evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

Dogru söylüyo ualla üzüntüden başka bi şey degil güzel şen şakrak şeyler konuşalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saçımı kestirdim dün çenemde :) eşim çok beğendi ,kısa saçı hiç sevmez ama bayıldı valla :) bana hemen işaret yapıyo geç içeri diye
dedim cık perşembe doktora gidicem ,bebişi göreyim de öyle

Güzele ne yakışmaz yakışmıştır tabi eşinde begenmiş o mis bebek ne olucuk kız mı erkekmi

Güzele ne yakışmaz yakışmıştır tabi eşinde begenmiş o mis bebek ne olucuk kız mı erkekmi

sağol canım o senin güzelliğin ,ben uzun saçı severim aslında eşim de öyle de malum sıcaklar geliyor toplamak zor yıkayıp kurutmak zor ,e hamileyim daralıyorum , o nedenle kestirdim yoksa kestirmezdim de ..
erkek olucak inş. teyzesi ..

Benimde saçlar uzun ama kestirmem bunalıyorum bende sıcakta bana kisa saç yakişmiyo ondan kestiremem hadi maşallah iki oglan bi kiz olucaklar allah saglikli ömür versin

evet canım inş. iki kız bir oğlan anası olucam :)))
perşembe bir aksilik olmazsa rapor alıcam , 6 hafta evde olucam sanırım sonrası da ALLAH KERİM artık

Dogum iznimi alican perşembe gün vakit geldimi

yok canım doğum izni değil ,kafa izni:) bakıcı işleri için kendi doktoruma söylemiştim tamam yardımcı olurum demişti ,rapor alırsam çocukları kreşten alıcam evdeyim artık inş. 32.haftadan sonrasına da bakıcaz artık bakalım

Bizde tobildot usulü canım ne gelise onu yiyorum bugün domates corba kadın budu kofte karpuz vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…