Evli çocuklu eskiden yazıştığım kişi engeli mi kaldırmış?

Ben üyeye aslında birazdan görürsün yürek yemiş gibi açtın bu konuyu insanlık yapayım demiştim neyse kendi istedi ben karismiyorum kızdı bana uyariyi anlamadi kızlar haller şimdi .
Soruda ne varmış acaba yürek yemişlik yada insanlık yapılacak. Gayet sıradan bir soru buradaki soruların çoğu gibi.

Evet burada evli çocuklu erkek basligi çok sıradan değil bakalım yorumlara bakalım artık pek böyle minnoş mu bakalım yorumlar

Ben de yıllar önce konuştuğu bekar adam evlenip çoluk çocuğa karışmış ve şu anda engeli kaldırmış sandım masum masum.

Meğer evli çocuklu adamla cinsel muhabbet yapmış

Neyse yeni üye ve sansasyonel konu. Troll olduğunu düşünüyorum. Çünkü troll olmayan ve aklı çalışan kimse bu adamın evli çocuklu olduğunu konuda belirtmezdi. Eskiden konuştuğum kişi engeli kaldırmış yazardı. Başlıkta özellikle evli çocuklu yazılmış ki yeterince ilgi ve linç çeksin.

Soruda ne varmış acaba yürek yemişlik yada insanlık yapılacak. Gayet sıradan bir soru buradaki soruların çoğu gibi.i
İnan bana , adama aşık olsan yine soruyu anlarım da. "Hem istemiyorum değersiz deyip, hep engellemem gerek yok" tavrı bana hiç akıllıca gelmiyor en kibar haliyle söylüyorum. ENGELLE GEÇ arkadaşım. Konu yok ki ortada

Hayır cinsellik konuştuğum sırada evli değildi ki

Soruda ne varmış acaba yürek yemişlik yada insanlık yapılacak. Gayet sıradan bir soru buradaki soruların çoğu gibi.
Kızım sen bi adamla cinsellik konuşup bi de bu salaktan engel yemişsin sonra aynı salak engelini kaldırınca gelip konu açıyorsun. O salağın karısının hakkını yedirir miyiz burada

Umuyorum sitenin çoğu sizin kafada değildir yoksa allah akıl versin chatgpt daha akıllı sohbette.
Umuyorum ki insanlığın çoğu da sizin kafada değildir. Herkes hata yapar, ben olmaz demiyorum. Ama bu matah bir şey değil. Bunun farkına mı varsanız:) Adamın sizle ne için konuştuğu ortada değil mi?

Ya da siz chatgpt ye akıl danışın. Bence çok daha İSTEDİĞİNİZ bir cevapla gelebilir size. Biz sizi mutlu edemedik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…