AnlamadımEvli çocuklu yeni üye yeni konu .Aslında googlede aratıp yanıt bulunabilir evli biri cinsel konuşma siz aşık .Bitiş .İki sene sonra dönüş .Siz bekleyen .evet bu kadarmi
Niye engelliyimki bu sefer kendini fazla değerli sanarEşi hesabına girip bu kim diye bakmış olabilir, arayışa girmiş olabilir, stalk yapası gelmiş olabilir. Evli olduğu için yapman gereken belli, engelleyeceksin kendisi de ne yaparsa yapsın
Aranıyor işte. Tıpkı daha önce yaptıgı gibi kendini tatmin etme peşinde arkadaşım. Evli,çocuklu diyosun. Amacı başka ne olacak. Bence sen şunu sor;"BENİM AMACIM NE?"Merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum yeni üye oldum. Hazır aklıma takılan bir konu varken sormak istedim. Olabildiğince kısa fazla detaya girmeden anlatıcam konuyu sıkmamak için. Eski sevgili falan değiliz doğru düzgün tam anlamıyla tanışmıyoruz bile sadece biraz cinsel konuşma dönmüştü o kadar ama benim onu sevdiğimi biliyordu en son tartışmıştık. Beni engellemişti anlamsız bir şekilde sebebi tam hatırlamıyorum bile ama öyle darlayan biri değilim onu söyleyeyim aksine o dengesiz ne istediğini bilmeyen biri. Bu benim dün engelimi kaldırmış nerdeyse 2 yıldır engel vardı. Ve hesabım açık olduğu için storyimede bakmış. Sizce neden bunu yapmış olabilir. Diyicem artık engel listesinde tutmayacak kadar beni umursamadığı için engelimi kaldırmış o zaman neden storyime bakıyor. Yanlışlıkla engeli kaldırdığı sırada storyime tıklamış olabilir mi yoksa bilerekmi baktı bilerek baktıysa amacı ne kafamda deli sorular.
dengesiz işte ?Merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum yeni üye oldum. Hazır aklıma takılan bir konu varken sormak istedim. Olabildiğince kısa fazla detaya girmeden anlatıcam konuyu sıkmamak için. Eski sevgili falan değiliz doğru düzgün tam anlamıyla tanışmıyoruz bile sadece biraz cinsel konuşma dönmüştü o kadar ama benim onu sevdiğimi biliyordu en son tartışmıştık. Beni engellemişti anlamsız bir şekilde sebebi tam hatırlamıyorum bile ama öyle darlayan biri değilim onu söyleyeyim aksine o dengesiz ne istediğini bilmeyen biri. Bu benim dün engelimi kaldırmış nerdeyse 2 yıldır engel vardı. Ve hesabım açık olduğu için storyimede bakmış. Sizce neden bunu yapmış olabilir. Diyicem artık engel listesinde tutmayacak kadar beni umursamadığı için engelimi kaldırmış o zaman neden storyime bakıyor. Yanlışlıkla engeli kaldırdığı sırada storyime tıklamış olabilir mi yoksa bilerekmi baktı bilerek baktıysa amacı ne kafamda deli sorular.
Değerli veya değersiz benim için bu önemli bir konu değil soruda bu değil. Onun amacı konu konuyu saptırmayalım.Değerli zaten o sizi terk etmiş iki sene sonra hala onun için konu açtınız o açmadı ki
Aksine rahatsız olduğunu anlar diğer türlü hikayesine baktım o da beni engellemedi, etkileşim kurabilir miyiz diye düşünürNiye engelliyimki bu sefer kendini fazla değerli sanar
Şuan bir etkileşim yok olursa ya direkt tartışırım yada engeli basarım hemen engelersem onunla engel yarısına girdiğim vibe ı veririmAksine rahatsız olduğunu anlar diğer türlü hikayesine baktım o da beni engellemedi, etkileşim kurabilir miyiz diye düşünür
Bence bunun böyle olmadığını ya da olmayacağını sen de biliyorsun. Yok bilmiyorsan daha büyük problemŞuan bir etkileşim yok olursa ya direkt tartışırım yada engeli basarım hemen engelersem onunla engel yarısına girdiğim vibe ı veririm
Hayır , bir kadın platformunda bence de yürek yemişBen üyeye aslında birazdan görürsün yürek yemiş gibi açtın bu konuyu insanlık yapayım demiştimneyse kendi istedi ben karismiyorum kızdı bana uyariyi anlamadi kızlar haller şimdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?