- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #1.541
Evi temizliyorm ama :)) dun brsey istiyor sen kendn al.diyormm ooo sen bu evin karisi degilmisin diyor bende hayir ben bu evin kralicesiym diyorm bosuna evlenmisim hrrseyi kendm yapiyorm dio yemekte yokk 😆😆😆😆
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aman ne büyük iş ,evi temizliyormuş :) temizlik ,ütü ,yemek hepsini yapıcaksın ,öyle bir taneyle olur mu o iş ..
bu adam yakında seni kapıya koyar :) ben olsam işin yaştı :))
Tumesee naptnn bulabildin mii ?
Tamam buldum hepinizi
Sen kac aylik hamilesn cilgin ?
6,5 aylık canım ...
ütü mü ,e yap bi zahmet onu da :)) evinde toz olsun en olacak ,yemek olsun yeterki yemek ,yemeksiz ev olur mu ..
Esim gec geliyor yemiyor bende tek kendime ypmiyorm :)) bebek olnca devm edicekmisin calismaya
sana bebek şart yoksa iyice tembel olup çıkıcaksın :)) yok canım bi süre evde olucam inş.
Inss calsiyoruz bakalm ayiptir soylemsi dun yarm saat yattm beliminnaltnda yastk
gül tatlısı yapıcam akşama ,2 gün önce alman pastası yapmıştım kalmadı :)) nereye gittiniz ,facetemi fingirdeşiyorsunuz yoksa kırıcam kafanızı :))
gül tatlısı yapıcam akşama ,2 gün önce alman pastası yapmıştım kalmadı :)) nereye gittiniz ,facetemi fingirdeşiyorsunuz yoksa kırıcam kafanızı :))
Aksam size geliym bare yemege :))
Tatlılar çaylar evde olmak istiyorum cilgın ya yeter artık çalışmak istemiyorum 13 yaşından beri çalişiyorum 10 ay nasıl bitçek üf neyse biraz daha sabir iyi düşün iyi olsun dimi,
biz ne yapalım peki ,daha kaç senem var hesaplamak istemiyorum ,en az 20 sene :))
şimdiki torba yasada 3 çocuklu kadına 6 yıl erken emeklilik diyor eğer olursa yaşadım :))
Sorma ya şöyle devlet çocukları olan kadınlara maaş baglasa ne iyi olurdimi salla başı al maaşı yada bidönüm bostan yan gel osman.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?