sen beni kızdırma ,sen yanlış anlıyorsun hep yazdıklarımı .
ben eşinin ailesi yanında derken istanbulda anladım hani ailen orda değilya ..
sen destek veriyorları şimdi yazıyorsun ,eşimin ailesi yanımda dedin sadece ,açıklama yapmıyorsun doğru düzgün :))

evet istanbulda hepsi yakın yürüme mesafesinde hem yer olarak hemde manevi olarak yanımda ,yakınımda

Günaydın arkadaşlar herkes iyidir umarı....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dün akşam bayağı rahatsızlandım ,boğazlarım iptal , yine erkenden uyudum .
gece çocuklara kalkınca zorlanıyorum artık kaldırıp indirmekten .
dün zaten çok feci kabızdım kasıklarım ağrıyordu ,akşam biraz daha ağrıdı ,ağırlaşmaya başladım artık .
eşim de gece hiç kalkma ben kalkayım diyor ama oğlan gece uyandı ,babası kalktı durmadı onda illa beni istiyor ,ben sakinleştirip uyuttum
dua edin bana da bu indirip kaldırmalardan bir aksilik olmasın .
zaten boğazlarım feci ,halsizim ,bi de çocuklar iyice iptal oldum ,bi de dün akşam çok mızmızlardı ,onlar da hafiften hastalar ,ondan sanırım ,uyutana kadar hep mızmız gezdiler .
sabah kalktım ,eşim duşa girdi ben hala yataktayım uyuyorum uyanamamışım hastalık ve yorgunluktan ,neyseki sıpalar da uyuyordu ,normalde 645 -7 de kalkan ben 730 da zor kalktım ,hemen apar topar çocukların altını al ,bi çay koydum kahvaltı yaptık eşimle ,çocukları servise attık kapıdan ,kahvaltımıza devam ettik ,e haliyle işe de arabayla geldim.. iyiki gelmişim valla ..
ay oı hasta halimle bi de nasılsa arabayla geliyorum diye evi topluyorum :)) huyum kurusun dağınık ev bırakmayı hiç sevmiyorum .
öğleden sonra da 3 gibi izin alıp gidicem ayakta duramıyorum ,kafayı vurup uyurum en azından am bu hastalık antibiyotiksiz zor geçicek gibi ...şimdilik ilaçsız direniyorum bakalım

Okuyunca bende hastalandm bende hastaym yaa ( offf artkk iyilesmek istiyorm ( yazda gelsin istiyorumm bu arada gecmis olsnn

Geçmiş olsun cılgın anne allah kolaylık versın kendine dikkat et hamilelikte hastalık hiç cekilmez bol dogal şeyler ye iç dinlen tabi çocuklar izin verirse:) izin alıp eve gidip dinlen

sağol canım ,aynen hamilelikte daha da zor oluyor ,sürekli ıhlamur içiyorum ama nafile , gidip bugün dinleneyim biraz umarım işe yarar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…