Az sonra konuyu kapattırır gider ya da sessizce gider yorumlara cevap vermedenAdamin izansiz bir salak olması senin engel kalktı diye konu açmanla aynı yazmış üye .Ona değil banami takildiniz şimdiÜyelerin çoğu benim gibi malesef hatta benden fena birimiz hepimiz hepimiz birimiz için gibi
Adamin izansiz bir salak olması senin engel kalktı diye konu açmanla aynı yazmış üye .Ona değil banami takildiniz şimdiÜyelerin çoğu benim gibi malesef hatta benden fena birimiz hepimiz hepimiz birimiz için gibi
Bunlar baya hızlılardanBaşlıktan öyle anlaşılmıyor. Ayrıca 2 senede ne ara evlenip çocuk yapmış. Zaten 9 ay çocuk anne karnında kalıyor
O cümleyi anlasaydı işte o zaman takılabilirdiAdamin izansiz bir salak olması senin engel kalktı diye konu açmanla aynı yazmış üye .Ona değil banami takildiniz şimdiÜyelerin çoğu benim gibi malesef hatta benden fena birimiz hepimiz hepimiz birimiz için gibi
KEndinize haksızlık etmeyin. Siz de epey hızlısınız. Zira adamı hiç tanımadığınızı ama sevdiğinizi söylediniz.Bunlar baya hızlılardan
Ben de sorar giderim diye girmiştim bir yılımı dolduracamSenelerdir buraya gelmiyordum. Baya eğlenceli olmaya başlamışKilo veriyim diye girdim Kk bağımlısı olucaz
artık engel listesinde tutmayacak kadar beni umursamadığı için engelimi kaldırmış
Konuda tepki almamak için araya serpiştirilmiş manipasyon cümlelerEski sevgili falan değiliz doğru düzgün tam anlamıyla tanışmıyoruz bile
Kilo vermek için KK pek doğru adres değil aslında diyetisyen ve spor öneririm emin olun burada boş yapıp lüzumsuz yere parmaklarınızı oynatarak yazmanıza kıyasla 10 dakika bile olsa koşu bandına binmek kat be kat kilo verdirir.Senelerdir buraya gelmiyordum. Baya eğlenceli olmaya başlamışKilo veriyim diye girdim Kk bağımlısı olucaz
Üfff çok iyi yaa yarıldımmmmmAriel misin omo musun nesin git gpt ile sohbet et oda sen gibi akılsız
Aslında hiçbir şeyi kınayan bir tip değilimdir. Olmaz ya, insan hataya düşer bir yanlış yapar. Duygusuna yenik düşer. Benim uyuz olduğum şey bunu normalleştirmek.o dengesiz ne istediğini bilmeyen biri.
Konuda tepki almamak için araya serpiştirilmiş manipasyon cümleler
Artık konuları okuyunca direkt anlıyorsun varya az değilsin konu sahibi
Hıhım, tişikkirlir sipirmin tavsiyen içinKilo vermek için KK pek doğru adres değil aslında diyetisyen ve spor öneririm emin olun burada boş yapıp lüzumsuz yere parmaklarınızı oynatarak yazmanıza kıyasla 10 dakika bile olsa koşu bandına binmek kat be kat kilo verdirir.
Senin bu boş yerde ne işin var? Ha pardon yiyiştiğin eski evli sextingin için konu açmıştın dimiKilo vermek için KK pek doğru adres değil aslında diyetisyen ve spor öneririm emin olun burada boş yapıp lüzumsuz yere parmaklarınızı oynatarak yazmanıza kıyasla 10 dakika bile olsa koşu bandına binmek kat be kat kilo verdirir.
Bdv de böyle bir konu normalleşmez kolay kolayAslında hiçbir şeyi kınayan bir tip değilimdir. Olmaz ya, insan hataya düşer bir yanlış yapar. Duygusuna yenik düşer. Benim uyuz olduğum şey bunu normalleştirmek.
Tam bir bıdık.. forumda gördüğüm sağlam akıllı bıdıklardan biri konu sahibiHıhım, tişikkirlir sipirmin tavsiyen içinBurda hani günlükler tutuluyor ya akıllı bıdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?