evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

aman ne büyük iş ,evi temizliyormuş :) temizlik ,ütü ,yemek hepsini yapıcaksın ,öyle bir taneyle olur mu o iş ..
bu adam yakında seni kapıya koyar :) ben olsam işin yaştı :))

aman ne büyük iş ,evi temizliyormuş :) temizlik ,ütü ,yemek hepsini yapıcaksın ,öyle bir taneyle olur mu o iş ..
bu adam yakında seni kapıya koyar :) ben olsam işin yaştı :))

Utude yapiyorm ayip sana :)) evimde toz olmazz dusun 😊😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gül tatlısı yapıcam akşama ,2 gün önce alman pastası yapmıştım kalmadı :)) nereye gittiniz ,facetemi fingirdeşiyorsunuz yoksa kırıcam kafanızı :))

Son düzenleme:
gül tatlısı yapıcam akşama ,2 gün önce alman pastası yapmıştım kalmadı :)) nereye gittiniz ,facetemi fingirdeşiyorsunuz yoksa kırıcam kafanızı :))

Tatlılar çaylar evde olmak istiyorum cilgın ya yeter artık çalışmak istemiyorum 13 yaşından beri çalişiyorum 10 ay nasıl bitçek üf neyse biraz daha sabir iyi düşün iyi olsun dimi,

Yok kız face den çıktım ben ama minnosss nerde valla bilme komşuya gitti herhal

biz ne yapalım peki ,daha kaç senem var hesaplamak istemiyorum ,en az 20 sene :))
şimdiki torba yasada 3 çocuklu kadına 6 yıl erken emeklilik diyor eğer olursa yaşadım :))

biz ne yapalım peki ,daha kaç senem var hesaplamak istemiyorum ,en az 20 sene :))
şimdiki torba yasada 3 çocuklu kadına 6 yıl erken emeklilik diyor eğer olursa yaşadım :))

Sorma ya şöyle devlet çocukları olan kadınlara maaş baglasa ne iyi olurdimi salla başı al maaşı yada bidönüm bostan yan gel osman.:))

hayır canım ben öyle bir şey istemem ,erken emeklilik normal ama ben haketmediğim parayı kazanmak istemem ,hiç öyle bir düşünce yapım olmadı..
6 yıl erken emeklilik de sanırım doğum izinlerini çalışıyor gibi sayacaklar ondan öyle ,mantığını henüz bilmiyorum da ..

Ciddi ciddi cevap vermiş hemende kız böyle bişe olurmu türkiye burası nerde öyle bolluk çalışan hakkinı alamiyoda çalışmadan kim kime ne verir espirikk yaptik herhalde(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…