- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #1.521
E mesaj kızlar bekliyom size bakıcam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet gelin valla beklermm :)olmaz bizim bayramda oturmamız lazım ,biz minnoşa gidelim o bize hizmet etsin ,baklava börek açsın
Evet gelin valla beklermm :)
E mesaj kızlar bekliyom size bakıcam
Cılgın dün benimki eve gittim normaldi hiç trip mirip yapmadı yemek yedik masayı topladık sigara icmek icin yanına götürdü elimden tuttup otur dedi sana bişey diycem ama kızma bazen öyle yapıyo bişey söylice zaman. Ne oldu dedim kızmam söyle ben var ya dedi SENİ ÖYLE ÇOK SEVIYORUMKİ :))ben agzım kulaklarda bumu dedim kızıcam şey :)))gülüyor seviyorum ben bu adamı♡♡♥♥
sen kendine yemek yapmıyorsun ,kvdede yiyorsun bize bi de pasta börek mi yapıcaksın :)))
Ayip ediyorsn bee bi pasta boregn lafimi olur kv yaptiririm 😆😆😆😆
al işte utanmaza bak :) olmaz öyle yanımda yapıcaksın ,vericem eline oklavayı :))
Bilmiyorm ama.ogretirsnn artk bana :))
ne biliyorsun sen merak ediyorum :)))
Ben bulamadm seniii
Kapakta günbatımı var gerçek resim
Ben pek yemek yapmayi bilmiyorm babam verirkende soylemisti benm kizim hc birsey yapamaz hayati boyunca bir bardak bile kaldirmadi demisti inanmadilar 😆😆😆
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ,öğren sen de ,yarın bir gün çoluk çocuğun olunca ne yapıcaksın ,onlara da başkası mı yemek yapıcak ..:))
Benn yapicammm :) esim diyorki keske babani dinleseydm seni almasaydm gecen brsey yaptm ben yemem zehirlenebiliriz once komsuya gotur onlara brsey olmazsa bzde yeriz dio 😆😆😆😆
eşin geç geliyormuş , o gelene kadar evde yemek denemeleri yap işte bi de sıkılıyorum onu beklemekten diyorsun ,boş oturursan sıkılırsın tabi bi işe yara bari :))
Pazartesi baslycm bugun gezmeye gidiyorm 😅😅😅😅
evde dursan şaşarım :) başla bakalım ,evi barkı yakıp yıkma da :))
Ben birz fazla geziyorm da :) esim diyor evde dur birz duramiyorm ki 😄😄😄hc bryere gitmezsem komsuya gidiyorm :)
eşin seni iyi boşamamış :)) yemek yapmaz ,işi gücü gezer ,adam seni duvara süs olsun diye asmak için mi aldı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?