evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

Aslnda sakin ama onu uzmekten kirmaktan cekiniyorm sabh 9 aksm 9 calisiyor bide sacmaspan seylerden canini skmak istemiyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşin bildiğini okuyacaksa hiç boşuna konuşma ama seni dinler senin dediğini yapan bir adamsa o zaman alttan alarak konuş fikrini paylaş ,ama sert çıkmadan ..
Bendegeldim günaydın arkadaşlar.:)

hoş geldin ,günaydınla tünaydın arası oldu artık :))

Yok bildigini okumaz beni uzmez o ama ben vermesini istemiyorm.ya insan der ben bnlara hc yardm etmedm brsey ypmadm der buda daha yardm bekliyorr geldee sev iste sunuuu

e o zaman uygun dille konuş fikrini söyle o zaman ..ee kaynana bu her zaman kendini düşünür ,alış buna :))

Off valla iyice sogudmm hayattan

ohooo böyle en basit şeyde hayattan soğursan işin var senin,daha çok yeni evlisin, ne sorunlar olucak evliliğinde ,büyümen lazım biraz ,olaylara soğukkanlı yaklaşmayı öğrenmen lazım

ohooo böyle en basit şeyde hayattan soğursan işin var senin,daha çok yeni evlisin, ne sorunlar olucak evliliğinde ,büyümen lazım biraz ,olaylara soğukkanlı yaklaşmayı öğrenmen lazım

Yaklasamiyrm benim ailem elinden geleni yapiyor ama onlar hala bzden bekliyor yaa

Oyle oluyr zaten kafama taka taka hastanicam en sonunda

Minnosumm dert sahibi olmak istemiyosan kimsenin seni düşünmesini bekleme anacım. Kimse düşünmez insanlar böyle hep bana hep bana tak yani bişey yapmak insanin icinden gelcek kaynan adı üsttünde

Bende bi görümce var varya aklın şasar anlatsam .:)

Ben fayda istemiyorm ama zararlarida olmasn ya aldigi 800 tllik masa parasini istiyor goturucm kapisinin onune koycm ben kendi zevkimle baska alicam.yani bunumu ypmak gerekiyor ben yaparm hc skinti yok yeterki damarima bassin ben oyle susmam valla bunu oda biliyor hrrkes haddini bilicek benm ailem beni milletn derdini cekmem icin evlendirmedi bide.utanmadan yol paraniz var.dimi diyor esimde makarasina yok anne diyor o zaman dikkatli harcayin diyor yaaa

sen evliliği ne sanıyorsun ,hepimizin anası babası ezilmeyelim diye evlendirdi bitek seninki değil ama evlilik denge işidir ,her zaman senin istediğin olmaz ,herkes sana istediğin gibi davranmaz ,sen kocanla mutluysan gerisini boşvericeksin,yoksa zamanla kocanla da aran açılır ,yaşının ufak olduğu belli ,daha nasıl davranacağını kestiremiyorsun ,keskin sirke küpüne zarar ,evlilikte 3.kişileri çok önemsememek lazım ,kocan seni seviyormu dediğini yapıyor mu bitti ,yoksa zamanla kocanı da kendinden soğutursun aklında olsun ,siz daha cicim aylarındasınız bunu unutma ,zamanla evliliğiniz oturunca kocan hep böyle yapacak değil o yüzden sakin ol mantıklı davranmaya çalış .
bir de bence sana rahat batıyor :)) ekmek elden su gölden daha hayat telaşına girmemişsin ,yaşın da küçük ,herşeye takmaya kalkıyorsun ,ilerde ne telaşların olacak bunlar arada kaynıyacak

Belkide oyle bilmiyorm ben birz takintiliym zaten herseyi kafama takarm

Du bi olayı anlatım sadece o yeter anlaman işte yeni evlendik ben de çocuk dogunca çalışım dedim çocugada görümce bakcak bende nasıl insan bilmiyorumya yeni yeni taniyorum evler yan yana benim ev onun ev yeni taşindım ben görümcenin yan tarafına benim evim bide diger daireleri elektirik saatleri benim evin icinde ev de öyle küçük ki adim atiyosun odadan odaya geciliyor bundada bizim evin anahtarı var evi o tutmuştu bi anahtar onda bi gün eşim ise gitti ben de hamileyi 6 aylık iş yok güç yok uyuyom uykumun arasında sesler geliyo kadın erkek sesleri evin icinde noluyo diyorum nerden geliyo bu sesler fırladım kalktım yataktan adim atıyo salodası zaten anam bide ne görüm benim görümce devletin elektirük memuru bilümum bina sakinleri benim saloda elektiri yazıyorlar allahım aklıma mukayyet ol dedim icimde devamı sora yoruldum

sonunu anlamadım herkes sizin salonda ne yapıyor

İşte sana görümce bakarmısın kadına ne cahil ya demiyoki bu kadın evde bu saatte uyuyo ediyo ben kapısıni çalmadan evine nasıl girerim bi de yanimda milletle hey allahım sen akıl verirken bukadın nerdeydi acaba hiç düşünce yok kadın kalkar nebilim korkar hamile evine giriyorum belki ogün salonda yattim dimi ama olamazmı belki iç camaşırlarımlayım hiç anam hiç paldır küldür sokmuş milleti iceri terbiyesi nolucak ::-(

sen ne dedin peki ben olsam ortalığı yıkardım valla :))

Daha çok varda maceraları anlatmak beni sinir ediyo anlatmım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…