evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

Mşlllhh nazar nazar degmesin keşke bizdede böle çılgınlar olsaydı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ,öğren sen de ,yarın bir gün çoluk çocuğun olunca ne yapıcaksın ,onlara da başkası mı yemek yapıcak ..:))

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ,öğren sen de ,yarın bir gün çoluk çocuğun olunca ne yapıcaksın ,onlara da başkası mı yemek yapıcak ..:))

Benn yapicammm :) esim diyorki keske babani dinleseydm seni almasaydm gecen brsey yaptm ben yemem zehirlenebiliriz once komsuya gotur onlara brsey olmazsa bzde yeriz dio 😆😆😆😆

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşin geç geliyormuş , o gelene kadar evde yemek denemeleri yap işte bi de sıkılıyorum onu beklemekten diyorsun ,boş oturursan sıkılırsın tabi bi işe yara bari :))

eşin geç geliyormuş , o gelene kadar evde yemek denemeleri yap işte bi de sıkılıyorum onu beklemekten diyorsun ,boş oturursan sıkılırsın tabi bi işe yara bari :))

Pazartesi baslycm bugun gezmeye gidiyorm 😅😅😅😅

Ben birz fazla geziyorm da :) esim diyor evde dur birz duramiyorm ki 😄😄😄hc bryere gitmezsem komsuya gidiyorm :)

eşin seni iyi boşamamış :)) yemek yapmaz ,işi gücü gezer ,adam seni duvara süs olsun diye asmak için mi aldı :))

eşin seni iyi boşamamış :)) yemek yapmaz ,işi gücü gezer ,adam seni duvara süs olsun diye asmak için mi aldı :))

Evi temizliyorm ama :)) dun brsey istiyor sen kendn al.diyormm ooo sen bu evin karisi degilmisin diyor bende hayir ben bu evin kralicesiym diyorm bosuna evlenmisim hrrseyi kendm yapiyorm dio yemekte yokk 😆😆😆😆

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…